بچه ها من یه بوگاتی ویرون گرفتم فول آپشنش کردم،قدرتش شده نزدیک 1150 اسب بخار ! 0 تا 250 ش حدود 7 ثانیس ! اصلا نمیتونم کنترلش کنم ! کمک کنین لطفا !
همین الآن که داشتم توی اینترنت میگشتم و راننده بیچاره برام مسابقه میداد , یکی از بهترین ماشینهای بازی (از نظر من) رو هدیه گرفتم !
حالا باز بگین B-Spec بدهShelby Cobra 427 که پریمیوم هم هست !![]()
نه رندوم نیست !:d منم همینطور ... این الان داره بازی میکنه برای خودش من اینجام :d
راستی ! ... تو کدوم بخش اینو کادو داد ؟ جایزه هاش Random هست یا نه ؟
نه رندوم نیست !
B-Spec بخش Classic Muscle Car Championship
کلآ جایزه هایی که برای لیسانسها و مسابقه های A-Spec , B-Spec میده ثابت هست. فقط یه سری جایزه ها هست تحت عنوان Ticket که اونا رندومه. مثلآ یه چیزی هست به نام Ticket 1000 که فکر کنم برای 2000 کیلومتر رانندگی میده. به ملت از ماشینهای نسکار کادو داده تا Dodge Viper و حتی GT by Citroen ! اون وقت به من بدبخت Daihatsu Move کادو داد !یعنی فحش میداد بهتر بود
![]()
اینجا هم میتونین لیست جایزه ها رو ببینین ولی پیشنهاد میکنم این کار رو نکنین ! لذت جایزه رو از بین میبره![]()
تورج جون دیگه اینطوری هم نیست که همیشه بدون اینکه تو بهش دستور بدی اول بشه:d،این وقتی ممکنه که ماشینت خیلی از اونا سر باشه وگرنه اگه برتری کمی داشته باشه باید خودت هم دستور بدی تا بتونی اول بشی.الان نمیدونم اول بودم ... رفتم دستشویی اومدم ... دیدم سوم شدمواه !
تورج جون دیگه اینطوری هم نیست که همیشه بدون اینکه تو بهش دستور بدی اول بشه:d،این وقتی ممکنه که ماشینت خیلی از اونا سر باشه وگرنه اگه برتری کمی داشته باشه باید خودت هم دستور بدی تا بتونی اول بشی.
حالا رانندت لول چنده؟