Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
همین الآن که داشتم توی اینترنت میگشتم و راننده بیچاره برام مسابقه میداد , یکی از بهترین ماشینهای بازی (از نظر من :دی) رو هدیه گرفتم !
Shelby Cobra 427 که پریمیوم هم هست !
حالا باز بگین B-Spec بده :دی

بچه ها من یه بوگاتی ویرون گرفتم فول آپشنش کردم،قدرتش شده نزدیک 1150 اسب بخار ! 0 تا 250 ش حدود 7 ثانیس ! اصلا نمیتونم کنترلش کنم ! کمک کنین لطفا !

دنده Automatic هست یا Manual ??? رو Manual باید راحت تر کنترل کنی وقتی اینطوری میره ... راستی امروز دیدمش ... ۲ میلیون بود :-s
همین الآن که داشتم توی اینترنت میگشتم و راننده بیچاره برام مسابقه میداد , یکی از بهترین ماشینهای بازی (از نظر من :دی) رو هدیه گرفتم !
Shelby Cobra 427 که پریمیوم هم هست !
حالا باز بگین B-Spec بده :دی

:d منم همینطور ... این الان داره بازی میکنه برای خودش من اینجام :d
راستی ! ... تو کدوم بخش اینو کادو داد ؟ جایزه هاش Random هست یا نه ؟

:d منم همینطور ... این الان داره بازی میکنه برای خودش من اینجام :d
راستی ! ... تو کدوم بخش اینو کادو داد ؟ جایزه هاش Random هست یا نه ؟
نه رندوم نیست !
B-Spec بخش Classic Muscle Car Championship

کلآ جایزه هایی که برای لیسانسها و مسابقه های A-Spec , B-Spec میده ثابت هست. فقط یه سری جایزه ها هست تحت عنوان Ticket که اونا رندومه. مثلآ یه چیزی هست به نام Ticket 1000 که فکر کنم برای 2000 کیلومتر رانندگی میده. به ملت از ماشینهای نسکار کادو داده تا Dodge Viper و حتی GT by Citroen ! اون وقت به من بدبخت Daihatsu Move کادو داد ! :( یعنی فحش میداد بهتر بود :دی
اینجا هم میتونین لیست جایزه ها رو ببینین ولی پیشنهاد میکنم این کار رو نکنین ! لذت جایزه رو از بین میبره :دی

با بوگاتی من 437 تا سرعت زدم کسی بالاتر از این زده ؟ چطوری ؟
دوستان اگه میشه توضیحات کاملی هم در مورد drive options بدین یعنی مثلا من نمی دونم strong و mild و ... چیه اونا رو توضیح بدین ممنون میشم

آخرین ویرایش:
نه رندوم نیست !
B-Spec بخش Classic Muscle Car Championship

کلآ جایزه هایی که برای لیسانسها و مسابقه های A-Spec , B-Spec میده ثابت هست. فقط یه سری جایزه ها هست تحت عنوان Ticket که اونا رندومه. مثلآ یه چیزی هست به نام Ticket 1000 که فکر کنم برای 2000 کیلومتر رانندگی میده. به ملت از ماشینهای نسکار کادو داده تا Dodge Viper و حتی GT by Citroen ! اون وقت به من بدبخت Daihatsu Move کادو داد ! :( یعنی فحش میداد بهتر بود :دی
اینجا هم میتونین لیست جایزه ها رو ببینین ولی پیشنهاد میکنم این کار رو نکنین ! لذت جایزه رو از بین میبره :دی

ایول :d مرسی آریا ....

الان نمیدونم اول بودم ... رفتم دستشویی اومدم ... دیدم سوم شدم :| واه !

الان نمیدونم اول بودم ... رفتم دستشویی اومدم ... دیدم سوم شدم :| واه !
تورج جون دیگه اینطوری هم نیست که همیشه بدون اینکه تو بهش دستور بدی اول بشه:d،این وقتی ممکنه که ماشینت خیلی از اونا سر باشه وگرنه اگه برتری کمی داشته باشه باید خودت هم دستور بدی تا بتونی اول بشی.
حالا رانندت لول چنده؟

تورج جون دیگه اینطوری هم نیست که همیشه بدون اینکه تو بهش دستور بدی اول بشه:d،این وقتی ممکنه که ماشینت خیلی از اونا سر باشه وگرنه اگه برتری کمی داشته باشه باید خودت هم دستور بدی تا بتونی اول بشی.
حالا رانندت لول چنده؟

:d جالب بود ... خودم کلی خندیدم ... :d
الان ۷ هست ... !!! :d
خدایی اگه صمد رو میزاشتن رانندگی کنه ... بهتر رانندگی میکرد .. خیلی خنگه :d

الان آخرین مسابقه این مرحله Beginner هست ... همه رو طلا کردم ... این آخریشه

آقا اون دوستمون هم بالا پرسیده بود option برای تغییر زاویه دید مخصوصا کاکپیت وجود نداره؟
آخه فورزا(علیه رحمه!) این جوری بود

حیف این همه زیبایی کابین کامل دیده نمیشه...:(

کاکپیت رو با حرکت آنالوگ نمیشه دید. ولی میتونین توی تنظیمات دسته , دو تا دکمه رو تعیین کنین که سمت راست و چپ رو نشون بده ! یعنی تقریبآ همه کاکپیت و داشبورد (و حتی توی بعضی ماشینها صندلی کمک راننده و در و ... :دی) رو میشه این طوری دید. خودم دکمه های RS , LS (فشار دادن آنالوگها !) رو برای این کار گذاشتم.

طبق این منبع و آمار خود سونی
این
gt5 تا الان که 2 هفته از انتشارش گذشته 5.5 میلیون نسخه فروش داشته و کل سری gt از 1998 تا الان 61.41 میلیون نسخه فروش داشته
واقعا جای تبریک به عوامل سازنده بازی داره

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or