سلام
دیشب یهو کرم GT افتاد به جونم! و با اینکه دیر از سر کار برگشته بودم و حسابی خسته بودم نشستم پاش و 2 ساعتی بازی کردم.
رفتم قسمت Special و کلید کردم رو بخش top gear و نقرهء چلنج اول یا همون سامبا باس رو طلا کردم و خدایی چه لذتی داشت.
بعد رفم سراغ چلنج دوم یا همون لوتوس که اون رو برنز گرفته بودم قبلا" و با هزار بدبختی و زور زدن بالاخره طلاش کردم،خیلی سخت و نفس گیر بود.
دیگه پیست تاپ گیر رو حفظه حفظم!
من با دسته بازی میکنم و تنظیمات لوتوس رو به این حالت کردم که TCS رو 8 گذاشتم،STEERING رو در حالت STRONG ، سیستم SKID رو ON کردم، ASM رو OFF و ترمز ABS رو 9 گذاشتم.
تو این حالت اصلا" مشکل کنترل نداشتم،ولی چون فاصله زیاده با ماشین اول و همین طور مشکل خطا شدن هست،به دردسر افتادم ولی بالاخره طلا شد.
تو دور دوم باید حداقل 5 ام باشید تا امیدوار به اول شدن داشته باشید.
چلنج سوم و در اصل آخر تاپ گیر خیلی جالبه و حتما" باید تجربه کنید تا متوجه بشید. من اولش یه لحظه یاد twisted metal افتادم!!
دفعه اول نقره گرفتم و دفعه دوم طلاش کردم.
در کل آخرین چلنج ،راحت ترین چلنج هست.
راجب دمج DAMAGE بازی هم فقط یه جمله بگم و اونم اینکه من به شخصه ترجیح میدادم و میدم که این شماره هم مثل شماره های قبل دمج نداشت.
یعنی اصلا" برام مهم نیست بودن یا نبودن دمج.
حالا هی ملت گیر دادن دمج فلانه یا بهمانه، من به شخصه با خود ماهیت اصلی بازی حال میکنم و اصلا" دمج برام مهم نیست.
این قسمتهای مشابه رو میتونی از اون توضیحات نقدم ببینی دیگه
GT5 رو نقد کردید؟؟ اگه آره بی زحمت تاپیکش رو نشون بدید.
برای من هرچی داد مفت نمی ارزید ... البته ! ... توی پاس کردن License ها ماشین های نسبتا خوبی داد ... ولی یک فراری یک Lamborgini ... هیچی ... مردم بسکه ماشین ژاپنی داد
کلا" CAR PRIZE هاش خیلی مال نیستن و تو این مدت که حدود 50 تا ماشین جایزه گرفتم،فقط 6 یا 7 تاش TOP بودن و خیلیاشون خیلی معمولی.
البته بسته به مسابقاتی که توش شرکت میکنید هم داره.
من که هیچ ماشینی رو نمیفروشم و همه رو نگه میدارم.برای مسابقات هم اکثرا" از ماشینای جایزه گرفته استفاده میکنم و دیگه لازم نیست پول بابته خرید بدم. الان تقریبا" 80 درصد ماشینای گاراژم هدیه دوستان و اقوامه!! LOL
کسی هست که تونسته باشه تو قسمت expert مرحله gran turismo all stars رو رد کرده باشه ؟دهمنمو سرویس کردم زیر 7 نشدم !!!
دیشب دخل اون رو هم اوردم.
خیلی خیلی سخته و واقعا" باید همت به خرج بدید تا طلاش کنید.مخصوصا" با دسته که پدر انگشتای آدم در میاد.
وقتی در آخر و در مجموع RACE ها قهرمان میشید،لذت شدیدی داره،انگار جام واقعی بردید!
من با بوگاتی انجامش دادم ولی لاکردار بقیه ماشینا هم پا به پای شما تا آخر مسابقه میان و با یه اشتباه باید مسابقه رو واگذار کنید.
مسابقهء پیست نوربرگرینگ رو سوم شدم ولی در مجموع مسابقات اول شدم.
این turbo challenge توی قسمت extreme چه حالی میده برای پول جمع کردن راحت
یه بوگاتی بر دارید برید تو جاده اولیش توی 3 دقیقه راحت اول میشید 36 هزار دلار ناقابل هم مثل هلو جایزه میده
از اون بهتر تو قسمت Extreme مسابقات European Championship و پیست رُم هست که با 5 دقیقه 83 هزار تا گیرت میاد!