عزیزم بورو تو منوی PS3 تو اون ستونی که میری تو بازی,گزینه اول بازی هایی رو که تو هارد اینیستال کرده رو میبینی.خوب اگر بود که یعنی ریخته اگرم نبود خوب بریزاساتید محترم میشه یک توضیحی در باره گزینه ی utilitiتو منوی optionsبدید............
من از کجا بفهمم بازی رو هارد نصبه آخه بعضی موقع ها لو دینگم بالاست!!!!!!!!!!
راستی MAHDI COجان میشه یک توضیحی در باره ی برنامهPS3 PROXبدی.ممنونم...
کدوم تیک؟repeat رو بردارم کلا؟نه متآسفانه ! ولی تیک تکرار آهنگ رو برداری درست میشه ! من الآن آلبوم 100 گیتار سولوی برتر رو ریختم و هر دفعه یه آهنگ هست :biggrin1:
حدود 435،تو تهران همه جا پیدا میشه از جمله بازار رضا تو 4 راه ولیعصر و پایتخت تو میرداماد ، نه به پی سی هم میخوره و بازی های دیگه رو هم ساپورت میکنه از جمله بازی NFS و DIRT
راستی دوستان،2 تا دیسک به صورت رسمی قراره منتشر بشه که Sound Track های این بازی همگی توشه ...
ممنون.
منظورت رو نمیفهمم تورج جان!![]()
به جای این لوتوسه برای سامبا باس راهنمایی کنمن لوتوس رو شاید بتونم طلایی کنم ولی سامبا باس نمیشه لامصب !
![]()
آخرین challengeـش هم خیلی خنده داره !![]()
تورج جون چه نیازی به تصویر هست!سوالت مجهول می زد!:d
Analog
ه سوال دیگه : بازی چرا به من ماشین جایزه نمیده ؟ لولم الان 14 هست ولی دریغ از یک ماشین ! هر چی ماشین تو گاراژم هست رو هم خودم خریدم ( کلاً 3 تا که یکیش مال کارتینگ هست ! ) مگه لول به لول نباید جایزه بده ؟
اتفاقآ جایزه میده !
اگه تو بخش های موجود تو قسمت A-Spec برنده شی وقتی میای تو صفحه ی اصلی تو هر مسابقه بهت ماشین جایزه میده ماشین ها هم داخل اون کامیون هست که تو صفحه ی اصلیه. البته هرچی مسابقات به درجات بالاتری برسه ماشین هایی که جایزه داده میشن هم با ارزش تر میشن.
احتمالآ کامیونت پر شده خبر نداری :d
بابا بعضی وقتا ماشینهای محشری میده ! دیروز یه بیوک گرفتم خداست ! قوی هم هست لامصباجازه هست حرف شما رو کامل کنم ؟
زمانی که تمامی مسابقه های مربوط به یک کلاس رو طلا بگیرن جایزه میده ...
انصافا هم جایزه هاش مفت نمی ارزه ... یعنی ماشین هاش جالب نیست !
همین toyota که رنگش هم نارنجی هست! قیمت خوبی واسه فروش داره وگرنه مالی نیست.:dبابا بعضی وقتا ماشینهای محشری میده ! دیروز یه بیوک گرفتم خداست ! قوی هم هست لامصب :biggrin1: همون اوائل هم که یه Toyota FT-86 Concept میده :biggrin1: البته ماشینهای مسخره هم توشون هست ولی بعضی هاشون هم عالی هستن به هر حال :biggrin1: