Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اساتید محترم میشه یک توضیحی در باره گزینه ی utilitiتو منوی optionsبدید............
من از کجا بفهمم بازی رو هارد نصبه آخه بعضی موقع ها لو دینگم بالاست!!!!!!!!!!
راستی MAHDI COجان میشه یک توضیحی در باره ی برنامهPS3 PROXبدی.ممنونم...
عزیزم بورو تو منوی PS3 تو اون ستونی که میری تو بازی,گزینه اول بازی هایی رو که تو هارد اینیستال کرده رو میبینی.خوب اگر بود که یعنی ریخته اگرم نبود خوب بریز

سامباااا!! خیلی باحاله .مشکل من فعلا سر پیچاس که میام پیچو ببرم زرتی خطا میگیره.جالبه که یک اشتباه کوچیکت باعث میشه یهو 4-5 ثانیه عقب بیفتی.خیلی باحاله کلا:))

ویرایش:همین الان اون سامبای بگینر تاپ گیر رو طلا گرفتم.بازم سامبا هست؟:دی
نه متآسفانه ! ولی تیک تکرار آهنگ رو برداری درست میشه ! من الآن آلبوم 100 گیتار سولوی برتر رو ریختم و هر دفعه یه آهنگ هست :biggrin1:
کدوم تیک؟repeat رو بردارم کلا؟
من الان سرچ کردم ،مثکه یکی گفته همیشه با یک آهنگ شروع میکنه. برای اینکه رندوم بشه باید یک آهنگ 1 ثانیه ای رو انتخاب کنین تا اول از اون شروع کنه.:|:| فکر کنم شانست خیلی خوبه که رندوم شده واست.

آخرین ویرایش:
حدود 435،تو تهران همه جا پیدا میشه از جمله بازار رضا تو 4 راه ولیعصر و پایتخت تو میرداماد ، نه به پی سی هم میخوره و بازی های دیگه رو هم ساپورت میکنه از جمله بازی NFS و DIRT

راستی دوستان،2 تا دیسک به صورت رسمی قراره منتشر بشه که Sound Track های این بازی همگی توشه ...

مرسی دوست عزیز از جوابت باید بگیرم چون با فرمون یه حاله دیگه میده b-)
حداقل عقده های خودمون رو خالی کنیم با 206 که نتونستیم از این کارا کنیم :d

بالاخره کارتینگ،همشو تا ADVANCED ، طلایی کردم ! یعنی ADVANCED ش پوستمو کند !!!! کل Beginner Series و Amateur Series رو هم طلایی کردم،Professional Series هم تا امشب کلش طلایی میشه و الان حدود 70 % ش طلاییه !

ممنون.
منظورت رو نمیفهمم تورج جان!:-/

Analog / D-Pad
Analog = ون قلمبه :d رو دسته
D-Pad :
PS1-d-pad-2.jpg

به جای این لوتوسه برای سامبا باس راهنمایی کن :دی من لوتوس رو شاید بتونم طلایی کنم ولی سامبا باس نمیشه لامصب ! :دی
آخرین challengeـش هم خیلی خنده داره ! :دی

سامبا باس دیشب رو مخم بود ! انقد رفتم دیگه حفظ شدم چیکار بایست کرد ! :دی

این نکته که کیوان گفت رو که کلاً باید رعایت کنی و همش پشت اونها باشی ، هیچوقت هم سر پیچ ها کاری نکن که سرعتت زیادی افت کنه ! مثلاً من سر پیچها دستم رو از رو گاز بر میدارم و فرمون میدم فقط میذارم ماشین یکم رو زمین بکشه و اگه لازم شد یه نیمچه ترمز نرم هم میزنم !

فقط یه جاش بود که کلک زدم ! :دی اگر خوب حرکت کنی و تو سه تا پیچ اول ( اولیش که عملاً نمیشه دو تای انتهاییش منظورم هست ) سبقت های خوبی بگیری میافتی تو یه مسیر مستقیم نسبتاً بلند تا برسی به پیچ های بعدی ، اونجا یه فلوکس کرم یا لیمویی بود که میگرفت سمت چپ یه فلوکس نوک مدادی تا ازش سبقت بگیره ( هر چند هیچ وقت سبقت نمیگیره ! :| ) اون یه تیکه مهمه ! اگر نزدیکشون باشی باید بری پشت فلوکس نک مدادی ـه و فلوکس لیمویی ـه رو هل بدی سمت چپ !! یکم که اینطوری بری میرسی به پیچ و اون دو تا رو راحت میتونی پشت سر بذاری ! تنها چیز مهم دیگه هم اینه که سعی کنی با یه سرعتی بری تو اون پیچ و ازش بیرون بیای که درست بیافتی پشت سر فلوکس آبی-نفتی ـه ! همین کارها رو میتونی یه بار دیگه تکرار کنی ! منتهی این بار فقط 6 ماشین جلوت هستن ! :دی

یه سوال دیگه : بازی چرا به من ماشین جایزه نمیده ؟ لولم الان 14 هست ولی دریغ از یک ماشین ! هر چی ماشین تو گاراژم هست رو هم خودم خریدم ( کلاً 3 تا که یکیش مال کارتینگ هست ! ) مگه لول به لول نباید جایزه بده ؟

ه سوال دیگه : بازی چرا به من ماشین جایزه نمیده ؟ لولم الان 14 هست ولی دریغ از یک ماشین ! هر چی ماشین تو گاراژم هست رو هم خودم خریدم ( کلاً 3 تا که یکیش مال کارتینگ هست ! ) مگه لول به لول نباید جایزه بده ؟

اتفاقآ جایزه میده !

اگه تو بخش های موجود تو قسمت A-Spec برنده شی وقتی میای تو صفحه ی اصلی تو هر مسابقه بهت ماشین جایزه میده ماشین ها هم داخل اون کامیون هست که تو صفحه ی اصلیه. البته هرچی مسابقات به درجات بالاتری برسه ماشین هایی که جایزه داده میشن هم با ارزش تر میشن.

احتمالآ کامیونت پر شده خبر نداری :d

اتفاقآ جایزه میده !

اگه تو بخش های موجود تو قسمت A-Spec برنده شی وقتی میای تو صفحه ی اصلی تو هر مسابقه بهت ماشین جایزه میده ماشین ها هم داخل اون کامیون هست که تو صفحه ی اصلیه. البته هرچی مسابقات به درجات بالاتری برسه ماشین هایی که جایزه داده میشن هم با ارزش تر میشن.

احتمالآ کامیونت پر شده خبر نداری :d

اجازه هست حرف شما رو کامل کنم ؟
زمانی که تمامی مسابقه های مربوط به یک کلاس رو طلا بگیرن جایزه میده ...

انصافا هم جایزه هاش مفت نمی ارزه ... یعنی ماشین هاش جالب نیست !

آپدیت جدید اومده و دمیج داخلی یا مکانیکی هم اضافه شده ! (کیفیتش رو نمیدونم چطوره) ولی نکته زیبا اینه که انگار فقط برای بخش آنلاین هست !!! البته این کارا از PD بعید نیست :دی
مثل اینکه (مطمئن نیستم !) دمیج ظاهری هم سریع تر اتفاق می افته. یعنی به جای اینکه ماشین رو 5 بار بزنین به دیوار و سپرش لق بشه , با یکی دو بار میشه. البته بازم میگم مطمئن نیستم !

اجازه هست حرف شما رو کامل کنم ؟
زمانی که تمامی مسابقه های مربوط به یک کلاس رو طلا بگیرن جایزه میده ...

انصافا هم جایزه هاش مفت نمی ارزه ... یعنی ماشین هاش جالب نیست !
بابا بعضی وقتا ماشینهای محشری میده ! دیروز یه بیوک گرفتم خداست ! قوی هم هست لامصب :دی همون اوائل هم که یه Toyota FT-86 Concept میده :دی البته ماشینهای مسخره هم توشون هست ولی بعضی هاشون هم عالی هستن به هر حال :دی

بابا بعضی وقتا ماشینهای محشری میده ! دیروز یه بیوک گرفتم خداست ! قوی هم هست لامصب :biggrin1: همون اوائل هم که یه Toyota FT-86 Concept میده :biggrin1: البته ماشینهای مسخره هم توشون هست ولی بعضی هاشون هم عالی هستن به هر حال :biggrin1:
همین toyota که رنگش هم نارنجی هست! قیمت خوبی واسه فروش داره وگرنه مالی نیست.:d
آریا دمیج ها بعد هر مسابقه از بین میرن! یعنی کلاً ضرری نمیکنیم دیگه؟!واسه تعمیرش و اینا منظورمه! آخه یه قسمت داره واسه repair کردن دمیح اگه اشتباه نکنم یه 17000 تایی هم میگیره! repair لازمه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or