Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
برای بار 1000رم نمیشه آفلاین پچ بازی آنلاین را آپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟من 1ساعت وایسادم تازه 5%رفته بودش......اینترنتم 128 نا محدوده اونم از نوع وایرلس>>>
سلام ...
تا جایی که میدونم نه نمیشه!

من با 512 وایرلس تقریبا 40 دقیقه طول کشید. البته یک زمان های خاصی خیلی سرعت پایین هست حتی یکبار برای من 120 دقیقه زد اما چند ساعت بعد تقریبا تو 40 دقیقه گرفتم.

خب اینم از سیستم ما:

خب یه توضیحی درباره ی عکسا بدم:
عکس اول: در طول هفته استفاده میکنم چون زیاد وقت بازی ندارم
عکس دوم: اخر هفته ها که روزی 3.4 ساعت وقت بازی دارم از اون استفاده میکنم:d البته در اصل باید روی Playseat بازی میکردم نه این میز آشغال ولی به دلیل بروز برخی مشکلات Playseat به دستم نرسید و مجبورم از این میز استفاده کنم
عکس سوم: این عکس هم واسه آرش انداختم Dodge challenger 1970 :d
viewer.php

خب اینم از سیستم ما:

عکس دوم: اخر هفته ها که روزی 3.4 ساعت وقت بازی دارم از اون استفاده میکنم:d البته در اصل باید روی Playseat بازی میکردم نه این میز آشغال ولی به دلیل بروز برخی مشکلات Playseat به دستم نرسید و مجبورم از این میز استفاده کنم
viewer.php

یک GT5 باز جدی :d و با پشت کار ...

عالی هست ... مبارکه ! :d

خب اینم از سیستم ما:

viewer.php

ما که دلمون شیکس :( یارو از کانادا قرار بود LGFGT برام بیاره که نیاورد گفت تو فرودگاه گفتن واسه این بار 225 $ اضافه میخوان :( دلم شیکسه ، چرا نباس تو ایران پیدا شه خب ؟ :(

یک GT5 باز جدی :d و با پشت کار ...

عالی هست ... مبارکه ! :d
ممنون
ما که دلمون شیکس :( یارو از کانادا قرار بود LGFGT برام بیاره که نیاورد گفت تو فرودگاه گفتن واسه این بار 225 $ اضافه میخوان :( دلم شیکسه ، چرا نباس تو ایران پیدا شه خب ؟ :(
حالا شما خوبه تو فرودگاه گیر دادن برا من Amazon Uk دبه در اورد نوبت ما که رسید Playseat تموم کرد

دوستان یه سوالی داشتم،سایر بازی ها نیاز دارن که ابتدا یک فایلی رو کپی کنن تو پی اس 3 بعد بازی رو اجرا کنن ، اما جی تی 5 گویا اینطور نیست،یعنی زمان کمتری رو میبره و باقیه فایل ها اتوماتیک تو حین بازی کپی میشه! بعضی از دوستان میگفتن که میشه همون ابتدا بذاریم کپی شه که بهتر هم هست و بازی روون تر میشه،تو بازی نما گفته بود که زمان زیادی میبره ! میخواستم بدونم که چطور میشه همون اول بذاری کپی شه و چقدر طور میکشه ؟

مرسی دوست عزیز چنده و کجا داره و فقط به ps3 میخوره ؟

حدود 435،تو تهران همه جا پیدا میشه از جمله بازار رضا تو 4 راه ولیعصر و پایتخت تو میرداماد ، نه به پی سی هم میخوره و بازی های دیگه رو هم ساپورت میکنه از جمله بازی NFS و DIRT

راستی دوستان،2 تا دیسک به صورت رسمی قراره منتشر بشه که Sound Track های این بازی همگی توشه ...

آقا من این مسابقه فلوکس واگن رو رفتم ( Top Gear ) و طلا هم گرفتم اما مسابقه بعدیش که لوتوس هست ( اگر اشتباه نکنم ) سخته خیلی ! ماشین زیادی وحشی هست و نمیشه درست جمش کرد !

اون اول بازی رفتم تو بخش آرکید و همه تنظیمات و اسیست ها رو آف کردم ( بجز دنده اتوماتیک ) الان این تغییرات تو GT MODE هم اعمال میشه ؟

دوستان یه سوالی داشتم،سایر بازی ها نیاز دارن که ابتدا یک فایلی رو کپی کنن تو پی اس 3 بعد بازی رو اجرا کنن ، اما جی تی 5 گویا اینطور نیست،یعنی زمان کمتری رو میبره و باقیه فایل ها اتوماتیک تو حین بازی کپی میشه! بعضی از دوستان میگفتن که میشه همون ابتدا بذاریم کپی شه که بهتر هم هست و بازی روون تر میشه،تو بازی نما گفته بود که زمان زیادی میبره ! میخواستم بدونم که چطور میشه همون اول بذاری کپی شه و چقدر طور میکشه ؟
سلام
یه چیزی حدود '50 زمان میبره و حدود 10GB فضا نیاز داره {پشت Box بازی نوشته} من بهت پیشنهاد میکنم حتمآ نصب کنی ...

برای بار 1000رم نمیشه آفلاین پچ بازی آنلاین را آپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟من 1ساعت وایسادم تازه 5%رفته بودش......اینترنتم 128 نا محدوده اونم از نوع وایرلس>>>

امکان داره
باید از برنامه PS3Prox استفاده کنی...با اینکار دیگه لازم نیست با PS3 دانلود کنی و میتونی با PC دانلود کنی که قابلیت Resume هم داری!
یه تاپیک در این مورد هست که کامل توضیح داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or