یکی بیاد یه راهنمایی واسه gold کردن مسابقات Nascar بکنه! جونمون دراومد!:d
اینطوری همه رو طلا کردم :dببین تا جایی که امکان داره پشتشون حرکت کن بعد که دیدی داری خیلی نزدیک میشی از کنارش سبقت بگیر اینطوری سرعتت بیشتر میشه و راحت تر میتونی بگیریشون.
آقا من این مسابقه فلوکس واگن رو رفتم ( Top Gear ) و طلا هم گرفتم اما مسابقه بعدیش که لوتوس هست ( اگر اشتباه نکنم ) سخته خیلی ! ماشین زیادی وحشی هست و نمیشه درست جمش کرد !
اون اول بازی رفتم تو بخش آرکید و همه تنظیمات و اسیست ها رو آف کردم ( بجز دنده اتوماتیک ) الان این تغییرات تو GT MODE هم اعمال میشه ؟
بعضی از مسابقه ها هستن که میگن باید ماشین مثلا ساخت ژاپن و مثلا ساخت سال 1965 باشه.چه طوری میتونیم ماشینی با این مشخصاتی که میگه پیدا کینم؟
کسی کارتینگ بازی رو تست کرده ؟!عزیز ... تو قسمت MY GT هست... ۲ مدل میتونی ماشین بخری !
۱ ) Dealership
2 ) Used
لیست قسمت USED به صورت Random تغیر میکنه ... ! اگه چیزی که میخوای رو پیدا نکردی ... ۱/۲ دست بازی کن ... بعد دوباره چک کن میبینی که یک سری NEW نوشته ... ok ?!
اینجور ماشین ها رو باید توی USED بخری ... که زیر همون Dealership hast ... !
کسی کارتینگ بازی رو تست کرده ؟!
فکر نکنم ! خب امتحان کن دیگهالان من دارم با تنظیم های معمولی بازی میرم جلو یا تغییراتی که تو بخش آرکید دادم تو GT MoDE هم اعمال شده ؟
جوینده یابنده است ! یه کم توی ماشینها بگردین همه چی پیدا میشه ! ولی یه کار دیگه هم میتونین بکنین. به جای اینکه همه مسابقه ها رو پشت سر هم برین , هر جا که ماشینش رو نداشتین ول کنین و دو روز بعد برین سراغش ! به احتمال خیلی زیاد این دفعه ماشینش رو دارین !بعضی از مسابقه ها هستن که میگن باید ماشین مثلا ساخت ژاپن و مثلا ساخت سال 1965 باشه.چه طوری میتونیم ماشینی با این مشخصاتی که میگه پیدا کینم؟
آخریه خیلی سخته ! یعنی یه جوری هست که فاصله ـت از نفرات اول زیاده و به خاطر نوع مسیرش سخت میشه اول شدچرا :d اخرشه ... همه رو طلا کردم جز ون آخری که فکر کنم Level 17 میخواست ... من Level 13 هستم ... زیاد نمیشینم ...درگیر یک سری کار های خودمم ...
![]()
نه متآسفانه ! ولی تیک تکرار آهنگ رو برداری درست میشه ! من الآن آلبوم 100 گیتار سولوی برتر رو ریختم و هر دفعه یه آهنگ هست :biggrin1: اون صدای آخرش هم فکر نمیکنم بشه برداشت :biggrin1: بدون اون صدا که حال نمیده !
نه متآسفانه ! ولی تیک تکرار آهنگ رو برداری درست میشه ! من الآن آلبوم 100 گیتار سولوی برتر رو ریختم و هر دفعه یه آهنگ هستمیگم راهی نیست آهنگ رو موقع بازی عوض کرد؟هر دفعه میرم تو بازی داره یک آهنگ رو پخش میکنه.هیچوقت هم تموم نمیشه که بخواد بره بعدی.(آهنگ خودم)
بعد یکچیزی.صدای آهنگهام هم خیلی ضعیفه.مجبور شدم بقیه صداها رو کم کنم و صدای user bgm رو ببرم بالاتر و ولوم رو زیاد کنم.بعد اون آهنگ آخر بازی (موقعی که طلا نقره ... میگیری)صداش کم نمیشه.راهی واسه خفه کردن اون نیست؟:biggrin1:
به جای این لوتوسه برای سامبا باس راهنمایی کنOMG Holy Sh!t بالاخره این challenge مزخرف Lutos رو طلا گرفتم :dancing: خیلی نفس گیر بود، آخراش دیگه ضربان قلبم چسبید به سقف
چندین نوع روش مختلف رو برای این مسابقه به کار بردم تا بالاخره بهترین رو پیدا کردم، اگه مشکل دارید باهاش این روشی که میگم رو امتحان کنید:
توی تنظیمات قبل از مسابقه که همه چیز رو شرایط default نگه دارید فقط Active Steering رو روی strong بگذارید. سر پیچ ها هم برای اینکه کنترل ماشین از دستتون در نره گاز رو تا نصفه نگه دارید و ترمز بگیرید. فقط یادتون باشه گاز رو ول نکنید. نکته بعدی اینه که چندتا ماشین رو سر پیچ ها بگیرید که آخرش به مشکل نخورید :biggrin1: اگه خواستید بگید replay رو براتون میذارم.
به جای این لوتوسه برای سامبا باس راهنمایی کنمن لوتوس رو شاید بتونم طلایی کنم ولی سامبا باس نمیشه لامصب !
![]()
آخرین challengeـش هم خیلی خنده داره !![]()
آره اینو میدونم ولی خیلی کُندهبابا سامبا که خیلی آسون تر از اینه، لوتوس خیلی گاوه :biggrin1: سرشو کج میکنه هرجا دلش میخواد میره.
سامبا هم تنها راهنمایی اینه که حدالمکان پشتشون حرکت کنی بعد سبقت بگیری که حتماً خودت میدونی :biggrin1: