دوستان یه سوال:
چه جوری میشه عین آدم پوم جمع کرد؟
من Lev13 هستم ولی فقط 171000 تا پول دارم:blushing::blushing::blushing::blushing::blushing:
برای هر مسابقه باید یه ماشین بخریم....یه بار باید ماشین سال 1969 بخریم یه بار یه ماشین ایتالیایی این جوری خیلی از پول کم میشه.
دوستانی که یک میلیون و پانصد هزار تا و ... جمع کردن لطفا یه کم راهنمایی کنن
با تشکر
حامد جان من کلآ اهل آنلاین نیستم GT5 هم که میگن آنلاینش مشکلاتی داره فعلآ نمیام ایشالله یه کم آپدیت بشه سر میزنم حتمآ !
دوستان یه سوال:
چه جوری میشه عین آدم پوم جمع کرد؟
من Lev13 هستم ولی فقط 171000 تا پول دارم:blushing::blushing::blushing::blushing::b lushing:
برای هر مسابقه باید یه ماشین بخریم....یه بار باید ماشین سال 1969 بخریم یه بار یه ماشین ایتالیایی این جوری خیلی از پول کم میشه.
دوستانی که یک میلیون و پانصد هزار تا و ... جمع کردن لطفا یه کم راهنمایی کنن
با تشکر
نیازی نیست برای هر مسابقه ماشین بخرین ! کافیه مسابقه ای که ماشینش رو ندارین ول کنین و چند روز بعد بهش سر بزنین. به احتمال زیاد ماشینش رو این دفعه دارین ! بخش های مختلف رو که انجام بدین بازی بهتون ماشین هدیه میده که نیازی به خرید زیاد نباشه ! من الآن 97 تا ماشین دارم با 3 میلیون و خورده ای پول ! تنها ماشینی که فعلآ ندارم برای یه مسابقه آلمانی هست که اونم حیفم میاد 750 هزار تا خرج لکسوس کنم صبر میکنم شاید هدیه گرفتم !
تورج این لامصب من هم دارم ولی مشکلش تو هندلینگ هست خیلی بد میپیچه مخصوصا اگه سرعتت بالا باشه بهت توصیه می کنم یکی از این 3 تا ماشینی که من خریدم رو بگیری که بسیار به درد بخور هستند البته همه رو تا آخر باید Tune کنی.
Ferrari 599 سال 2006
Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce سال 2009(به معنای واقعی ماشین خر هست تورج 820 تا میشه با هندلینگ عالی)
یکی از بهترین مسابقات برای پول در آوردن توقسمت Extreme Series مسابقات American Championship هست که 98000 تا میده.
ویکی از بهترین ماشینهایی هم که جایزه میده تو Extreme Series مسابقات Like the wind هست.
ناناز من هم دیشب طلا کردم همش رو لامصب اون آخرین مرحله که چند تا جاده رو باید پشت هم میرفتی خیلی استرس بالایی داشت. رسما سر بعضی از پیچ ها دستم میلرزید وقتی با لامبورگینی عزیزم داشتم میرفتم در مورد ماشین هایی هم که بهت دادم کی گفته بود Galardo میده؟ همونایی که تو SP گذاشتی به من هم داد. اولی رو Tune کن بندازش تو یک جاده صاف و تروفی 400 رو هم بگیر
من تو این چند روز سر کار نرفتم و بالطبع دسترسی به نت هم نداشتم.
ولی تا دلتون بخواد GT زدم به بدن!!
راستی یه تاپیک مستقل هم زدم تا در مورد مسایل آموزشی و راهنمایی GT5 باشه.
محل تاپیک اینجاست و از دوستان اگه کسی آموزشی یا مطلبی من باب راهنمایی داره میتونه اونجا قرار بده تا همه استفاده کنن.
خودمم امروز با مطالب جدید آپش میکنم.
واقعا" لذت بازی وصف ناپذیر هست،هر چه قدر هم بازی کنی خسته یا سیر نمیشی!
فقط حیف که مسابقات کم هست،حیف.
من الان تمام مسابقات A-spec رو تموم کردم تا Extreme و چون level 25 رو هم رد کردم قسمت Endurance باز شد.RACE اولیش رو هم رفتم که 300 کیلومتر هست و بسته با ماشینتون از 2 ساعت تا 3 ساعت زمان میبره.( تو اون تاپیک توضیح کامل میدمش )
الان تمام A-spec طلایی شده،فقط یه مسابقات مونده تو قسمت Extreme که race مربوط به فرمول 1 هست که فقط تو کمپانی فراری 2 تا ماشین F1 هست که یکیش 12.500.000 و یکیش هم 10.000.000 قیمت داره. و منتظرم تا بودجه ام برسه! ( الان با کلی ولخرجی هایی که داشتم حدود 9 میلیون دارم و چیزی تا خریدش نمونده)
مسابقات B-spec رو هم نمیدونم چرا اصلا" تمایل ندارم برم.
یه چند تایی مسابقه دادم ولی به مزاجم خوش نمیاد!! فعلا" که ولش کردم.
قسمت Special رو هم بیشتر بازی کردم،واقعا" لذت بخشه.
قسمت کارتینگ و تاپ گیر و رالی رو که قبلا" طلایی کرده بودم.
قسمت نسکار و سباستین لوب رو هم طلایی کردم.
تمام قسمت AMG رو نقره کردم ولی طلا کردنش سخته و گذاشتم برای بعد.
قسمت گرند تور رو هم فقط دو تاش طلایی نشد و نقره موند،یکی اولیش و یکی هم رالیش.
الان بیشتر از 100 تا ماشین تو گاراژ دارم و نزدیکای لول 27 هستم.
بدلیل میزبانی از فک و فامیل! قسمت دو نفره رو هم زیاد بازی کردیم و با اینکه به علت نصف شدن صفحه با دید کمی روبرو هستیم و این موضوع یه کم کار رو سخت میکنه ولی با این حال واقعا" لذت بخشه این قسمت.
شما براحتی میتونی ماشین های گاراژتون رو به اونجا منتقل کنید و با این کار انتخابتون برای ماشین ها زیاد میشه.
و میتونید کورس های جالبی با ماشین هایی که تا خرخره! تیون کردید برگزار کنید.
اینکه بار ها گفتم و بازم میگم تعداد مسابقات کمه به همین خاطر هست دیگه.
الان برای خود من به غیر از اون مسابقه فرمول 1 ، فقط بخش Endurance مونده که اونم یکیش رو رفتم و تازه اون 24 ساعته ها رو هم فکر نمیکنم بتونم اصلا" برم.
و الان یا باید برم لایسنس هایی که مونده طلایی کنم و یا مسابقات رو از اول تکراری بازی کنم.
این نظر سنجی بالا هم خیلی جالبه!!
BMW داره به لامبورگینی میرسه و جالب اینجاست تو بازی از میونه این همه ماشین که تو کمپانیه BMW در واقعیت وجود داره، فقط 6 تا ماشین پریمیوم هست!!
و جالب تر اینکه کمپانی Audi از Ferrari پیشی گرفته و کمپانی بنز هم رفته تو باقالیا!!
یکی قیمت این رو Escudo رو میگه ؟ و Level چند میخواد؟
مرسی !
لولش رو یادم نیست ولی فکر کنم 21 بود.
تو قسمت خودرو های کارکرده پدیدار ! میشه،باید آمار اونجا رو داشته باشی.
قیمتشم 2 میلیون ناقابل هست!
من دیدمش و با اینکه عاشقشم ولی نحوه درآمد زایی بازی به گونه ای هست که نمیشه الکی ولخرجی کرد:d ( شایدم من خسیسم!)
آپدیت قسمت Used cars تلفیقی از روز بازی ، مسابقاتی که انجام میدید و همین طور level هست.
گران ترین ماشین هم تا اینجایی که من دیدم 20 میلیون بوده و متعلق به Ferrari 330 P4 که البته فکر کنم بازم یه ماشین 20 میلیون دیگه هم دیدم.
راجب قیمت هم کاملا" باهات موافقم و خدایی خیلی ستمه این مبالغ.
اگه بخوای قیمت ماشینایی که مجبوری بخری و همین طور ماشینایی که علاقه داری،بخری و همین طور ماشینایی که تو قسمت کارکرده هست و بازم علاقه داری بخری رو جمع کنی، فکر کنم بالای 100 میلیون بشه!!
حالا چه جوری باید این مبلغ رو تهیه کرد خدا داند!
یک خبر خوب برای طرفدار های GT5 که بازی رو دارن ...
یکی از این ۳ تا رو میتونید مجانی از تاریخ ۲۴ دسامبر تا ۳۱ ژانویه !
عجب شانسی دارم من ! Nascar رو توی بخش Special طلایی کردم که ای کاش نمیکردم !
دقیقآ همین دیروز یه ماشین نسکار برای A-Spec خریدم و حالا با کادویی که این بهم داد میشه دو تا هیچ کدوم هم قابل فروش نیست !!! 500 هزار تا اعتبار به راحتی هدر رفت
دقیقا" همین بلا سر من هم اومد آریا جان.
ولی چون تو کار جمع کردن ماشین و به قولی کلکسیونرم :d خیلی مهم نیست!
خوشبختانه از نظر رنگ با هم متفاوتن.
من ماشین خوان مونتویا رو خریدم و بازی فکر کنم برای جف گوردون رو داد.
سلام ...
من فعلا دارم بصورت متعادل بازی را جلو میبرم و پول اضافی جمع نکردم البته ماشین زیاد خریدم و جایزه هم بیشتر گرفتم! الان حدود 100 ماشین دارم و 2.000.000 پول تا اینجا ( الان A لول 20 و B هم لول 20 هستم!) بهترین مسابقه در قسمت Expert series و Turbo Challenge از نظر زمان (3دور پیست high speed ring که با یک ماشینی مثل bugatti و یا zonda حتی کمتر از 3 دقیقه میشه) حدود 36.000 پول دریافت میکنید که بهترین برای جمع اوری پول هست همین مسابقه در B به 10 دور میرسه و مقدار جایزه هم 30.000 میشه.
دمت گرم که B-spec رو تا لول 20 رفتی.چه حوصله ای داری حامد جان.
نامردا برداشتن LAP های قسمت B-spec رو زیاد تر هم کردن!
اون مسابقه برای پول رو هم خوب گفتی،ولی بهترین مسابقه برای دریافت پول بیشتر در کمترین زمان در قسمت Extreme هست که من از اون استفاده میکنم برای دریافت پول.
شما تو اون قسمت و مسابقه American Championship و race اول که تو پیست ایندیانا پلیس هست میتونی براحتی در زمان زیر 5 دقیقه 98000 تا کاسب شی.
بهترین ماشین برای اون مسابقه هم یا ماشین های نسکار هست یا یه Ford GT که تو کمپانیه خود GT هست و فوق العاده هندلینگ عالی ای داره و زاده شده برای همین پیست!
حدود 1.000.000 پول داشتم که یه مک لارن (همون مشکی) رو خریدم و چون ازش راضی نبودم خواستم بفروشمش که با پیغام "قابل فروش نیست" مواجه شدم!! این مثلآ که چی؟!!!
درسته
البته این یه رسم قدیمیه تو این سری بازی و تازگی نداره.
خیلی از ماشینا قابل فروش نیستن،حالا استدلالشون چیه خدا میدونه.
یا مثلا" شما یه ماشین میخری 2 میلیون ولی وقتی میخوای بفروشی میخره 500 هزار تا!!
ولی خب باید عادت کرد دیگه!
ماشینهایی رو پریمیوم کردن که ادم خندش میگیره! و ماشینهایی رو استاندار کردن که ادم تعجب میکنه!
همشون اینطوری نیست، ولی کلا" موافقم با حرفتون.
بعضی ماشینا رو ادم اصلا" علاقه نداره بخره، از بس عادی و غیر معروفن ولی پریمیوم درستشون کردن.
و از اون طرف کلی ماشین معروف و شناخته شده و جذاب هست که استاندارد هست.
مثل بوگاتی ، سوزوکی اسکودو ، BMW TOURING و خیلی های دیگه.
وقتی لیسانس ها رو طلا میکنی نه جایزه دهن پر کنی میده نه خط لول خوب بالا میره! یعنی بخشی که ادم باید براش این همه زحمت بکشه نتیجش همین قدر پاداش میشه!!!
موافقم اساسی
نه تنها لایسنس ها بلکه مسابقات دیگه رو هم اصلا" خوب جایزه نمیده.
شما به فرض یه race خیلی مشکل که آمریکایی هم هست رو تو قسمت Extreme قهرمان میشی و بهت یه ماشین ژاپنیه خیلی معمولی جایزه میده.
کلا" تو سری های قبل GT از وقتی که یادمه ماشین های جایزه هم مرتبط بود با مسابقات و هم تا 70 درصد جایزه های عالی ای بودن ولی تو این شماره جایزه ها از لحاظ کیفیت و محبوبیت و جذاب بودن به 40 درصد رسیده.
تنها ماشینی که فعلآ ندارم برای یه مسابقه آلمانی هست که اونم حیفم میاد 750 هزار تا خرج لکسوس کنم صبر میکنم شاید هدیه گرفتم !
آریا جان اگه منظورت مسابقات Schwarzwald League B هست که باید بگم متاسفانه باید سر کیسه رو شُل کنی و یه ماشین بخری،چون جایزه ای برای اون قسمت در کار نیست.
فقط هم در قسمت used cars پیدا میشه ماشینای مجازش و معمولا" بالای 600 هزار تا قیمت دارن!
یه BMW از سر اجبار خریدم به قیمت 1 میلیون برای این مسابقات، ولی انصافا" آخرت ماشینه،حیف که استاندارد هست.
یکی از بهترین مسابقات برای پول در آوردن توقسمت Extreme Series مسابقات American Championship هست که 98000 تا میده.
ویکی از بهترین ماشینهایی هم که جایزه میده تو Extreme Series مسابقات Like the wind هست.
ناناز من هم دیشب طلا کردم همش رو لامصب اون آخرین مرحله که چند تا جاده رو باید پشت هم میرفتی خیلی استرس بالایی داشت. رسما سر بعضی از پیچ ها دستم میلرزید وقتی با لامبورگینی عزیزم داشتم میرفتم در مورد ماشین هایی هم که بهت دادم کی گفته بود Galardo میده؟ همونایی که تو SP گذاشتی به من هم داد. اولی رو Tune کن بندازش تو یک جاده صاف و تروفی 400 رو هم بگیر
۳/۴ صفحه پیش برهان همه میگفتن که Galardo میداد ... ! نداد که ...
اون لامبورگینی هم که گفتی رو اره :d برای من 825 هست قدرتش ! دیشب تونستم با دستکاری تو تنظیمات کنترلش کنم ... انصافا هم خفن شد :d ... professional ها رو با این بردم ... ماشین پرواز میکنه :d....