سلام ...
با 512 میزنه 600 دقیقه! بعضی وقت ها هم تا 1000 دقیقه بالا میره!حالا همون 10 ساعت هم حساب کنیم خطرات رفتن برق قطعی شبکه و سوختن ps3 هم بیخیال بشیم گفتم بزارم اپدیت کنم تا 2درصد رفت Sign out شدم! با این اوضاع چه میشه کرد!
مسئله بعدی در مورد قسمت سباستین لوب در بخش special هست.
این قسمت رو تا همین هفته گذشته بازی نکرده بودم و فقط یه نگاه گذری بهش انداخته بودم ولی تو این تعطیلات رفتم سراغش تا طلاییش کنم.
مسیرها بسیار جالب و زیبا بودن من هم بسیار لذت بردم فقط نمیدونم زمان مشخص شده برای نفر اول رکورد شخص سباستین بوده با بازی یا نه اگر بوده که تو بازی خیلی ضعیف هست چون رکورد طلا با همان بار اول با اختلاف 5 تا 7 ثانیه زده میشه و با تکرار بیشتر هم میشه!
دقیقا" یکی از چیزایی که فعلا" باعث زده شدن من از قسمت B-spec شده همینه.
من با همون ماشین که تو قسمت A-spec با اختلاف 2 LAP اول شدم رو ،دادم به رانندهء مشنگ و اونم فقط ترمز کردن بلده! و انقدر گیر کرد پشت ماشینا که آخر سوم شد!!
من هر چی دستور سبقت و سرعت میدادم،انگار نه انگار! خدایی آخرش میخواستم برم تو TV و راننده رو از ماشین پیاده کنم و تا میخوره بزنمش
البته وقتی لول راننده بالا بره بعضی وقتها برای کاری که میکنه تشویق هم میکنیدش با ماشینی که برای خودتون کمی دشوار هست اول شدن به زیبایی رقبا را میگیره فقط کافیه دستورات لازم را بهش بدید و تا اخر مسابقه نگذارید زیاد ریلکس بشه (به سمت ابی بیاد) که پیچ ها را سرسری رد کنه و همیشه درجه وسط قرار بگیره. من الان یک راننده دارم که لول 20 هست و با چند مسابقه دیگه به 21 میرسه فوق العاده راضی هستم ازش و تماشای مسابقاتش برام لذت بخش هست.
البته این هم اضافه کنم با بعضی از پیست ها مشکل داره در لول های پایین و وقتی جاده باریک باشه و یا چند تا ماشین جلوش باشن کلا تعطیل میشه و فقط ترمز میزنه! حتی یکبار سر یک پیچ نتونست جمع کنه ماشین را رفت به سمت pit و باهوش! وسط راه تغییر نداد مسیرشو و رفت داخل pit اخرین نفر اومد بیرون :d
سلام ...
با 512 میزنه 600 دقیقه! بعضی وقت ها هم تا 1000 دقیقه بالا میره!حالا همون 10 ساعت هم حساب کنیم خطرات رفتن برق قطعی شبکه و سوختن ps3 هم بیخیال بشیم گفتم بزارم اپدیت کنم تا 2درصد رفت Sign out شدم! با این اوضاع چه میشه کرد!
نه دیگه این قابلیت رو نداره. البته اگه plus باشید خیلی راحت می تونید این آپدیت ها رو تو دانلود لیست خودتون بندازید که قابلیت pause هم داره. خیر سرم امروز اون آپدیت رو گرفتم گفتم بیام بازی کنم که حالا این 600تایی رو دادند
راستی دوستان یک مشکل دارم من با این راننده باهوشم وقتی از مسیر مسابقه خارج میشه بهش دستور میدم که سرعت معمولی بره اما هیچ کاری نمیکنه صبر می کنه تمامی ماشین های پشت سر بیان ازش رد بشند بعد میاد تو جاده. مشکل چیه؟ level 12 هم هست و جونم رو در آورده تا به اینجا رسیده
چیزهایی که از آپدیت جدید توی فرومهای بیگانه خوندم (یه تعدادیش رو قبلآ گفتم و یه تعدادی جدید هست) :
HUD قابلیت حذف شدن داره.
امکان back up گرفتن از save ها وجود داره.
پولی که بعد از پیروزی در مسابقات A-Spec و B-Spec دریافت میکنیم یه کم بیشتر شده ! ولی در ادامه سیــاست های عجیب PD این موضوع فقط تا آخر ژانویه ادامه داره !!!
آهنگ های منوها رو هم میشه عوض کرد و آهنگ دلخواه گذاشت.
اسم ماشین Red Bull X1 به Red Bull X2010 تغییر کرده ! lol
Seasonal Events متآسفانه چیزی به مسابقات بخش آفلاین اضافه نمیکنه و مربوط به آنلاین هست. ولی چیز جالبی باید باشه. مسابقات این بخش رو خود PD ترتیب میده و هر مسابقه قوانین و ماشینهای خاص داره. بعد از پیروزی در این مسابقات هم پول و XP کسب میکنین ! (خوبه ) بخش های Time Trial و Drift Trial هم هست که رتبه ـتون رو در Leaderboard های بازی تعیین میکنه.
بخش Online Dealership به بازیکنها اجازه میده ماشینهای خاصی که دوست دارن ولی پیدا نکردن رو اینجا پیدا کنن ! البته درست متوجه نشدم ولی احتمالآ بقیه بازیکن ها این ماشینها رو برای فروش میذارن.
مسافت طی شده و تعداد پیروزی ها رو در حالت آنلاین میتونین ببینین.
اطلاعات مسابقه رو میتونین داخل مسابقه (با زدن دکمه start ببینین)
دمیج مکانیکی در بخش Practice (و احتمالآ Arcade) اضافه شده.
جایزه های جدیدی برای بخش AMG Driving School اضافه شده :
'Nurburgring 24h' and '4h' tracks for getting all bronze in intermediate, Mercedes-Benz 190e 2.5-16 evo II for all silver intermediate, and CLK-GTR for all gold intermediate
البته همه اینا رو اعضای GTPlanet نوشتن و ممکنه یه سری اشتباهات توش باشه ولی عده زیادی اینا رو تآیید کردن !
سلام ...
فقط یه سوال حیاتی:
من بدون اینکه کنسول رو به اینترنت وصل کنم میتونم از این پچ استفاده کنم؟؟
مثلا" بریزم تو فلش و اینا؟
یا اینکه حتما" باید به نت وصل شم؟
ممنون میشم این مورد رو درست توضیح بدی.
فکر نمیکنم امکان پذیر باشه ! اگه کسی راهکاری بلده بگه چون خودمم بعید میدونم بتونم با PS3 دانلودش کنم !
تو race دوم و پیست EIGER NORDWAND که در کوهستان های سوییس هست، به قدری مناظر زیبا و دیدنی وجود داره و به قدری مسیر پیست عالی طراحی شده که خود من به شخصه تا نیم ساعت فقط با 20 تا سرعت میرفتم و فقط محو تماشای مناظر اطراف بودم.
کاملآ موافقم ! این پیست به قدری زیبا و جالب طراحی شده که من خیلی وقتا به خاطر نگاه کردن به مناظر عقب می افتم اونجایی که شیب میگیره هم معرکه هست ! حالا این پیست رو با آب و هوا امتحان کنین و ببینین چی میشه ! بارون که قطع میشه , یه حالت خیلی زیبایی بالای کوهها به وجود میاد و نورپردازی بازی کلآ متفاوت میشه !
مثل اینکه اگه تموم کرده باشی بازی بهت کادو رو میده ! یه عده گفتن بعد از گرفتن آپدیت وقتی داخل بازی شدن همین طوری بدون هیچ کاری ماشینهای این بخش رو بهشون کادو داده (چون قبلآ این بخش رو کامل کرده بودن)
سلام ...
قطع شدن اینترنت و یا رفتن برق هنگام آپدیت بازی باعث خرابیه کنسول نمیشه. برای من چندین بار اتفاق افتاده.فقط بدیش اینه که این آپدیتها اصطلاحا به صورت Download in Background انجام نمیشن و در صورت قطع ارتباط از اول شروع میشن.
موقع آپدیت فرمور هم تو مرحله دانلود اگر ارتباط قطع بشه و یا کنسول خاموش بشه مشکلی پیش نمیاد. در واقع کنسول وقتی از دانولد کامل و صحت فرمور دانلودی مطمئن شد اقدام به پاک کردن فرمور قبلی و نصب فرمور جدید میکنه.اینجاست که خاموش نشدن کنسول حیاتیه.
آقا جریان این دو تا لینک چیه ؟!!!! حجمش دقیقآ همون 608 مگ هست و از سایت رسمی PlayStation هم هستن ! یکی توی GTPlanet گذاشته بود حالا نرین دانلود کنین PS3 بترکه ولی خیلی واقعی میزنه ! EU Patch US Patch
مثل اینکه اگه تموم کرده باشی بازی بهت کادو رو میده ! یه عده گفتن بعد از گرفتن آپدیت وقتی داخل بازی شدن همین طوری بدون هیچ کاری ماشینهای این بخش رو بهشون کادو داده (چون قبلآ این بخش رو کامل کرده بودن)
آقا جریان این دو تا لینک چیه ؟!!!! حجمش دقیقآ همون 608 مگ هست و از سایت رسمی PlayStation هم هستن ! یکی توی GTPlanet گذاشته بود حالا نرین دانلود کنین PS3 بترکه ولی خیلی واقعی میزنه ! EU Patch US Patch
من متاسفانه رو ورژن 3.41 هستم و رو 3.50 نمیدونم میشه یا نه به هر حال با استفاده از Proxy و Redirect کردن آدرس فایل آپدیتی میشه فایل دانلود شده رو PC رو به جای مقصد و لینک اینترنتی به کنسول قالب! کرد. یعنی کنسول فکر میکنه داره از لینک اصلی فایل هارو میگیره وتی در واقع از PC و Proxy server روی اون بهش منتقل میشه.
احتمالا Proxy server های جدیدی برای 3.50 هست که چنین لینک هائی رو دادن.
به سری برنامه هم هست که با Title ID میشه فایلهای آپدیت یک بازی رو روی سرورهای سونی پیدا کرد و روی PC دانلود کرد.
آقا جریان این دو تا لینک چیه ؟!!!! حجمش دقیقآ همون 608 مگ هست و از سایت رسمی PlayStation هم هستن ! یکی توی GTPlanet گذاشته بود :biggrin1: حالا نرین دانلود کنین PS3 بترکه :biggrin1: ولی خیلی واقعی میزنه ! EU Patch US Patch
تا جایی که من می دونم و اطلاعات دارم تا حالا نشده که آپدیت و پچ هیچ بازی روی نت قرار بگیره که بتونی دانلود کنی و بعدش هم بریزی روی دستگاهت. اگر میخواید دانلود کنید حتما دقت کنید و تحقیق کنید. مشکل داره به نظر میرسه.
میشه عزیزم با خودِ pc با هر downloader که دوست دارید !
اون فایلها که آریا گذاشته درسته ولی از طریق این برنامه که گذاشتم میشه اپدیت کرد
خیلی سادس. با این برنامه و اینم اموزش
شما که دست به قلمت خوبه یه تاپیک براش بزن ثواب داره
این کار شدنی نیست.اصلا همچین کاری وجود خارجی نداشته که پچ یه بازی اینجوری دان شه!
مگر این که این اولین بازی تاریخ تو این زمینه باشه!
من الان نافرم رفتم تو فکر که واقعا چجوری با سرعت 256 این پچو دانلود کنم!حالا این هیچی بلایی سر PS3 نیاد!میدونین چند ساعت باید روشن باشه!
میشه عزیزم با خودِ pc با هر downloader که دوست دارید !
اون فایلها که آریا گذاشته درسته ولی از طریق این برنامه که گذاشتم میشه اپدیت کرد
خیلی سادس. با این برنامه و اینم اموزش
شما که دست به قلمت خوبه یه تاپیک براش بزن ثواب داره