Captain Mitchell
کاربر سایت
آره منم خریدمش.از اون ماشینهایی هست که شدیدا عاشقش هستم.زیبا-سریع-نرم.تو نوربرگرینگ کنترلش خیلی سخت میشه.باید طرف حرفه ایی باشه که بتونه کنترلش کنه-که قطعا تو هستی.این McLaren F1 عجب ماشینیه خدایی! شتاب و handling ـش باور نکردنیه. تو پیست لندن باهاش مسابقه دادم، جاده تنگ با سرعت بالا چیزی در حد سکته بود حالا باید ببرمش تو nordschleife اونجا وحشتناک میشه
آره منم خریدمش.از اون ماشینهایی هست که شدیدا عاشقش هستم.زیبا-سریع-نرم.تو نوربرگرینگ کنترلش خیلی سخت میشه.باید طرف حرفه ایی باشه که بتونه کنترلش کنه-که قطعا تو هستی.
راستی کیوان جان-خریدیش-یا جایزه گرفتیش؟
نگــــــــــــــــــــــــــــــو.منم میخوام.خوش بحالت.واقعا خوش بحالت.چشم شدیدا اون sls amg رو گرفته.حرف نداره معمولیش.چه برسه به تیون شدش.
خدا خیرت بده این 2 تا رو بهم میفروشی؟کلا تو فکرش باش اگر ماشینی چیزی خواستی انبارم پره!ولی من اینارو میخوام!اگر دیدی افتاده ته انباریت خلاصه هستیم!تازشم کلی پول میتونم عایدت کنم!:d
میشه برادر رو اکثر فرمور های قبلی شده.تا 3.5 هم میدونم که انجام شده. Patch ها هم از سایتهای خود سونی دانلود میشه. روی 3.55 شنیدم که فعلا نمیشه ولی همیشه آدرس دانلود سنتر های جدید که بازیها اونجا دنبال آپدیتها میرن در میاد و راه جدید پیدا میشه. کانسپت قضیه سادست و نمیشه راهش رو ببندن.این کار شدنی نیست.اصلا همچین کاری وجود خارجی نداشته که پچ یه بازی اینجوری دان شه!
مگر این که این اولین بازی تاریخ تو این زمینه باشه!
من الان نافرم رفتم تو فکر که واقعا چجوری با سرعت 256 این پچو دانلود کنم!حالا این هیچی بلایی سر PS3 نیاد!میدونین چند ساعت باید روشن باشه!
بابا نگران نباشین! من با 128 دموی PES2011 رو دان کردم (فکر کنم 2 گیگ و سیصد و خوردی مگ بود)دو روز و نیم هم کنسولم روشن بود آخ نگفت :dاین کار شدنی نیست.اصلا همچین کاری وجود خارجی نداشته که پچ یه بازی اینجوری دان شه!
مگر این که این اولین بازی تاریخ تو این زمینه باشه!
من الان نافرم رفتم تو فکر که واقعا چجوری با سرعت 256 این پچو دانلود کنم!حالا این هیچی بلایی سر PS3 نیاد!میدونین چند ساعت باید روشن باشه!
میگم این ending بازی رو دیدین؟ خیلی زیبا درست کرده بودن، لذت بردم.
بعد از تموم کردن Gran Turismo World Championship باز میشه. خود مسابقه هم خیلی حال داد، با Nissan GT-R GT500 ردش کردم خیلی ماشین خوبیه، مخصوصاً ترمزهاش... تا حالا نمونش رو ندیده بودم تو هیچ ماشینی.