Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
این چیه ؟ :-s

382586348.png

این McLaren F1 عجب ماشینیه خدایی! شتاب و handling ـش باور نکردنیه. تو پیست لندن باهاش مسابقه دادم، جاده تنگ با سرعت بالا چیزی در حد سکته بود :دی حالا باید ببرمش تو nordschleife اونجا وحشتناک میشه

این McLaren F1 عجب ماشینیه خدایی! شتاب و handling ـش باور نکردنیه. تو پیست لندن باهاش مسابقه دادم، جاده تنگ با سرعت بالا چیزی در حد سکته بود :دی حالا باید ببرمش تو nordschleife اونجا وحشتناک میشه
آره منم خریدمش.از اون ماشینهایی هست که شدیدا عاشقش هستم.زیبا-سریع-نرم.تو نوربرگرینگ کنترلش خیلی سخت میشه.باید طرف حرفه ایی باشه که بتونه کنترلش کنه-که قطعا تو هستی.:x
راستی کیوان جان-خریدیش-یا جایزه گرفتیش؟:-/

آره منم خریدمش.از اون ماشینهایی هست که شدیدا عاشقش هستم.زیبا-سریع-نرم.تو نوربرگرینگ کنترلش خیلی سخت میشه.باید طرف حرفه ایی باشه که بتونه کنترلش کنه-که قطعا تو هستی.:x
راستی کیوان جان-خریدیش-یا جایزه گرفتیش؟:-/

هیچ کدوم :دی تو پک Signature Edition یه وچر هست که 6 تا ماشین مخصوص و تیون شده رو میشه باهاش از PSN دانلود کرد.

این 6 تا:

• Like
Reactions: {The Phenom}
هیچ کدوم :دی تو پک Signature Edition یه وچر هست که 6 تا ماشین مخصوص و تیون شده رو میشه باهاش از PSN دانلود کرد.

این 6 تا:

:((:((:((نگــــــــــــــــــــــــــــــو.:((:((:((منم میخوام.خوش بحالت.واقعا خوش بحالت.چشم شدیدا اون sls amg رو گرفته.حرف نداره معمولیش.چه برسه به تیون شدش.
کیوان این ماشینها رو میشه مثلا تو psn به من بفروشی؟جدی میگما.من وضعم توپه:d-اگر بفروشی خریدارم.:d

این کار شدنی نیست.اصلا همچین کاری وجود خارجی نداشته که پچ یه بازی اینجوری دان شه!
مگر این که این اولین بازی تاریخ تو این زمینه باشه!
من الان نافرم رفتم تو فکر که واقعا چجوری با سرعت 256 این پچو دانلود کنم!حالا این هیچی بلایی سر PS3 نیاد!میدونین چند ساعت باید روشن باشه!
میشه برادر رو اکثر فرمور های قبلی شده.تا 3.5 هم میدونم که انجام شده. Patch ها هم از سایتهای خود سونی دانلود میشه. روی 3.55 شنیدم که فعلا نمیشه ولی همیشه آدرس دانلود سنتر های جدید که بازیها اونجا دنبال آپدیتها میرن در میاد و راه جدید پیدا میشه. کانسپت قضیه سادست و نمیشه راهش رو ببندن.

این کار شدنی نیست.اصلا همچین کاری وجود خارجی نداشته که پچ یه بازی اینجوری دان شه!
مگر این که این اولین بازی تاریخ تو این زمینه باشه!
من الان نافرم رفتم تو فکر که واقعا چجوری با سرعت 256 این پچو دانلود کنم!حالا این هیچی بلایی سر PS3 نیاد!میدونین چند ساعت باید روشن باشه!:((
بابا نگران نباشین! من با 128 دموی PES2011 رو دان کردم (فکر کنم 2 گیگ و سیصد و خوردی مگ بود)دو روز و نیم هم کنسولم روشن بود آخ نگفت :d

میگم این ending بازی رو دیدین؟ :دی خیلی زیبا درست کرده بودن، لذت بردم.
بعد از تموم کردن Gran Turismo World Championship باز میشه. خود مسابقه هم خیلی حال داد، با Nissan GT-R GT500 ردش کردم خیلی ماشین خوبیه، مخصوصاً ترمزهاش... تا حالا نمونش رو ندیده بودم تو هیچ ماشینی.

میگم این ending بازی رو دیدین؟ :دی خیلی زیبا درست کرده بودن، لذت بردم.
بعد از تموم کردن Gran Turismo World Championship باز میشه. خود مسابقه هم خیلی حال داد، با Nissan GT-R GT500 ردش کردم خیلی ماشین خوبیه، مخصوصاً ترمزهاش... تا حالا نمونش رو ندیده بودم تو هیچ ماشینی.

میشینی Ending نگاه می کنی ؟؟!! =p~

با حدود 250 دقیقه،پچ رو دانلود کردم! ولی به قول یکی از بکس : "واقعا LAME برای PD که بعد از 5 سال که بازی رو وقت داشتن بسازن،تا الان 1گیگ پچ دادن بیرون،یعنی نمیتونستن تو این مدت به این مشکلات بازی،رسیدگی کنن و پیشبینی کنن ؟ ضمنا فیزیکال دمیج هم که متاسفانه....باس تو رویا ببینیمش...

سلام ...
من دیشب اپدیت کردم به نظر امکانات بسیار جالبی هستن اول از همه وقتی وارد بازی میشید (بستگی به لول و بردهاتون) چند جایزه مخصوص مسابقات AMG را بهتون میده و 2 تا جاده نورنبرگ 4 ساعته و 24 ساعته را در قسمت تمرینی و زمانبندی ازاد میکنه.

d3ghzokvyqv249lr3lw.jpg

2 قسمت جدیدی که اضافه شده کاملا جذاب به نظر میرسن اول بخش فروش ماشین های انلاین که با گفته خودش و چیزی که من دیدم ماشین هایی که خیلی دنبالشون میگشتم و برای مسابقات لازم هستن بروز میشه البته یک صفحه بیشتر نیست و احتمالا انلاین اپدیت میشه.

jrwfs54mgstwkkpjl7pt.jpg

قسمت بعدی مسابقات Seasonal Events هست که 3 بخش داره فعلا یک بخش Drift داشت با 2 جاده و Leaderboard که زمانتون ثبت میشه و بخشTime Trial باز هم با 2 جاده و Leaderboard و یک بخش دیگه که از چند مسابقه با قوانین خاص خودش تشکیل شده و جوایز بسیار خوبی داشت.

i6z05ztflfn757hkqke.jpg

hmo8oayrripstlkk7lux.jpg

khn6cyv92m0054w04et6.jpg

چون دیر اپدیت به پایان رسید وقت نکردم حتی یک مسابقه هم انجام بدم ولی گفتم به هرکی دو به شک هست بگم سریع اپدیت کنه که ارزششو داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or