ربطی به محدودیت نداره.یه ماشین مثلا 4 دنده هست و هرچقدر هم تیون بشه تاثیری نداره.باید بری تو قسمت tune shop و براش یه transmission ی که 5 یا 6 دنده هست بخری-اونوقت درست میشه.بعضی از ماشین ها محدودیت سرعت دارند؟آخه من دیروز فورد موستانگ گرفتم و تیونش هم کردم ولی 147 مایل بیشتر نمیره! البته الان 500 اسب بخار شده شاید با تیون بیشتر سرعتش بیشتر هم بشه اما در کل کسی خبر داره محدودیت سرعت دارن ماشین ها یا نه؟مثلا بعضی از ماشینهای فورد و بنز و بی ام و که به 250 محدود شدند در بازی هم محدود هستند؟
دروغ چرا؟!
انتظاری که داشتم خیلی بالاتر بود ، نمیخوام مقایسه کنم ولی فکر میکنم فورزا از این بهتر بود
نمیدونم چی بگم ولی از AA بد تا کنترله سفت و ... همه چی دست به دسته هم داده تا حاله آدم رو بگیره . اگر همون 2 سال پیش میامد شاید خوب بود ولی برای الان اصلا به روز نیست
شایدم به قول شما من کم بازی کردم ولی همین کم هم تو ذوقم زد و فکر میکنم دیگه طرفش نرم
بابا تو دیگه خیلی آنتی آپدیتی!:dویروس آپدیت نمیکنی که مثلا بروز رسانی خود کمپانیه ها!
در مورد این سوپر پچ جدید استاد هم یه فکر بکر کردم.PS رو دارم میبرم کافی نت دوستم که سرعت اینترنتش با سرعت خدابیامرز کونکورد یکیه بلکه اونجا تایم دانلودش 4 رقمی نباشه!:d
سلام ...
امروز که انلاین شدم یکی از جالب ترین هدایای تولدم را گرفتم:
لحظه به یادماندی بود برای من
کشتی چرا؟ من شدتش رو بیشتر هم کردم :d این به خاطر اینه که سر پیچها به حد کافی ترمز نمیگیری و زیاد فرمون میدی، کلا طوری بپیچ که صدای لاستیک در نیاد یا به عبارتی اون 4تا آیکون لاستیک پایین سمت چپ توی پیچ قرمز نشه.دوستان من یه
LOGITECH G27
اما بدجوری باهاش مشکل دارم مجبورم باهاش کشتی بگیرم
میشه یه جوری اون FORCE FEEDBACK رو off کرد؟
خیلی قویه اصلا بعضی وقتا از دستم ناجور در میره
یک سوال فنی تو هر زمانی این کادوی تولد رو بازی میده؟ یعنی من تولدم تیر هست اون موقع هم میده؟
بعد یک سوال داشتم از دوستان حرفه ای. یک ماشین می خوام بخرم که MR هم باشه و به درد مسابقات Like A Wind(اسمش همین بود دیگه؟ همون که پول زیاد میداد) هم بخوره. کسی می تونه ماشینی معرفی کنه؟ قیمتش هم فضایی نباشه چند میلیونی پول دارم. مرسی
آره اتفاقا خود اون هم چشمم رو گرفته بود چون ماشین خیلی خوشگلی هم هست. اما مسئله ای که دارم اینه که فکر کنم تا آخر هم Tuneـش کنم قدرتش برای اون مسابقه کفاف نده. چون دو تا هدف از خرید این ماشین دارم و مبلغش هم خیلی مهم نیست. هدف اولم بردن مسابقات MR تو چهارمین سری مسابقات و بردن مسابقات Like A Wind تو پنجمین سری مسابقات هست. می خوام به صرفه ترین ماشین رو بخرم. مک لارن فکر نکنم جواب بده. میده؟mr زیاد داریم.تو گاراژ خودم پره.ولی در حال حاضر مک لارن f1 یادم میاد.البته باید یه کم تیونش کنی
دوستان عزیزاین کادو ارتباطی به زمان تولدتون نداره........:d:d
این مربوط به همون زمانی که برای اولین بار توی GT5 لاگین کردین نه تاریخ تولد اصلی خودتون.......:d
اگر میدونید که هیچ ولی اگر اطلاع ندارید باید بگم که تو GT5 و البته سری ها قبلیش برای شما روز شما داره مثلا روز شمار ش به ازای هر 2 ساعت (فرضا) برای شما یک روز GT5 حساب میکنه حالا با توجه به گذشت 365 روز از روزهای GT5 که لاگین کردین این هدیه به شما داده میشه......