سلام دوستان عزیز بنظر شما ایا خریدن فرمون G27 فقط برای استفاده در GT5 کار عاقلانه ای هست یانه:confused:
دوستان فقط یه کم عجله دارم اگر راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم

سلام دوستان عزیز بنظر شما ایا خریدن فرمون G27 فقط برای استفاده در GT5 کار عاقلانه ای هست یانه:confused:
با سلام .اگر راننده ایی و دنده کشیت تاپه و با تکنیکایه رانندگی آشنایی داری و با صدا موتور میرونی درنگ نکن .در غیر اینصورت پولتو ریختی دور .باید با گوشت بشنوی با دستت دنده بدی خیلی سریع، کلاچم بموقع بگیری و ول کنی و الا آخر میشی .مگر اینکه ماشینت رو تا خرخره تیون کنی .که اونم بدرد نمیخوره .تمامه حالش به اینه که استاندارد اول بشیدوستان فقط یه کم عجله دارم اگر راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم![]()
اقا یکی بیاد توضیح بده برا بازی حتما فرمون لازم هست یا بدون فرمون هم میشه لذت برد
من چون با كنترلرهاي قديمي عادت ندارم، تنظيمات كنترلر رو به سبك Forza و بقيه بازي هاي معمولي كردم خيلي خوب شده. امتحان كن اين روش رو.
حمینرضا جان ... میشه بگی تنظیماتش چی هست ؟؟؟
دست راستم درد گرفته :d ...
برو تو Options و جاي X رو با R2 عوض كن و همينطور جاي مربع رو با L2.
دوستانی که با دسته بازی میکنند گاز رو R2 و ترمز رو L2 بکنند.
اینجوری راحت تره و مثل پدال عمل میکنه(البته تا حدودی)
نه بابا این بدترین کار هستش ! دسته به فنا میره
بعد از یه مدتی R2 و L2 دسته خراب می شن
حساسیتشون رو از دست می دند و اگه تا ته هم بگیری ممکنه بازم گاز نخوره
بهترین حالت به نظر من x و # هستش
البته من با RS میزنم خیلی حال می ده
مگه چیکار میکنید که انگشتتون درد میگیره ؟ من از صبح دارم بازی میکنم حتی 1 % هم انگشتم درد نگرفته . بابا یه دکمه هستش نه نیازه زیاد فشار بدی نه نیازه که تند تند بزنی .
برام جای سوال هستش اگه این جوری با یه دکمه رو نگه داشتن دستتون درد میگیره با زدن تند تندش چی میشه حتما دستتون 1 ماه میره مرخصی .:d
اره درد میگیره !
مخصوصآ اینکه مدت زمان زیادی گاز (X) رو نگه داری .
تو GT4 تجربه داشتم طوری که بعضی مواقع ناخن دستم درد میکرد!