Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام ...
کسی ماشین های PSP را توانسته وارد بازی کنه؟ من میخوام انتقال بدم ایراد میگره علت چی میتونه باشه؟ (خودم فکر میکنم PSP هم اخرین اپدیت را باید داشته باشه!)
حامد من تا اونجایی که گشتم فقط یه نکته بود که خیلیا در این مورد باهاش مشکل داشتن و اونم اینه که باید حتما ریجن بازی پی اس پی با بازی GT5 که داری یکی باشه......
در عین حال حتما میدونی که این انتقالها فقط برای قسمت Arcade مود هست و بخش اصلی یا کریر بازی شامل این موضوع نمیشه....
منبع
و البته اینکه اول باید بازی رو تو پی اس پی ران کنی و بعدتو قسمت Option بری تو قسمت Transfer Garage و از طرفی قبلش هم باید پی اس پیت رو به پی اس 3 متصل کرده باشی....
منبع
:d

راستی Toyota FT-86 Concept رو حتمآ امتحان کنین ! فوق العادست این ماشین !!! من که زیاد با کاکپیت بازی نمیکنم هم عاشق کاکپیت این شدم :دی

سلام
دوست عزیز میشه بگین کاکپیت چیه ممنون میشم

راستی Toyota FT-86 Concept رو حتمآ امتحان کنین ! فوق العادست این ماشین !!! من که زیاد با کاکپیت بازی نمیکنم هم عاشق کاکپیت این شدم :دی

سلام
دوست عزیز میشه بگین کاکپیت چیه ممنون میشم

همون داخل اتومبیل (کابین,اتاق) رو میگن...

اقا اخر ما نفهمیدیدم که ریجن j تو بازار هست یا فقط pal هست؟

جناب Captain Mitchell اشاره کردن اما به ریجن 2 فک کنم

همون داخل اتومبیل (کابین,اتاق) رو میگن...

اقا اخر ما نفهمیدیدم که ریجن j تو بازار هست یا فقط pal هست؟

جناب Captain Mitchell اشاره کردن اما به ریجن 2 فک کنم

ریجن جی که تو بازار نیست .شما چه اصراری داری ریجن جی باشه اگه به خاطر اپدیت میگی خیالت کاملا راحت باشه من خودم دستگاه جی دارم بالای 10 بار با بازی هایی از ریجن های دیگه دستگاهمو اپدیت کردم کوچکترین مشکلی هم پیش نیومده
تضمینی صد در صد ;)

ریجن جی که تو بازار نیست .شما چه اصراری داری ریجن جی باشه اگه به خاطر اپدیت میگی خیالت کاملا راحت باشه من خودم دستگاه جی دارم بالای 10 بار با بازی هایی از ریجن های دیگه دستگاهمو اپدیت کردم کوچکترین مشکلی هم پیش نیومده
تضمینی صد در صد ;)

بابا ریسک داره! من هم شانس ندارم!

تو همین سایت هم چند بار خوندم که بچه های فعال گفتن که با هم R دستگاه PS3 رو اپدیت کنید .

؟؟؟

این چلنج اولی Top Gear چقدر رو اعصاب بود :دی بالاخره طلاش رو گرفتم، کسی مشکل نداشته باهاش؟

دقیقا" همین طوریه که میگی.
اصلی ترین دلیلش هم سرعت پایین ماشین Volkswagen SambaBus هست که بعضی وقتا تا انتها هم میرفتم ولی سر یه اشتباه کوچیک مجبور میشدم دوباره از اول برم و واقعا" حوصله آدمو سر میبره.( خیلی دیر دور موتورش پُر میشه و به زور به 110 15 میرسه)
در کل چند بار تا گرفتنه ماشین اول پیش رفتم ولی نشد بگیرمش و فعلا" به نقره رضایت دادم تا بعدا" سر فرصت برم.
کلا" مسابقات توی قسمت Special خیلی سخته و یه جورایی از قوانین قسمت لایسنس پیروی میکنه.

اولین کار من تمام لایسنسا رو گرفتم( با هر جامی که شد) بعد رفتم سراغ مسابقات A-Spec و بیشتر اونجا مسابقه دادم و یه مقداری هم B-Spec .
معمولا" در آخر دوباره میام سراغ لایسنس ها و سعی میکنم همه رو طلا کنم.

در ضمن اصلا" علاقه ای به فروش ماشین ندارم و چه ماشینایی که میخرم و چه جایزه میگیرم همیشه نگهشون میدارم. (تا الان تقریبا" 50 تا ماشین دارم تو گاراژ)
بهترین ماشینم هم یه Lamborghini Gallardo LP 560-4 هست که وقتی آخرین مسابقه لایسنس IA 10 رو باهاش انجام دادم عاشقش شدم.واقعا" هندلینگ و شتاب عالی ای داره و سریع بعدش خریدمش.
البته اگه میخوایید مثل همون ماشین داخل لایسنس بشه باید هم تقویت موتوریش کنید و هم کاهش وزن و استرس بار و غیره.

کسی مسابقه لایسنس IA 10 رو انجام داده؟
فوق العاده هست این مسابقه.خیلی خیلی هیجان انگیزه و واقعا" آدرنالین خون آدم رو به انتها میرسونه!! چه سوپر اسپرت هایی هستن! قدیمی و جدید! ( من به سختی زیاد و بعد از 20 25 بار تکرار تونستم دوم شم و نقره بگیرم! )
و اینکه
کسی هست هم با دسته و هم با فرمون بازی کرده باشه و بتونه بگه با کدوم بهتر میشه مسابقه داد؟ میخوام جفتشم تجربه کرده باشه برای همین گرن توریزمو 5 و نظرش رو بگه.

این رو حتی قبل از ریلیز بازی یامائوچی گفته بود.
اون ویدیویی هم که من از Damage در Level 40 دیدم بسیار خوب به نظر میرسید.
این یک رسوایی بزرگ برای منتقدهاییه که بازی رو کامل نکرده نقد کرده اند.

آخرین ویرایش:
از نقاط ضعف اصلی این قسمت کم بودن مسابقات هست و به نسبت GT4 خیلی مسابقات کمتری داره.
دوست عزیز با اکثر حرفاتون موافقم هستم و البته بیشتر از همه با این قسمت ! پریروز هم توی GTPlanet در این مورد نوشتم و خیلی ها موافق بودن. بازی ای که بیشتر از 1000 تا ماشین و حدود 30 تا مسیر داره , میتونه خیلی راحت 100 ها event مختلف داشته باشه. از event های کشوری و قاره ای تا کارخونه ای و ... ولی تعداد event های GT5 به نظر من هم واقعآ کمه ! یعنی الآن با هیچ قسمتی از بازی مشکل ندارم به جز همین مسآله ! همش میترسم زودتر تموم بشه برای همین کِشش میدم :دی
البته اضافه کردن event راحت ترین کار ممکن هست و PD میتونه با DLC با حجم خیلی کم این کارو بکنه. چون ماشین و مسیر که آماده هست و فقط نیاز داره یه مربع درست کنه و توش بنویسه فلان event :دی امیدوارم زودتر به فکرش بیفتن !

دوست عزیز با اکثر حرفاتون موافقم هستم و البته بیشتر از همه با این قسمت ! پریروز هم توی GTPlanet در این مورد نوشتم و خیلی ها موافق بودن. بازی ای که بیشتر از 1000 تا ماشین و حدود 30 تا مسیر داره , میتونه خیلی راحت 100 ها event مختلف داشته باشه. از event های کشوری و قاره ای تا کارخونه ای و ... ولی تعداد event های GT5 به نظر من هم واقعآ کمه ! یعنی الآن با هیچ قسمتی از بازی مشکل ندارم به جز همین مسآله ! همش میترسم زودتر تموم بشه برای همین کِشش میدم :دی
البته اضافه کردن event راحت ترین کار ممکن هست و PD میتونه با DLC با حجم خیلی کم این کارو بکنه. چون ماشین و مسیر که آماده هست و فقط نیاز داره یه مربع درست کنه و توش بنویسه فلان event :دی امیدوارم زودتر به فکرش بیفتن !

ممنون آریا جان(ببخشید اگه اسمتون رو اشتباه گفتم!)

باور کن این بازی انقدر برای من عزیز و گرانقدره! که تمام قسمت هاش رو با وسواسه خاصی بررسی و تماشا میکنم.
راجب همین تعداد مسابقات یا همون event ها باید بگم همون اول یه نگاه سطحی و بازم تاکید میکنم نگاه سطحی و سریع بهشون انداختم تا فقط ببینم چه تعداد مسابقه در نظر گرفتن.
چون قسمت های مختلف GT و الخصوص event ها برام مثل صفحات یه رُمانه فوق العاده جذاب میمونه که آدم دوست نداره یهو به صفحات بعدی بره و از داستان بدونه و ترجیح میده ذره ذره بخونه و جلو بره تا اون لذت براش بیشتر و بیشتر شه.
راجب گرن توریزمو هم دقیقا" همین طوری ام و دوست دارم دونه دونه! مسابقات رو واردشون بشم و از کم و کیف اون مسابقه اگاه بشم تا برام لذت بیشتری داشته باشه.

اون قضیه کِش اومدن رو عالی اشاره کردی،باور کن الان من هم همون کار رو میکنم،مثلا" وقتی لامبورگینی گالاردو رو خریدم،برای اینکه به قول تو یه کم کِشش بدم و زودتر وارد event های بعدی نشم برگشتم و تمام مسابقاتی که تو بیگینر و آماتور میشد باهاش مسابقه بدم رو دوباره انجام دادم!
این قضیه حتی راجب لایسنس ها هم صادقه و به جای اینکه بیشتر شه،کمتر شده و حتی همون تعداد قبلی هم حفظ نشده که اینم برای علاقه مندانش خیلی ناراحت کنندس.
تو این GT جمعا" 60 تا test برای لایسنس داره یعنی توی هر بخش C , B , A , IB , IA ,S که تقسیم شده،10 تا تست هست.ولی اگه اشتباه نکنم تو GT4 حدود 80 تا تست لایسنس بود.
کاشکی تو این جی تی هم تعداد زیادتری تست لایسنس و event بود.

ولی این موضوع کم بودن event ها تو اولویت دوم دغدغه های من هست و دغدغه اولم و اصلیم قرار نگرفتن تمامی ماشینا تو بخش خرید اصلی و زیر مجموعه کمپانی های اصلی هست.
خیلی از این حرکت یامائوچی و شرکا! شاکی ام.
آقا شاید من همین اول بسم ال... بخوام بوگاتی ویرون بخرم و تست کنم،یا تامی کایرا یا مثلا" بنز سری c ، خب تکلیف چیه!

و در آخر اینکه من همیشه و طبق یه عادت قدیمی یه پیستی که هم راحت باشه و هم خوش prize !! پیدا میکنم و انقدر انجامش میدم و اول میشم تا صفرای حساب بانکیم! 6 رقمی شه تا خلاصه هر ماشینی که دلم بخواد بتونم بخرم،ولی هنوز تو این نسخه پیست بدرد بخوری برای این حرکت نیافتم.
یادش به خیر GT2 که با یه شورلت Corvette پیست فوجی اسپید رو بیشتر از 50 بار رفتم تا بالاخره تونستم ماشین رویایی خودم یعنی suzuki rally escudo رو بخرم.انصافا" عجب ماشینی بود.تمام رکورد های شتاب و سرعت نهایی مال اون بود.تو شماره قبل که بود ولی متاسفانه تو این شماره نیست!

آخرین ویرایش:
دقیقا" همین طوریه که میگی.
اصلی ترین دلیلش هم سرعت پایین ماشین Volkswagen SambaBus هست که بعضی وقتا تا انتها هم میرفتم ولی سر یه اشتباه کوچیک مجبور میشدم دوباره از اول برم و واقعا" حوصله آدمو سر میبره.( خیلی دیر دور موتورش پُر میشه و به زور به 110 15 میرسه)
در کل چند بار تا گرفتنه ماشین اول پیش رفتم ولی نشد بگیرمش و فعلا" به نقره رضایت دادم تا بعدا" سر فرصت برم.

منم سر یکی از پیچ ها گیر کرده بودم که ماشین ها میپیچیدن جلوم منم ترمز می گرفتم فایده نداشت، با سرعت میخورد بهشون disqualified میشد، اما بالاخره شرش رو کَندم.

منم اینو هرچقدر رفتم بهتر از نقره نگرفتم . چطور میشه طلا گرفت ؟

بیشتر به مهارت تو کنترل ماشین سر پیچ ها بستگی داره و اینکه از چه مسیری اون پیچ رو دور بزنی که بتونی حداکثر تعداد ماشین ها رو جا بذاری. اما یه نکته دیگه هم هست که میتونه کمک کنه، تو مسیرهای مستقیم پشت ماشین ها حرکت کن، همین باعث میشه سرعت ماشینت بیشتر بشه، (splitstream) وقتی بهش زیادی نزدیک شدی از کنارش سبقت بگیر برو...

یادش به خیر GT2 که با یه شورلت Corvette پیست فوجی اسپید رو بیشتر از 50 بار رفتم تا بالاخره تونستم ماشین رویایی خودم یعنی suzuki rally escudo رو بخرم.انصافا" عجب ماشینی بود.تمام رکورد های شتاب و سرعت نهایی مال اون بود.تو شماره قبل که بود ولی متاسفانه تو این شماره نیست!

دقیقاً... یادش به خیر Escudo چه غولی بود، هم کنترلش خوب هم تو سرعت هیچ ماشینی به پاش نمی رسید، نصف GT2 رو فکر کنم با اون بازی کردم :دی

این Gran Turismo World Cup Championship عجب رویداد معرکه ایه ! 5 تا مپ که یکی از یکی سخت تره و واقعا لذت بخشه !

راستی این که میگن دمیج از لول 40 به بعد فعال میشه و اینا یا اینکه یکی از دوستان گفت که 1 دسامبر یه پچ میاد که دمیج درست میشه رو دوستای قدیمی این بازی مثل آقا کیوان یا آریا جان،تایید میکنن ؟ آخه این بی دمیج بودنش خیلی ضایعس ! به بچه ی خواهرم که 10 سالشه و بازی رو بهش نشون دادم،گفت : دایی چرا ماشینا خراب نمیشن#:-s
حتی هم اگه بعدا دمیج به بازی اضافه شه،باز هم میتونه یه نقطه ی تاریک برای این بازی باشه به نظر من ، مگه Event هستش که قراره اضافه کنن ؟ دمیج جزئ لاینفک یه بازی ریسینگه که کلمه ی سیمولیشن رو به یدک میکشه

راستی مپ NURBURGRING رو تجربه کردین ؟ مپ فوق العاده سخت ولی واقعا زیباییه،خودمو کشتم تا تونستم طلاشو بگیرم

راستی همین روز هاس تا فرمون ما هم برسه دم منزل تا این ابر بازی رو با یه کیفیت دیگه هم تجربه کنم

منم سر یکی از پیچ ها گیر کرده بودم که ماشین ها میپیچیدن جلوم منم ترمز می گرفتم فایده نداشت، با سرعت میخورد بهشون disqualified میشد، اما بالاخره شرش رو کَندم.

بیشتر به مهارت تو کنترل ماشین سر پیچ ها بستگی داره و اینکه از چه مسیری اون پیچ رو دور بزنی که بتونی حداکثر تعداد ماشین ها رو جا بذاری. اما یه نکته دیگه هم هست که میتونه کمک کنه، تو مسیرهای مستقیم پشت ماشین ها حرکت کن، همین باعث میشه سرعت ماشینت بیشتر بشه، (splitstream) وقتی بهش زیادی نزدیک شدی از کنارش سبقت بگیر برو...

دقیقاً... یادش به خیر Escudo چه غولی بود، هم کنترلش خوب هم تو سرعت هیچ ماشینی به پاش نمی رسید، نصف GT2 رو فکر کنم با اون بازی کردم :دی

اینکه پشت ماشین های دیگه بری فکر کنم Drafting بود
تو این نسخه هم خیلی ضایع این امر احساس میشه ؟
نسخه قبل که انگار نیترو می زدی وقتی میرفتی پشت ماشین ها :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or