sergeant fenix
کاربر سایت
اره راست میگه منم تعجب کردم چیزه خاصی توجه منو جلب نکردرضا جون من مانیتورم کاملا سالمه.تو حالت خوبه عزیزم:dبابا خیلی سیاه بود.تنها چیزیش که قشنگ معلوم بود کیلومترشمارش بود.
اره راست میگه منم تعجب کردم چیزه خاصی توجه منو جلب نکردرضا جون من مانیتورم کاملا سالمه.تو حالت خوبه عزیزم:dبابا خیلی سیاه بود.تنها چیزیش که قشنگ معلوم بود کیلومترشمارش بود.
چرا مثل آدم M3 رانندگی نمی کرد ...یکی از زیباترین Replay هایی که از GT5 دیدم. همون طور که قبلآ گفتم این مسیر SSR7 بدجوری از سخت افزار PS3 کار میکشه
این ویدئو هم جالبه. مسیر TopGear رو نشون میده و از دقیقه 1:54 تا 2:12 دیدن داره
اینجارو ببین:تو نسخه مقدمه که تنظیمی برای کلاچ نیست تو GT5 گذاشتن.دنده عقب هم همینطور.مثاث میره عقب !
یکی از زیباترین Replay هایی که از GT5 دیدم. همون طور که قبلآ گفتم این مسیر SSR7 بدجوری از سخت افزار PS3 کار میکشه :biggrin1:
این ویدئو هم جالبه. مسیر TopGear رو نشون میده و از دقیقه 1:54 تا 2:12 دیدن داره :biggrin1:
میخواسته افکت دود و دریفتینگ رو نشون بده برای همین هی میخورد به موانعچرا مثل آدم M3 رانندگی نمی کرد ...
چقدر دود خوب طراحی شده ...
حجماش بالا هست ! دو سه روز (یا زودتر) خودت بازی میکنییک جا اپ کن که ***** نباشه..
اینجارو ببین:
You have to press triangle after the race starts to enable the clutch in GT5P with either your wheel or a G25. it should be noted that you can activate/deactivate the clutch at any time during the race with the triangle (top) button. I find it really hard to use the clutch, i always seem to get stuck in neutral and have to get back to the proper gear with regards to the rpm before I can move to other gears. Thats just me though.
من مثلث روکه میزنم فقط دتده خلاص میشه... اگر نتیجه گرفتی به منم بگو . >:d<
ممنون رفیق یه تستی میزنم!دکمه ها کاره دنده R رو میکنن ولی اگه بخوای با خود دنده به R بری باید دنده رو حالت وسط باشه بعدش یه فشار بده به داخل تا به یه جایی گیر کنه بعدش بکش سمت راست و درنهایت پایین تا بره رو R. یکم سخته ولی با تمرین کردن خیلی راحت میتونی بری رو R.