Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اگر دقت کنید میبینید ویدئو تو شب ـه (هوای تاریک) برای همین طبیعیه که کمی تاریک باشه اما نه تا اون حدی که شما میگید :d
بهترین نورپردازی که تو یک بازی ویدئویی دیدم مربوط به همین فاتج میشه، فوق العادس

پ.ن: اینم یک عکس دیگه از کلیپ:

آخرین ویرایش:
تو نسخه مقدمه که تنظیمی برای کلاچ نیست تو GT5 گذاشتن.دنده عقب هم همینطور.مثاث میره عقب !
اینجارو ببین:
You have to press triangle after the race starts to enable the clutch in GT5P with either your wheel or a G25. it should be noted that you can activate/deactivate the clutch at any time during the race with the triangle (top) button. I find it really hard to use the clutch, i always seem to get stuck in neutral and have to get back to the proper gear with regards to the rpm before I can move to other gears. Thats just me though.

من مثلث روکه میزنم فقط دتده خلاص میشه... :| اگر نتیجه گرفتی به منم بگو . >:d<

اکثر افرادی که بازی رو امتحان کردن (که تعداد خیلی زیاد شده مخصوصآ توی فرانسه !) از کارتینگ فوق العاده تعریف کردن و اون رو تجربه ای لذت بخش دونستن. من خودم زیاد با کارتینگ حال نمیکنم ولی یه ویدئو که ازش دیدم خیلی جالب بود ! 7,8 تا از اینا کنار هم بودن و از اگزوز هر کدوم یه دود جالبی بیرون می اومد که صحنه خنده داری ساخته بود !

اینم یه عکس از یکی از این ماشینها در بخش Photo Travel Mode :‏

88944404986910518186.jpg

عکسی از کمک راننده برای دوستانی که از این چیزا خوششون میاد :دی

82111257658484539340.jpg

چرا مثل آدم M3 رانندگی نمی کرد ...
چقدر دود خوب طراحی شده ...
میخواسته افکت دود و دریفتینگ رو نشون بده برای همین هی میخورد به موانع :دی

یک جا اپ کن که ***** نباشه..
حجماش بالا هست ! دو سه روز (یا زودتر) خودت بازی میکنی :دی

اینم یک عکس یکی از کاربران GTP هنگام بازی کردن خودش گرفته که نشون میده جکو جونور هم توی بازی هست :d

فکر کنم میمونه :d
این میمونه کلآ خونه ـش اونجاس ! مثل اینکه توی نسخه های قبلی هم بوده :biggrin1: (من چون Replay نمیبینم نمیدونستم ولی ملت این طور میگن !)
پس کلاً حق آبو گل داره تو سری GT :d

آخرین ویرایش:
اینم یک عکس یکی از کاربران GTP هنگام بازی کردن خودش گرفته که نشون میده جکو جونور هم توی بازی هست :d

فکر کنم میمونه :d
این میمونه کلآ خونه ـش اونجاس ! مثل اینکه توی نسخه های قبلی هم بوده :دی (من چون Replay نمیبینم نمیدونستم ولی ملت این طور میگن !)

اینجارو ببین:
You have to press triangle after the race starts to enable the clutch in GT5P with either your wheel or a G25. it should be noted that you can activate/deactivate the clutch at any time during the race with the triangle (top) button. I find it really hard to use the clutch, i always seem to get stuck in neutral and have to get back to the proper gear with regards to the rpm before I can move to other gears. Thats just me though.

من مثلث روکه میزنم فقط دتده خلاص میشه... :| اگر نتیجه گرفتی به منم بگو . >:d<

دکمه ها کاره دنده R رو میکنن ولی اگه بخوای با خود دنده به R بری باید دنده رو حالت وسط باشه بعدش یه فشار بده به داخل تا به یه جایی گیر کنه بعدش بکش سمت راست و درنهایت پایین تا بره رو R. یکم سخته ولی با تمرین کردن خیلی راحت میتونی بری رو R.

دکمه ها کاره دنده R رو میکنن ولی اگه بخوای با خود دنده به R بری باید دنده رو حالت وسط باشه بعدش یه فشار بده به داخل تا به یه جایی گیر کنه بعدش بکش سمت راست و درنهایت پایین تا بره رو R. یکم سخته ولی با تمرین کردن خیلی راحت میتونی بری رو R.
ممنون رفیق یه تستی میزنم! ;)
من دیروز پایتخت بودم یه فروشنده میگفت به احتمال زیاد GT5 رو فردا میاره گفت حدود قیمتش هم 90 تومنه. b-)

آخرین ویرایش:
در هیچ کدام از ویدئو های بازی من بوگاتی رو ندیدم عجیبه که پرسرعت ترین اتومبیل دنیا رو در دمو ها قرار ندادن و به جاش sls و gallardo مدام میان و میرن!!!
اگر کسی دمویی از بوگاتی داره لینکش رو بده
راستی اگر جایی الان بازی رو آورده شماره تلفن یا آدرس بدید که بریم بگیریم
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or