Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
یکی میتونه به من بگه قر و فر چه ایرادی داره تو بازی شبیه ساز GT؟مگه تو مسابقات واقعی GT قر و فر وجود نداره؟

من مشکلی با نبودش ندارم.فقط به من بگین مشکل شما با بودنش چیه؟:|

کسی نگفت با بودنش مشکل داریم. ولی برای کسی که GT رو دوست داره فقط اصل مسابقه و رانندگی با ماشین براش مهمه نه اینکه ماشینش رو تزئین کنه به این و اون نشون بده. در کل یه قابلیت اضافه ای هست که بودن یا نبودش برای من فرق نمیکنه چون هیچ استفاده ای برام نداره.
ضمناً یه سری قابلیت ها مثل تعویض رینگ و غیر تو بازی وجود داره.

• Like
Reactions: Robin Hood
اینطور که معلومه هر کی یه جور تعریف برای بادی تیونینگ داره !
این بادی تیونینگ از رنگ زدن ماشین میشه تا اسپیکر بستن تو صندوق عقل ( Need for speed U2 )

قطعا چراغ و تغییر رنگ شیشه و رنگ اگزوز و Neon و اینا هیچ جایی در Gt نداره و نخواهد داشت جدا از اینکه مربوط میشه به بازی های ارکید شما فکر کنید تو دوربین نمای کاکپیت ( اکثر حرفه ای ها از این دوربین استفاده میکنن ) دارید رانندگی میکنید آیا رنگ اگزوز اهمیتی داره ؟ من بهش نمیگم قر و فر چون این قر و فر بازی های مخصوص خودش و داره که زمانی خیلی سر تر از GT بود ( حداقل از نظر معروفیت )

قطعا نبود بادی تیونینگ به قول دوستمون بادی تیونینگ فنی
تنظیم ارتفاع - آیرودینامیک و ... در بازی احساس میشه ( البته اگر نباشه )
ولی میتونن یکم از این قر و فر ها رو تو حدود های Grid اضافه کنن
کسایی که بازی کرده باشن میدونن
تعیین مارک مورد نظر و ....

یه نکته ای هم صادقانه بگم :d
من از بچگی مشکلی در مورد صدای اگزوز داشتم از همون nfs پورشه و ... :d
همیشه دوست داشتم خودم صدا اگزوز و انتخاب یا اگه میشه درست کنم
ولی هیچ بازی این امکان و نداره =((

یکی میتونه به من بگه قر و فر چه ایرادی داره تو بازی شبیه ساز GT؟مگه تو مسابقات واقعی GT قر و فر وجود نداره؟

من مشکلی با نبودش ندارم.فقط به من بگین مشکل شما با بودنش چیه؟:|

این تیونینگ هایی که در همین عکس مشاهده می کنید همون Body intake هستش .
در ضمن این لوگوهایی که رو بدنه ماشین ها میبینید با Vinyl های مسخره ای که در صفحات قبل در موردش بحث شد فرق داره ، این لوگو ها مربوط به تبلیغاتی میشه که اسپانسر تیم ها برای ماشین هاشون در نظر میگیرند ، در نتیجه هیچ "قر و فر" ـی در این عکس دیده نمیشه .
مشکل ما هم وجود تضاد ( چیزی فراتر از تضاد ) بین این جنگولک بازی ها و یک عنوان شبیه ساز هستش .

• Like
Reactions: War Has Change
اینطور که معلومه هر کی یه جور تعریف برای بادی تیونینگ داره !

که مطمئنآ تعریف شما کاملآ غلطه ...

چون بستن اسپیکر و رنگ اگزوز (که به شخصه اولین بار همچین چیزی میشنوم) و دودی کردن شیشه ها بادی تیونینگ نیست و بنده هم هیچ یک از گفته های شما رو انتظار ندارم تو این بازی ببینم.

که مطمئنآ تعریف شما کاملآ غلطه ...

چون بستن اسپیکر و رنگ اگزوز (که به شخصه اولین بار همچین چیزی میشنوم) و دودی کردن شیشه ها بادی تیونینگ نیست و بنده هم هیچ یک از گفته های شما رو انتظار ندارم تو این بازی ببینم.

خب تقصیر من نیست شما بازی ها رو انجام ندادید اگه need for speed under ground 2 رو بازی کرده باشید نصب اسپیکر رو شما تو بازی می بینید

البته در اون بازی هم این قسمت جدا از بادی تیونینگ ولی به نظر من این چیز ها و neon و .. از بادی تیونینگ حساب می شه
تازه شما خودت نمیدونی حرفت چیه :d هر کی یه چیزی میگه تکذیب می کنید شما بی زحمت تو یه پست دقیقا منظورت از بادی تیونینگی در gt وجود نداره و به نظر شما باید باشه توضیح دهید
من طرف حسابم شما نیستی دوست عزیز خطاب با همه هستم
قابلیت هایی که شما برای تغییر شکل و شمایل در بازی های دیگه دارید و از gt هم انتظار اونو دارید مثل این میمونه که از fifa 11 ادیت های pes 11 رو بخواهید :d

کسی نگفت با بودنش مشکل داریم.
میگن داریم دیگه!با بازی شبیه ساز در تضاده!:d
در ضمن این لوگوهایی که رو بدنه ماشین ها میبینید با Vinyl های مسخره ای که در صفحات قبل در موردش بحث شد فرق داره ، این لوگو ها مربوط به تبلیغاتی میشه که اسپانسر تیم ها برای ماشین هاشون در نظر میگیرند ، در نتیجه هیچ "قر و فر" ـی در این عکس دیده نمیشه .
مشکل ما هم وجود تضاد ( چیزی فراتر از تضاد ) بین این جنگولک بازی ها و یک عنوان شبیه ساز هستش .

من در مورد جزئیات حرف نزدم !فقط گفتم تو واقعیت هم ماشینها بادی تیونینگ میشن.توی عکس هم کامل مشخصه.همون ماشین اولی(زرده) انواع رنگ آمیزی(نه تبلیغ) و قطعات اضافه روش نصبه.
یکبار دیگه به عکس نگاه کن.ببین چند تا از ماشینها شبیه وقتین که از کارخونه در اومدن؟تبلیغات رو چیکار دارم؟!!:dخوبه استاد یامائوچی مثل شما فکر نمیکنه والا ما الان رالی ، کارتینگ ، شب و روز ، بارون و برف ، غبار و... رو تو بازی نداشتیم آخه همشون با بازی شبیه ساز در تضادن!!!!!!!!

پ.ن:حقیقتا من زیاد در مورد بادی تیونینگ اطلاع ندارم و وارد جزئیات هم نمیشم!فقط چیزی که تو واقعیت دیدم رو اگر تو بازی هم ببینم بدم نمیاد.
پ.ن2:بازم میگم واسه من یکی اصلا اهمیت نداره بود و نبودن این چیزا.لطفا نگین داری ایراد میگیری از بازی چون به نظر من نبودن بادی تیونینگ ایراد نیست ولی بودنش هم خوبه...

خداییش بعضی مواقع بعضی حرفها انقدر ساده میشه بیان کرد که ادم نمیدونه چطور اون حرف رو بیان کنه.

از اصل ماشین خارج میشه؟نورانی فرمودید.الان شما این عکس رو مشاهده بکنید که یک aston martin vantage ــه که روش بادی تیون انجام شده و کلآ تغییر داده شده!حالا این خودرو از اصالتش خارج شده؟ واقعآ کـــــه !!

شما مثل این که درک نمیکنی یاماگوچی میاد بازی میسازه که به واقعیت ماشین نزدیک باشه .

یه مثال ساده حرف من وقتی شما ماشین رو ارتفاعش رو کم کنی یا تغییری در ماشین ایجاد کنی در اصلیت ماشین که وزنش و ارتفاعش و قدرت مانورش یا ... تغییر ایجاد میکنه در نتیجه اون ماشینی نیست که شرکت سازنده میخواد با قرار دادنش درون بازی GT یا به مردم معرفی کنه یا بفروشه فلسفه بازی های SIMO همین هستش که ماشین ها در حد امکان به واقعیتشون نزدیک باشه که شما احساس رانندگی با اون ماشین رو داشته باشی حالا شما بیا یه لامبورگینی رو بگیر تیونینگش کن یا ماشین سبک میشه یا سنگین آیا با لامبرگینی که میفروشن یکی هستش یا همون احساس رو میده یا ماشین درش تغییر ایجاد میشه .

پس فکر میکنی چرا رفته ماشین های پریمیوم رو حتی پیچ هاش رو هم با دقت طراحی کرده . بقیه ماشین ها هم که خودشون تیونینگ شده هستن .

آخرین ویرایش:
بادی تیونینگ تا حدودی در بازیهای قبلی بود حتما در GT5 کاملتر از گذشته شده . چیزایی مثل تنظیم ارتفاع یا تعویض رینگ و تایر ها و اسپویلر یا کارواش و تغویض روغن همیشه وجود داشه .
حالا به فرض که بادی تیونینگ با تمام امکاناتش وجود داشت ، واقعا میخواستید مثلا با یه BMW M5 فول بادی تیونیگ شده با شکل و شمایل کاملا اغراق شده مضحک تو مسابقات رسمی شرکت کنید؟
این چندین میلیون نفری که تا به حال GT رو خریداری کردند هیچ کدوم به خاطر چیزای پیش پا افتاده و بی اهمیتی مثل تیونینگ بدنه ماشین(منظور قطعاتی از بدنه هست که بیشتر برای قشنگی و هر چه exotic شدن ماشین به کار گرفته میشه) این بازی رو انجام نمیدن.

فکر میکنم دیگه بحث راجب این موضوع کافی باشه .

آخرین ویرایش:
بابا جان من اصلا این یامائوچی غلط اضافه کرده بادی تیون نزاشته!
مرتیکه جاپونی الکی کلاس میزاره من الم من بلم...
این بازی مضخرفه چون بادی تیون نداره.NFS و Forza و بقیه خیلی از این بازی بهترن.الان حله؟
اگه حله لطفا بی خیال این بحث شو جناب ZEN 2

هیچ علاقه ای به ادامه دادن این بحث ندارم ، و فقط به خاطر بعضی از دوستان که شاید آشنایی با سری GT ندارند و با صحبت های شما گمراه میشند این پست رو میدم . امیدوارم بحث تموم بشه .
من در مورد جزئیات حرف نزدم !فقط گفتم تو واقعیت هم ماشینها بادی تیونینگ میشن.توی عکس هم کامل مشخصه.همون ماشین اولی(زرده) انواع رنگ آمیزی(نه تبلیغ) و قطعات اضافه روش نصبه.
یکبار دیگه به عکس نگاه کن.ببین چند تا از ماشینها شبیه وقتین که از کارخونه در اومدن؟تبلیغات رو چیکار دارم؟!!:dخوبه استاد یامائوچی مثل شما فکر نمیکنه والا ما الان رالی ، کارتینگ ، شب و روز ، بارون و برف ، غبار و... رو تو بازی نداشتیم آخه همشون با بازی شبیه ساز در تضادن!!!!!!!!

پ.ن:حقیقتا من زیاد در مورد بادی تیونینگ اطلاع ندارم و وارد جزئیات هم نمیشم!فقط چیزی که تو واقعیت دیدم رو اگر تو بازی هم ببینم بدم نمیاد.
پ.ن2:بازم میگم واسه من یکی اصلا اهمیت نداره بود و نبودن این چیزا.لطفا نگین داری ایراد میگیری از بازی چون به نظر من نبودن بادی تیونینگ ایراد نیست ولی بودنش هم خوبه...

نمیدونم منظور من رو از Body Intake گرفتی یا نه ولی مختصرا به تیونینگ هماهنگ Bumper ها ( به زبان عامه : سپر ! ) و اضافه کردن Spoiler های جلو و عقب و ... که باعث روون تر شدن کنترل و بهبود آیرودینامیک میشه ، Body intake گفته میشه . پس قطعات اضافه ای که شما بهش اشاره کردی ، با اون تصور ذهنی شما از تیونینگ بدنه فرق داره . در مورد اون قسمتی از پستتون که قرمز کردم هم بحث نکنیم بهتره .

این بازی مضخرفه چون بادی تیون نداره.NFS و Forza و بقیه خیلی از این بازی بهترن.الان حله؟
نمیدونم این چند وقته هر بحثی میشه یکی میاد میگه بحث نکنید!:d خوب فروم واسه بحث کردنه دیگه...
هر چقدر هم چرت باشه حالا...;;)

شما مثل این که درک نمیکنی یاماگوچی میاد بازی میسازه که به واقعیت ماشین نزدیک باشه .

یه مثال ساده حرف من وقتی شما ماشین رو ارتفاع رو کم کنی یا تغییری در ماشین ایجاد کنی در اصلیت ماشین که وزنش و ارتفاعش و قدرت مانورش یا ... تغییر ایجاد میکنه در نتیجه اون ماشینی نیست که شرکت سازنده میخواد با قرار دادنش درون بازی GT یا به مردم معرفی کنه یا بفروشه فلسفه بازی های SIMO همین هستش که ماشین ها در حد امکان به واقعیتشون نزدیک باشه که شما احساس رانندگی با اون ماشین رو داشته باشی حالا شما بیا یه لامبورگینی رو بگیر تیونینگش کن یا ماشین سبک میشه یا سنگین آیا با لامبرگینی که میفروشن یکی هستش یا همون احساس رو میده یا ماشین درش تغییر ایجاد میشه .

پس فکر میکنی چرا رفته ماشین های پریمیوم رو حتی پیچ هاش رو هم با دقت طراحی کرده . بقیه ماشین ها هم که خودشون تیونینگ شده هستن .

ای داد !!!

دوست عزیز بادی تیونینگ یه کار اختیاری هست که شما اگه خواستید رو ماشین اعمال میکنید و اگه نخواستید میتونید چهره ی استاندارد ماشین خودتون رو بهم نزنید.

در ضمن همین کم کردن ارتفاع که میگید در اصلیت ماشین تاثیر میذاره تو بازی وجود داره متاسفانه تیرتون خطا رفت!

جناب بنده کینه ای از بازی ندارم که شما داری برطرفش میکنی.

بنده بازی رو خواهم خرید بازی هم خواهم کرد اما برای خیلی عجیب بود که بازی که این همه خودرو رو شامل میشه و امکانات زیادی هم داره چرا توش همچین امکانی نداره !

تمام

دوستان چرا اینجوری میکنید.خوب اگه بود که اشکالی نداشت.خیلی هم بهتر بود.درسته که خود من اصلا حوصله ور رفتن به این چیزا رو ندارم-و اصلا دوست ندارم قیافه ماشین رو عوض کنم.اما بودنش هم اصلا چیز بدی نیست و خیلی هم خوبه و به اصالت بازی هم هیچ ضربه ایی نمیزد.
===================
در ضمن آقایونی که هی گیر دادن که هیچ شبیه سازی به گردش هم نمیرسه خواهشا صبر کنند بازی بیاد بعد نظر بدن.فورزا 3 بازی ایی بود که تو شبیه سازی بی نظیر عمل کرده بود و بازی ایی به این راحتی ها نمیتونه کنارش بزنه.در ضمن یه جمله عجیب شنیدم.که تیونینگ فنی gt5 همه بازیها رو قورت میده.ببخشید دیگه فورزا 3 چیکار باید میکرد!!!!!هرنوع تیونینگ فنی که میخواستی تو بازی بود.یعنی کلا بیشتر از این راه نداره بشه.:d
===================
البته در کل عاشق سری gt بودم و هستم و خواهم بود ولی آدم نباید بخاطر عشقش یه سری حرفای غیرمنطقی بزنه.

واقعا واسه طرز فکر بعضی از دوستان متاسفم.بگذریم...

نمیدونم منظور من رو از Body Intake گرفتی یا نه ولی مختصرا به تیونینگ هماهنگ Bumper ها ( به زبان عامه : سپر ! ) و اضافه کردن Spoiler های جلو و عقب و ... که باعث روون تر شدن کنترل و بهبود آیرودینامیک میشه ، Body intake گفته میشه . پس قطعات اضافه ای که شما بهش اشاره کردی ، با اون تصور ذهنی شما از تیونینگ بدنه فرق داره . در مورد اون قسمتی از پستتون که قرمز کردم هم بحث نکنیم بهتره .

من هنوز نفهمیدم منظور شما از جنگولک بازی چیه!!
من عکس یک مسابقه رو گذاشتم شما میگی این بادی تیونینگ نیست بادی اینتیک هست!خوب حالا هر اسمی که داره من موافق بودن این چیزها تو بازیم!تصور ذهنی دیگه ای هم ندارم!چیز دیگه هم به جز این موارد تو عکس نمی خوام.پس چیز دیگه ای به ذهن من نچسبینونین.عکس بریتنی که نخواستم رو ماشین بچسبونم!!lol

در ضمن این بادی اینتیک رو تو گوگل سرچ کردم(گفتم که اطلاعاتم ضعیفه) عکس موتور و اینجور چیزها رو آوورد و به بدنه ربط نداشت!توضیحی هم براش پیدا نکردم!میشه یک لینکی چیزی در موردش بهم بدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or