Devil May Cry
Loyal Member
نامردی نیست، مسخره بازیه. کسانی که GT رو میخرن به خاطر رانندگی و مسابقه میخرن نه برای قر و فر.
نه با اصلا هنوز بازي نيومده يه چند روزي مونده هنوزاز دوستان کسی هست بازی رو گرفته باشه؟ تو بازار تهران موجوده؟
حرف های خنده دار زیاد میزنید ! بعضی ها گیر دادن به Body Tuning و اینکه این بازی بدرد نمیخوره و پس Polyphony داشته تو این پنج سال چیکار میکرده ! انتظار دارن تو بهترین شبیه ساز کنسولی ، زیر ماشین لامپ Neon بندازن یا Vinyl های لوس رو بدنه بندازن یا Bumper های تخیلی بزارن و ... که باید خدمتشون عرض کرد که باید برن سراغ بازی های دیگه .
که اصلا ازشون انتظار نمیره میان به Body Tuning میگن قر و فر ! بادی تیونینگ در بعضی از موارد ( مثل مواردی که در اول پست اشاره کردم ) بیشتر جنبه زیبا گرایی و تزیینی داره ولی در بعضی از موارد ( مثل کم ارتفاع ماشین به صورت اصولی ، افزایش قطر دریچه ورود هوا در Rear/Front Bumper و نصب اسپویلر ها برای تنظیم آیرودینامیک ماشین ) هم رابطه مستقیم با ویژگی های فنی داره .
اینا دیگه میشه تنظیمات فنی نه بادی تیونینگ... ضمناً منظور ایشون از بادی تیونینگ همین رنگ زدن و نقاشی و غیره ـست نه این چیزا.
طرفدار داره ولی نه توی سیمولیشن !مثل همیشه تحریف!
chuji @
همین جنگولک بازی ها خیلی طرفدار داره!
امیدوارم همین حرفاتون رو به صورت عملی هم بتونید پیاده کنید!!!
در ضمن از همون برگردوندن زمان هم خود شما مطمئنن n بار ازش استفاده کردید پس لطفآ اعتراض نکنید.!
نه دیگه ! :biggrin1: آقا کیوان درست می گه , این دیگه اسمش بادی تیونینگ نیست :biggrin1:میشه تنظیمات فنی در غالب بادی تیونینگ . :biggrin1: در اصل بادی تیونینگ هستش ولی به منظور ارتقاع فنی ماشین انجام میشه .
عملی کردنش با من ! تا جایی که من می دونم بازی امکاناتش برای تغییرات تخصصی خوبه !chuji @
من منظورم از عملی کردن تو خود بازی بود نه واقعیت چون تو واقعیت افرادی مثل من و شما از انجامش عاجزیم چون دانشش رو نداریم. در ضمن نوشتن خیلی ساده ولی عملی کردن سخته .
اینا دیگه میشه تنظیمات فنی نه بادی تیونینگ... ضمناً منظور ایشون از بادی تیونینگ همین رنگ زدن و نقاشی و غیره ـست نه این چیزا.
نه با اصلا هنوز بازي نيومده يه چند روزي مونده هنوز
دوستان بازی توبازاره چرا تهیه نمی کنید......من80گرفتم البته از دست وارد کننده....والا من دیروز پست دادم که از اون بی انصافایی که بازی هایی مثل fifa 10..pes2010.,....رو دستشون مونده را همراه باgt5 دارن غالب میکنند 105 تومن................1تعریفم ازبازی کنم >:d<d<d<d<d<d<d<d<d<d<d<d<خیلی شاخه....حالا داداشام هیچ کدوم بازی نمیکردن.....تاgt5آوردم داداش داداش راه انداختن هنوز خودم بازی نکردم داداشم داره بازی میکنه ولی من یادم توgt1روتوps oneبازی میکرد:d
ببخشیدا اما شرکت های بزرگ میان منابع و اطلاعاتشون رو در اختیار یاماگوچی نمیزارن که شما بیای شکل کلی ماشین رو تغییر بدی بهش میدن که شما احساس کنی که داری اون ماشین رو در واقعیت میرونی هم این که تبلیغات خود شرکت ها روی ماشین هاشون هستش که بازم هم برای اون شرکت هم برای اون کسی که روی ماشین ها تبلیغ میکنه تبلیغ محسوب میشه که با تغییر شکل بدنه ماشین و... از اصل ماشین خارج میشه .
که کلا بدرد SIMO اصلا نمیخوره اگه یه همچین انتظاری داشتین اشتباه هستش .
پس این دوستمون چی میگه:
.
.
.
.
؟
مثل همیشه تحریف!
شما اولآ حرفهای بنده رو تحریف نکن چون من نگفتم بازی بدرد نمیخوره در کل منظورم این بود که اگه این امکان توش بود خیلی بهتر میشد .
کجای حرفم از bumper های تخیلی حرف زدم؟!
chuji @
همین جنگولک بازی ها خیلی طرفدار داره!
امیدوارم همین حرفاتون رو به صورت عملی هم بتونید پیاده کنید!!!
در ضمن از همون برگردوندن زمان هم خود شما مطمئنن n بار ازش استفاده کردید پس لطفآ اعتراض نکنید.!