Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام دوستان
میشه محض اطلاع ما بازیبازهای بی خبر یکم توضیح در مورد استاندارد و پرمیوم بدید چون بنده متوجه بحث و تفاوتها بین این دو مورد نشدم
خیلی ممنونم

سلام دوستان
میشه محض اطلاع ما بازیبازهای بی خبر یکم توضیح در مورد استاندارد و پرمیوم بدید چون بنده متوجه بحث و تفاوتها بین این دو مورد نشدم
خیلی ممنونم

عزیز در یک کلام بازی دارای 1000 رو خورده ای ماشین هستش که 300 ماشین اون بهش میگن پریمیم که این ماشین ها دارای نمای کاپیت هستش و طراحی ماشین ها با دقت خیلی بالای صورت گرفته و دارای دمیج کاملی هستن و در مقابل بقیه ماشین ها از سری GT4 به بازی اضافه شدن با وجود این که بهتر از GT4 هستن اما بازم به کیفیت ماشین های پریمیم نیستن دمیج دارن اما نه به صورت ماشین های پریمیم و این که نمای کاپیت هم ندارن .

دوستان این پریمیوم چجوری میشه ماشیناشو فعال کرد؟
باید بخزیم با psn card ؟
قیمتاش چه حدودیه ؟

عزیز ماشین هاش فعال معال نداره که در دیسک بازی تمام این ماشین های 1000 رو خورده ای هستش هم پریمیم هم استاندارد .

بعدم شاید DLC بدن و ماشین های جدید به این لیست اضافه بشه اما تا الان که جیزی گفته نشده .

آخرین ویرایش:
این هم عکسی از Bugatti Veyron که استاندارد هست ولی خیلی عالی ساخته شده (به انعکاس نور روی جزیی ترین قسمت هاش توجه کنین)

نــــــــــــه...! بوگاتی دیگه نــــــــــه..:((

تو یکی از video ها که مدیر انجمن گذاشت یه تریلر که شب + هوای بارونی بود رو دانلود کردم
اون قسمت که به چراغ های نارنجی میرسه ثانیه 50 به انعکاس نور چراغ ها رو زمین خیس و بارونی دقت کنید :-s
چطوری به این تکنولوژی رسیدن که تونستند یه همچین چیزی رو خلق کنند ؟ :-/ خلاصه AWSOME job

مپ Nurburgring با شب و روز ! نورپردازی غوغا میکنه ! از نور بالایی که طرف روی درخت ها و کناره های جاده میندازه تا نور بقیه ماشینها و تغییر رنگ آسمون.

نــــــــــــه...! بوگاتی دیگه نــــــــــه..:((
اینم از اون کارهای عجیب PD هست ! بوگاتی جزو ماشینهای GT4 هم نبوده که بگیم از اونجا اومده. برای GT PSP طراحی شده , یعنی همزمان با GT5 . کیفیت بدنه ـش هم عالیه ولی بیخودی استانداردش کردن !

شاید DLC بدن و ماشین های جدید به این لیست اضافه بشه اما تا الان که جیزی گفته نشده .

اطمینان کامل بهت میدم که PD تازه کلی کار بعد عرضه داره ... یکیشم اضافه کردن اتومبیل از طریق DLC ـه ! نظر من روی مپ جدید هم کم نیست ، ولی حرف اولم رو بهش اطمینان دارم !

مپ Nurburgring با شب و روز ! نورپردازی غوغا میکنه ! از نور بالایی که طرف روی درخت ها و کناره های جاده میندازه تا نور بقیه ماشینها و تغییر رنگ آسمون.

62676786414975199108.jpg

با حرف نمیشه اینو توصیف کرد. واقعاً زیبا بود، نورپردازی، چرخه شب و روز، خود پیست که دیگه تهش بود.

با حرف نمیشه اینو توصیف کرد. واقعاً زیبا بود، نورپردازی، چرخه شب و روز، خود پیست که دیگه تهش بود.
کاکپیت ماشین که بدون اغراق تفاوتی با واقعیت از نظر جزئیات رو نداره یادت رفت همچنین انیمیشن دست راننده! فوق العاده بود, تا حالا تو هیچ بازی ویدئویی یک همچین چرخه شب و روز رئلستیکی رو ندیده بودم.
----
یک سری عکس گرفتم برای دوستانی که نمیتونن این فاتج فوق العاده رو مشاهده کنند:

AWESOME*

آخرین ویرایش:
4:03 یه لحظه تکسچر دیر لود شد که یکم ضایع شد ! GT از این ایرادها نداشت !!!
اونی که ویدئو رو آپلود کرده گفته این مشکل فقط توی Replay به وجود اومده ! خود بازی همچین مشکلی نداشته. برای 99% ماها که دو تا Replay هم نمی بینیم زیاد مهم نیست :دی

اونی که ویدئو رو آپلود کرده گفته این مشکل فقط توی Replay به وجود اومده ! خود بازی همچین مشکلی نداشته. برای 99% ماها که دو تا Replay هم نمی بینیم زیاد مهم نیست :دی
من دقیقا عاشق دیدن replay هستم ولی دیر لود شدن به نظر من صدمه ای به این بخش نمیزنه تازه اوونم برای کمتر از کسری از ثانیه که اصلا به چشم نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or