سلام دوستان
میشه محض اطلاع ما بازیبازهای بی خبر یکم توضیح در مورد استاندارد و پرمیوم بدید چون بنده متوجه بحث و تفاوتها بین این دو مورد نشدم
خیلی ممنونم
دوستان این پریمیوم چجوری میشه ماشیناشو فعال کرد؟
باید بخزیم با psn card ؟
قیمتاش چه حدودیه ؟
اینم از اون کارهای عجیب PD هست ! بوگاتی جزو ماشینهای GT4 هم نبوده که بگیم از اونجا اومده. برای GT PSP طراحی شده , یعنی همزمان با GT5 . کیفیت بدنه ـش هم عالیه ولی بیخودی استانداردش کردن !نــــــــــــه...! بوگاتی دیگه نــــــــــه..![]()
مپ Nurburgring با شب و روز ! نورپردازی غوغا میکنه ! از نور بالایی که طرف روی درخت ها و کناره های جاده میندازه تا نور بقیه ماشینها و تغییر رنگ آسمون.
کاکپیت ماشین که بدون اغراق تفاوتی با واقعیت از نظر جزئیات رو نداره یادت رفت همچنین انیمیشن دست راننده! فوق العاده بود, تا حالا تو هیچ بازی ویدئویی یک همچین چرخه شب و روز رئلستیکی رو ندیده بودم.با حرف نمیشه اینو توصیف کرد. واقعاً زیبا بود، نورپردازی، چرخه شب و روز، خود پیست که دیگه تهش بود.
من دقیقا عاشق دیدن replay هستم ولی دیر لود شدن به نظر من صدمه ای به این بخش نمیزنه تازه اوونم برای کمتر از کسری از ثانیه که اصلا به چشم نمیاد.اونی که ویدئو رو آپلود کرده گفته این مشکل فقط توی Replay به وجود اومده ! خود بازی همچین مشکلی نداشته. برای 99% ماها که دو تا Replay هم نمی بینیم زیاد مهم نیست![]()