Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خوب ما هم بالاخره این G27 رو خریداری کردیم فقط حامد یه کمکی بکن من یه صندلی چیزی واسه این جمع و جور کنم که بریم به استقبال GT5
به به مبارکه... مقدار فضای ازاد جلوی tv را با سایز و بلندی بفرست برات یک میز و صندلی معرفی کنم :d

با جو GT5 یاد گذشته کردیم و برای اینکه شما هم خاطره ای تازه کنید از ارشیو خودم چندتا عکس گرفتم:

GT2 نسخه ژاپنی که از خود ژاپن هم خریدم:

63abb07376ba4e7fa92c.JPG

GT2 نسخه پال:

4ef7b0a6aa7444aba8d2.JPG

GT2 نسخه US که هنوز پلمب بازی هم باز نکردم:

a233f7cc74d346d38c86.JPG

0854b642b01a4a8d9e72.JPG

این هم GRAN TURISMO R34 کمپانی معروف AUTOart :

8c0fc3ebe96546ddbec9.JPG

6a07580b20cd4f8dbd90.JPG

af622245086b43cca145.JPG

• Like
Reactions: Ἁlireza
خوب ما هم بالاخره این G27 رو خریداری کردیم فقط حامد یه کمکی بکن من یه صندلی چیزی واسه این جمع و جور کنم که بریم به استقبال GT5 :دی

اتفاقا منم بدجوری دنبال صندلی و پایش هستم منتها خیلی گرونه! یکی هست تو مشهد همین Playseat های مخصوص G27 رو میفروشه. یه بار پرسیدم ازش گفت 600 تومن ناقابل! بعدش گفتم اگه پایشو تنها بگیرم چند میشه؟ گفت 200 تومن کم کن یعنی 400 تومن! واقعا که... تو خود امازون همین Playseat قیمتش 339 دلاره, اونوقت این بابا میده 600 تومن. این لینک آمازونشه:
Playseat Evolution Gaming Seat

خلاصه دوستان اگه یه پایه و صندلی خوب برا G27 سراغ داشتن بی خبر نذارن مارو.

برای مقایسه :دی :

============
مشکل من با R8 بازی Forza 3 کاپوتش بود :دی زیادی گرد و محدّب بود ! حتی توی شیفت هم بهتر طراحی شده بود به نسبت F 3 ...
توی GT5 هم که دیگه سنگ تموم گذاشتن بروبچ :دی

اریا جان صحبت رسمی درمورد استفاده از MOVE و یا سنسور حرکتی دسته PS3 برای بازی شده؟ چون من چندجایی هم که خوندم رسمی نبوده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و یا دوست دارن اینجوری بشه!! معرفی این فرمان پلاستیکی هم بیشتر جلب توجه کرده.

48986beacb4f408dbaa4.jpg

20b4bd412e014b23af6b.jpg

اریا جان صحبت رسمی درمورد استفاده از MOVE و یا سنسور حرکتی دسته PS3 برای بازی شده؟ چون من چندجایی هم که خوندم رسمی نبوده و بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و یا دوست دارن اینجوری بشه!! معرفی این فرمان پلاستیکی هم بیشتر جلب توجه کرده.
خود PD که چیزی نگفته ! اون دو سه نفری که بازی رو دارن هم هیچ اشاره ای بهش نکردن و تقریبآ میشه مطمئن بود که پشتیبانی نمیکنه. به نظرم این جور بازیها زیاد با موشن سنسورها همخونی ندارن :دی

البته جدا از همه این قضایا به راحتی می تونید به سایت خود سونی مراجعه کنید و ببینید که هست یا نه که مسلما نیست:دی تو صفحه اصلی مربوط به Move همه بازی هایی که تا مارچ میاند و move ازشون پشتیبانی می کنه هست. البته یک سری بازی های دیگه هم که تاریخ عرضه مشخصی ندارن تو لیست قرار داده نشده.

یه عکس دیگه از مدل های استاندارد (هوندا اکورد)
این یکی واقعآ بهتر از نیسان قبلی هست ! فکر کنم 99% افراد اگه کسی چیزی نمیگفت متوجه استاندارد بودنش نمیشدن :دی خودمم شک داشتم ولی دیدم هوندا اکورد پریمیوم توی لیست ماشینها موجود نیست !

73010723530719354895.jpg

ماشین های استاندارد و عدم داشتن Cockpit view و جزئیات بمراتب کمتر اونها نسبت به Premium Cars میتونه یکی از دلایل (یا شاید هم تنها دلیل) بنی اسرائیلی باشه که سایت های منافق (جبهه 360 مثل Edge , Eurogamer و... :d) بهش گیر بدن, یامائوچی میتونست 292 ماشین پرمیوم بازی رو طی این مدت زمان ساخت زیاد به 400 یا نهایاتاً 500 افزایش بده و دلیلی برای کسر Score دست سایت های خوشحال نده هر چند گمانه زنی عده کثیری از طرفداران و غیر طرفداران بازی حول محور میانگینی با امتیاز 96-97 رو برای این بازی پیش بینی میکنند. :d

من پیش یه پیری(!) رفتم که گفت امکان نداره به بازی ماشین بیشتر از 9 بدن ! حالا چه جی تی 5 باشه چه NFS:UNDERGROUND !
نظر شما چیه ؟
راستی دوستان،اگه یامائوچی جان زبونم لال زبونم لال بیاد بگه دوباره بازی به تعویق افتاده،چیکار میکنین ؟!

من پیش یه پیری(!) رفتم که گفت امکان نداره به بازی ماشین بیشتر از 9 بدن ! حالا چه جی تی 5 باشه چه NFS:UNDERGROUND !
نظر شما چیه ؟
راستی دوستان،اگه یامائوچی جان زبونم لال زبونم لال بیاد بگه دوباره بازی به تعویق افتاده،چیکار میکنین ؟!
به اون پیر بگو به "فورزا 3" 9.5 هم دادن !

به اون پیر بگو خیلی پیری :d انشالله به gran turismo
10 میدن
گرچه احتمالش کمه

منم امیدوارم، راست میگی داداش همین الان دیدم فورزا رو،آخه من کلا خبری از ایکس باکس ندارم ! ولی اون کسی که همچین حرفی زد،آدم نسبتا موثقیه اما اطلاعاتش به پای بچه های اینجا نمیرسه،من فکر کنم حالا که به فورزا 9.5 دادن،خیلی بعیده که به این بازی بالای 9 ندن
من فکر کنم دیگه باس قید 10 گرفتن برای این بازی رو بزنیم چرا که همین تاخیر خوردن های زیادش، و داستان ماشین های پرمیوم و اینا شاید یه خورده دسته کارشناس ها رو ببنده !

دوستان لطفآ مراعات کنین که مجبور به پاک کردن پستها نشیم.
------------------------
چند تا عکس جدید اومده که یکیشون به نظرم خیلی جالب بود. دود ماشین رو که با نور چراغ ترکیب شده نمایش میده :

این یکی هم واقعآ زیباست :

این هم عکسی از Bugatti Veyron که استاندارد هست ولی خیلی عالی ساخته شده (به انعکاس نور روی جزیی ترین قسمت هاش توجه کنین)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or