Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اونی که ویدئو رو آپلود کرده گفته این مشکل فقط توی Replay به وجود اومده ! خود بازی همچین مشکلی نداشته. برای 99% ماها که دو تا Replay هم نمی بینیم زیاد مهم نیست :biggrin1:

توی Forza3 هم با چند بار با این دیر لود شدن مواجه شدم البته فرقش اینه که Forza اصلا Replay درست و حسابی نداره توی خود Game Play بازی این اتفاق افتاد :d
چند ماه قبل هم یک منتقد تونسته بود بازی رو تو نمایشگاه بازی کنه از باگ هایی مثل ناپدید شدن ماشین یا کند لود شدن زمین حرف زده بود
بازی خیلی بزرگی هست صد در صد باگ هم باید داشته باشه و کلی آپدیت هم حتما برای بازی میاد :)

من دقیقا عاشق دیدن replay هستم ولی دیر لود شدن به نظر من صدمه ای به این بخش نمیزنه تازه اوونم برای کمتر از کسری از ثانیه که اصلا به چشم نمیاد.

بابا این همه نکات مثبت ! چرا اون 1 % رو میبینین ؟ انصاف جدا خوب چیزیه !

86052779717768092584.jpg

wow چه جزئياتي واقعا لذت بردم:x
فقط يه چيزي دوستان من تا حالا با ps3 ريسينگ بازي نكردم دوستاني كه بازي كردن بازي ريسينگ بادسته ps3 چه طوريه؟

86052779717768092584.jpg

wow چه جزئياتي واقعا لذت بردم:x
فقط يه چيزي دوستان من تا حالا با ps3 ريسينگ بازي نكردم دوستاني كه بازي كردن بازي ريسينگ بادسته ps3 چه طوريه؟

عزیز هرکسی با یه چیزی حال میکنه نمیشه گفت چطوری هستش اما میشه گفت همیشه بازی کردن با فرمان یه حال دیگه میده با دسته هم به نوبه خودش حالش رو میده .;) مشخصه اگه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی باید فرمان داشته باشی که با فرمان راحت تر میشه دنده عوض کرد و معکوس کشید .

• Like
Reactions: M A X
عزیز هرکسی با یه چیزی حال میکنه نمیشه گفت چطوری هستش اما میشه گفت همیشه بازی کردن با فرمان یه حال دیگه میده با دسته هم به نوبه خودش حالش رو میده .;) مشخصه اگه میخوای خیلی حرفه ای بازی کنی باید فرمان داشته باشی که با فرمان راحت تر میشه دنده عوض کرد و معکوس کشید .

والا اون چیزی که من تا حالا تجربه کردم معکوس کشیدن چه بار فرمون چه بی فرمون و چه در هر بازی دیگه ای بدتر می شد !

توی Forza3 هم با چند بار با این دیر لود شدن مواجه شدم البته فرقش اینه که Forza اصلا Replay درست و حسابی نداره توی خود Game Play بازی این اتفاق افتاد :d
چند ماه قبل هم یک منتقد تونسته بود بازی رو تو نمایشگاه بازی کنه از باگ هایی مثل ناپدید شدن ماشین یا کند لود شدن زمین حرف زده بود
بازی خیلی بزرگی هست صد در صد باگ هم باید داشته باشه و کلی آپدیت هم حتما برای بازی میاد :)
دوست عزیز منبعی چیزی هم داری در این مورد ؟:-/ یا فقط اون آقا رویت کرده ؟

چراغ و راهنما هم میشه زد ؟ چون تو این اخرین تریلر که دیدم یارو پشت ماشین ها چراغ میزد :d

من که تاحالا ندیدم تو مسابقات کسی راهنما بزنه ولی خوب فکر کنم نور بالا بشه زد :دی
برف پاک کن هم که صفحات قبل گفته شد میشه زد :دی

آخه راهنما به درد هم نمیخوره خداییش:دی مثلا وقتی می خوای از یکی سبقت بگیری راهنما میزنی که ماشین پشتی متوجه بشه؟:دی ولی اگه مسابقات تو پیست هایی که شب هم داره بشه نور بالا بری چه حالی بدیم به راننده جلویی:دی از آینه بخواد عقب رو ببینی هیچی معلوم نیست:دی کلا امکانات جالبی وجود داره که میشه ازشون بهره برد.

من نمیدونم چرا اینها اینقدر اذیت میکنن.. الان من رفتم لیست ماشین های پریمیوم و استاندارد رو نگاه کردم مثلا دو تا ماشین که خیلی شبیه به هم هستن رو یکی استاندارد کردن یکی پریمیوم.!!

این رو استاندارد کردن Audi R8 LMS Race Car '09 این یکی رو پریمیوم Audi R8 5.2 FSI quattro '09

به نظر من اگر به جای این 1000 تا ماشین که بیشترش استاندارد هست 400 تا ماشین پریمیوم میگذاشتن هم کیفیت کار عالی میشد هم تو ذوق نمیزد..

دوست عزیز منبعی چیزی هم داری در این مورد ؟:-/ یا فقط اون آقا رویت کرده ؟
دوست عزیز توی GT5 هم یک فراری قدیمی بود که هر وقت باهاش بازی می کردم از زاویه کاکپیت سر بعضی از پیچ ها اتاق ماشین برای چند لحظه ناپدید می شد !!!
ولی این مسئله گاهی اوقات اتفاق می افتاد
الان دو سه ماه هست Forza3 بازی می کنم باگ های خیلی باحالی دیدم:)
------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم فلاشر هم داشته باشه که اگه وسط بازی کاری داشتیم بزنیم کنار فلاشر هم بزنیم :d
که یه موقع خدایی نکرده کسی به همون از پشت نزنه

مثل اینکه دیگه بازی همه چی تموم هست و دوستان حالا دنبال این جور جزییات هستن ... بابا بی خیال :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or