Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
GTbyCitroen

با اجازه دوستان
GTC.jpg

GTbyCitoren خودرویی است که کمپانی سیتروئن با همکاری طراحان ژاپنی مازراتی گرن توریسمو در سال 2008 در موتور شوی پاریس به نمایش گذاشت.این خودرو که فقط 6 عدد از آن تولید خواهد شد دارای قیمتی برار با 1.8 میلیون دلار آمریکا خواهد بود و این قدرت را دارد که در 3.5 ثانیه سرعت خود را از صفر به صد کیلومتر در ساعت برساند.
650 اسب بخار قدرت این خودرو از یک موتور بنزینی با قدرت 500 اسب بخار و 4 سلول الکتریکی با قدرت پایانی 150 اسب بخار بدست می آید.
منبع max speed.ir
http://dl.maxspeed.ir/vids/GTC/Citroen%20GT%20on%20the%20Streets%20of%20London%20(HD)_Maxspeed.ir.wmv

• Like
Reactions: War Has Change
عجیبه همچین ماشینی با این کیفیت استاندارد هست !
کیفیت فوق العاده ای داره اما اگر دقت کنی میبینی نسبت به ماشین های Premium از چند ضلعی (Polygon) های کمتری تشکیل شده، تو لبه های ماشین مشخصه!

کیفیت فوق العاده ای داره اما اگر دقت کنی میبینی نسبت به ماشین های Premium از چند ضلعی (Polygon) های کمتری تشکیل شده، تو لبه های ماشین مشخصه!
درسته ولی بازم نسبت به استانداردهای GT4 خیلی جلوتره ! امیدوارم بقیه ماشینهای GT PSP هم طراحیشون همین طوری باشه. چون حدود 100 تا ماشین توی GT PSP هستن که توی GT4 نیستن و اگه طراحیشون شبیه بوگاتی باشه خیلی خوبه !

اینجوری شاهد چند گانگی کیفیت ماشین ها در GT5 خواهیم بود :d

- ماشین های پرمیوم با کیفیت نسل بعدی (به گفته یامائوچی)
- ماشین های استانداردی که برای GT5 طراحی شدن
- ماشین های استانداردی که از GT4 وارد شدن

- ماشین های پرمیوم با کیفیت نسل بعدی (به گفته یامائوچی)
- ماشین های استانداردی که برای GT5 طراحی شدن
- ماشین های استانداردی که از GT4 وارد شدن
خدا بخیر کنه . از یه طرف منتقدا راحتِ راحت میتونن به بازی گیر بدن . از یه طرف جناح مقابل !! فقط خدا کنه کنار هم بودن این ماشینا تو ذوق نزنه

• Like
Reactions: Fëanor
بنظرم که PD با این تفاوتِ Car ـها ، سوژه داده دست منتقد ها ! حالا همه جزئیات بازی رو ول میکنن میچسبن به Standard Car ـها ... حالا منتقدها به کنار ، خدا رفتار اونوریها رو بخیر کنه !

یه خواهش از ناظم و مدیران این بخش دارم ، پستهای مرتبط با Forza و از این دست رو حذف کنید ... خواهشا طوری برخورد کنید که ما طرفدارن GT راحت اینجا بحث کنیم و تاپیک به جنجال و اعصاب خورد شدن نکشه.

ممنون

دوست عزیز توی GT5 هم یک فراری قدیمی بود که هر وقت باهاش بازی می کردم از زاویه کاکپیت سر بعضی از پیچ ها اتاق ماشین برای چند لحظه ناپدید می شد !!!
ولی این مسئله گاهی اوقات اتفاق می افتاد
الان دو سه ماه هست Forza3 بازی می کنم باگ های خیلی باحالی دیدم:)
GT5 که داغش به دلمون مونده :d احیانا اونی که بازی کردین GT5 P نبوده ؟ :dبعد توقع رفع شدن مشکل رو از اون موقع تا حالا ندارین ؟ اونم در حالی که استاد 20 روز مونده به عرضه هم واسه بهتر شدن کیفیت ( به گفته ی خودشون) تاخیر زد !
نوشته شده توسط Tommy Fisher
تصاویر Bugatti Veyron که جزو ماشین های استاندارد بازی محصوب میشه:

-----
پ.ن: هرجور فکر میکنم این عکس با عقل جور در نمیاد !!!

اتفاقا به شدت با قوانین فیزیک و عقل هماهنگه و جور در میاد چون :
وقتي شتاب به زير 3.4 بياد وزن ماشين از نظر فيزيكي اون قدر كم ميشه كه به راحتي با يك تلنگر ميتونه از زمين بلند بشه و به دنبالش شروع به پشتك و وارو كنه! اینجاست كه نقطه ثقل مطرح ميشه . بايد نقطه ثقل طوري مهندسي طراحي شده باشه كه بتونه ماشين رو با همون وزن (يك سوم وزن اصلي) روي زمين نگه داره و هنر سازندگان ابر اسپرت اينه .
وقتي شتاب بره زير 3.4 راندمان شتاب گيري اون قدر زياده كه اگه توي سرعت 250 به بالا يه پرنده به ماشين بخوره ، انگار يه سنگ گنده خورده . بوگاتي ويرون در يك تست شي كوچيكي رو در سرعت 320 با ماشين برخورد داد . شايد باورت نشه ، اما طوري منحرف شد كه انگار با يه مانع گنده شاخ به شاخ شده !
هستن پیست هایی که در امتداد مسیر صاف پستی و بلندی های ریزی وجود داره که وقتی به اونها میرسی باید یه ترمز کوچیک بزنی و گرنه اینجوری میشی :biggrin1:
---------------
مرسی Chuji از اطلاعات گرانبهات :d
خواهش :d
--------------
chuji جان ! احتمالا شما مهدسی ای چیزی نمیخونی ؟ من اصولا نه رشتم به این جور بحث ها ربط داره نه خودم زیاد دز این مورد چیز میفهمم ولی توضیحت به نظر منطقی و جالب بود !
Chuji هستم یک مهندس مکانیک :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aidin0000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or