Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
راستش من تفاوتی بین اون حالتهای مختلف کاکپیت ندیدم :( !
تو اون عکسه که آریا گذاشت چه فرقی میکنن اون3 تا با هم ؟!

19151780269319462007.gif

برین توی گوگل بزنین : wheelie car
البته بیشتر برای Muscle Car ها اتفاق می افته ولی توی پیست نوربرگ رینگ یکی دو تا دست انداز هست که میتونه هر ماشینی رو بفرسته هوا :دی

ویرایش :
جل الخالق !!! یه نفر به نکته جالبی توی ویدئوی جدید رالی پی برده. چمن های کنار پیست نسبت به بادی که از ماشین ها ایجاد میشه عکس العمل نشون میدن !!! یعنی وقتی ماشین از فاصله یکی دو متری چمن با سرعت میگذره , چمن به خاطر باد ماشین حرکت میکنه !
باید ویدئو رو ببین تا متوجه بشین ولی دو سه تا عکس هم میذارم (هرچند توی عکسها زیاد معلوم نیست)

داداش یعنی شما و اون آقا دیگه بازی رو خوردین،یه آبم روش ! واقعا چقد ریز بین هستین ! ویدئو رو که الان دیدم،انصافا گرخیدم،واقعا N1

راستی اون بچه هایی که قدیمی این بازی هستن،اگه ممکنه یه لطفی کنن بگن معمولا اون حرفه ای ها ( مثل خودتون) با کدوم نما ( view ) بازی میکنن ؟ منظورم مسابقات و ایناس ؟ من خودم فکر میکنم که نمای از بیرون ماشین از همه ی نما ها بهتره چرا که فکر میکنم آدم تسلطش بیشتره،میخوام ببینم تو مسابقات رسمی از کدوم نما استفاده میکنن معمولا ؟ (اگرچه اینو هم میدونم که خیلی به عادت برمیگرده و به اینکه با چه نمایی خوی بیشتری گرفتی)

آخرین ویرایش:
راستی اون بچه هایی که قدیمی این بازی هستن،اگه ممکنه یه لطفی کنن بگن معمولا اون حرفه ای ها ( مثل خودتون) با کدوم نما ( view ) بازی میکنن ؟ منظورم مسابقات و ایناس ؟ من خودم فکر میکنم که نمای از بیرون ماشین از همه ی نما ها بهتره چرا که فکر میکنم آدم تسلطش بیشتره،میخوام ببینم تو مسابقات رسمی از کدوم نما استفاده میکنن معمولا ؟ (اگرچه اینو هم میدونم که خیلی به عادت برمیگرده و به اینکه با چه نمایی خوی بیشتری گرفت
والا این اولین شماره از این بازی هست که نمای داخل ماشین داره.راستش نمیخوام شاخ بازی در بیارم-اما کسانی که سیمولیشن باز حرفه ایی باشن-فقط از داخل بازی میکنن.مثلا خودم هر بازی ایی که نمای داخل داشته از نمای داخل بازی کردم.چون واقعا از بیرون نه تمرکز خوبی رو ماشین دارم-و نه لذت بهم میده.اگر شما هم میخوای حرفه ایی بازی کنی-باید از داخل بازی کنی.البته یه عده اولش براشون سخت هست.اما بعد از 1-2 روز تمرین کاملا بهش عادت میکنن.بازم تاکید میکنم که کنترل ماشین از نمای کاکپیت بسیار راحتتر و لذت بخش تر هست.

سلام........
تعریف از خود نباشه ولی من رانندگیم تو (Forza 3) خیلی خوب هست.....هر کی دیده همین رو گفته.....
(دوستان لطفا بحث فورزا رو بیخودی نکشن وسط!!!!!!!)
من هم برای اینکه شبیه ساز تر و واقعی تر به نظر بیاد از داخل کابین بازی میکنم و اصلا تو حالت بیرونی
مسلط نیستم و همش میزنم اینور و اونور!!!
هیجانشم بیشتره و هم اگه بازی که انجام میدید داخل کابین رو باکیفیت بالا داشته باشه مثل خود GT5
که به جزءیات توجه زیادی شده باشه که دیگه میشه نورالانور!!!!!!!!!
ولی بستگی به عادت هر شخص هم داره......
(دوستم همیشه با نمای بیرون میره و از داخل اصلا نمیتونه)

بجاش من عاشق نمای بیرونی هستم در بازی کردن این جوری کنترل بیشتری در پیچ ها دارم و بهتر متوجه میشم که چه موقع باید معکوس یا ... بکشی یا با دستی پیچ رو رد کنم .

نمای داخلی همیشه اعصابم رو خورد میکنه اما واقعا GT5 ذر نمای کاپیت حرف نداره و کلی باهاش میشه حال کرد.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها اینو ببینین،چقد خفنه،گرخیدم خدایی :
Gran Turismo 5 Signature Edition Unboxing :

http://www.connectedconsoles.com/ps3-gran-turismo-5-signature-edition-unboxing.cfm

ای کاش تو مملکت خرسندمون بشه این کلکسیون رو با قیمت مناسب پیدا کرد و خرید :-S

عزیز پک باحالی هستش اما به قیمتش اصلا نگاه کردی ؟ من گفتم برم ببینم چجوری ها هستش اگه میشه بخرم £129.99حالا قیمتش رو به تومان حساب کن .

در سایت های دیگه دارن 170 تا میفروشن اما UK GAME داره 130 تا میفروشه .

آخرین ویرایش:
بچه ها اینو ببینین،چقد خفنه،گرخیدم خدایی :
Gran Turismo 5 Signature Edition Unboxing :

http://www.connectedconsoles.com/ps3-gran-turismo-5-signature-edition-unboxing.cfm

ای کاش تو مملکت خرسندمون بشه این کلکسیون رو با قیمت مناسب پیدا کرد و خرید :-S
به نظر من میشه اینو بهتر و شیک تر طراحی کرد ... خلاصه بدم نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or