dr_shahrooz
کاربر سایت
به نظر من میشه اینو بهتر و شیک تر طراحی کرد ... خلاصه بدم نبود
میشه توضیح بدی از این شیک تر چی میتونه بشه دیگه ؟ من که فکر میکنم یامائوچی و یاران،ترکوندن با این پک
به نظر من میشه اینو بهتر و شیک تر طراحی کرد ... خلاصه بدم نبود
همه ی ماشینا نمای کاکپیت رو دارن؟
بازم تاکید میکنم که کنترل ماشین از نمای کاکپیت بسیار راحتتر و لذت بخش تر هست.
اریا چیزی درباره منوی بخش خرید ماشین گفته نشده ؟ توی GT5P این قسمتش به خاطر نبود (شاید هم من بلد نبودم) حالت طبقه بندی واقعا منو اذیت کرد. مدام مجبور بودم روی هر ماشین چند لحظه صبر کنم تا پایین اطلاعاتش رو بنویسه. ولی خب توی بازی های دیگه میشه دسته بندی کرد ماشین های هر کلاس کنار هم قرار بگیرن.من که تقریبآ هیچ وقت کل مسابقه رو با کاکپیت نمیرم همیشه اولش یکی دو دقیقه میرم توی کاکپیت ببینم چه شکلیه ولی بعدش میرم روی دوربین خارج از ماشین ! البته دوربین پشت ماشین رو هم دوست دارم ولی دوربین خارجی زاویه دیدش بهتره
============
amar در ادامه صحبت هاش در مورد فیزیک رالی فقط تعریف کرده و واژه Phenomenal رو به کار برده.
همچنین گفته توی یکی از مسابقه ها که 16 تا ماشین با هم بودن , ماشینهای استاندارد در کنار پریمیوم قرار داشتن ولی در جریان مسابقه تفاوت اینها اصلآ به چشم نمیاد و روی پلاسمای 50 اینچ که بازی میکرده , ماشین های استاندارد توی مسابقه شبیه ماشینهای GT5: Prologue بودن. همون چیزی که من هم قبلآ گفته بودم. اگه از نزدیک به ماشینهای استاندارد نگاه کنیم و روشون زوم کنیم تفاوت زیادی با پریمیوم ها دارن ولی داخل مسابقه بعیده کسی همه تمرکزش روی فلان قسمت یه ماشین استاندارد باشه و توی ذوقش بخوره !
با اینکه بازی ریسینگ چیزی نداره که نیاز به اسپویلر داشته باشه ولی به هر حال یکی دو قسمت رو توی اسپویلر میذارم !
وقتی وارد بخش اصلی بازی یعنی GT Life میشین , میتونین لباس راننده رو انتخاب کنین. همین طور چیزهایی مثل پشت زمینه منوهای این قسمت و رنگشون رو تعیین می کنین. Profile Picture رو هم میتونین از عکسهایی که داخل بازی گرفتین انتخاب کنین.
189 تا آهنگ (!) هم توی بازی وجود داره.
نه چیزی ندیدم بگه. در مورد بخش خرید ماشین فقط این رو گفته که هر ماشینی میخواین بخرین قبلش میتونین یه دمو ازش ببینین که اون ماشین روی یکی از مسیر های بازی حرکت میکنه و یه اطلاعاتی ازش داده میشه و ...اریا چیزی درباره منوی بخش خرید ماشین گفته نشده ؟ توی GT5P این قسمتش به خاطر نبود (شاید هم من بلد نبودم) حالت طبقه بندی واقعا منو اذیت کرد. مدام مجبور بودم روی هر ماشین چند لحظه صبر کنم تا پایین اطلاعاتش رو بنویسه. ولی خب توی بازی های دیگه میشه دسته بندی کرد ماشین های هر کلاس کنار هم قرار بگیرن.
شما اصلا تو این تاپیک پست ندادی که بخواد حذف بشه.
الان اون پست من چرا حذف شد واقعا؟
گفتم لطفا یکی یه ترایلر hd از گیم پلی بازی بزاره ما هم ببینیم گرافیک بازیو!
از youtube نباشه فقط
چه توقعی داشتی پس برادر؟نمیدونم دقت کردین یا نه ولی تا اینجای کار نزدیک به 160 صفحه اومدیم جلو ... رسما پر تعدادترین گفتگو قبل انتشار یک بازی در بازیسنتر برای GT5 البته بعد انتشار که فکر کنم اولین تاپیکی گیمی هم بشه که 200 رو رد میکنه ! خصوصا به خاطر مزیت بازی که در دراز مدت هم جذاب و پر مباحثه ـست بنظرم رقم میره رو 300-400 صفحه با این وضع مرگ و میر !!:d
من که تقریبآ هیچ وقت کل مسابقه رو با کاکپیت نمیرم :biggrin1: همیشه اولش یکی دو دقیقه میرم توی کاکپیت ببینم چه شکلیه ولی بعدش میرم روی دوربین خارج از ماشین ! البته دوربین پشت ماشین رو هم دوست دارم ولی دوربین خارجی زاویه دیدش بهتره :biggrin1:
خیلی بستگی به عادت دارهالبته به نظر من نمیشه بطور قطع گفت کدوم نما بهتره ! من خودم کاکپیت رو خیلی دوست دارم ولی بعضی مواقع نیاز میشه که یه مسابقه رو با نمای دیگه ای بری ! در کل بستگی به شرایط و نوع ماشین داره!
خبری از تبلیغ آنچنانی نیست. الان بیشتر سایت ها NFS رو تبلیغ میکنن(سبک ریسینگ) سونی هم تو این چند ساله کاملا نشون داده تو زمینه تبلیغات اندازه خاله قورباغه شعور نداره. نمونش inFamous که بعد از ریلیز بازی توی نمایشگاه تازه یادش افتاد که این بازی خوبه و اگر تبلیغ کنه میفروشه. نمونه های دیگه ای هم هست که بازی خیلی خوب بوده ولی فروش خوبی به نسبت سطح کیفیش نداشته.دوستان کسی می دونه تبلیغات بازی در چه سطحیه؟؟
من که جایی ندیدم تبلیغی از gt5 ګذاشته باشند...
من می ترسم سونی بدون تبلیغ زیادی بازی رو بده بیرون اون موقع ممکنه به فروش لطمه بخوره.
اصلا نیازی داره ؟دوستان کسی می دونه تبلیغات بازی در چه سطحیه؟؟
من که جایی ندیدم تبلیغی از gt5 ګذاشته باشند...
من می ترسم سونی بدون تبلیغ زیادی بازی رو بده بیرون اون موقع ممکنه به فروش لطمه بخوره.