البته به نظر من نمیشه بطور قطع گفت کدوم نما بهتره ! من خودم کاکپیت رو خیلی دوست دارم ولی بعضی مواقع نیاز میشه که یه مسابقه رو با نمای دیگه ای بری ! در کل بستگی به شرایط و نوع ماشین داره!
فرض کنید زیر بارون تو همین پیست nurborgring در حالی که شادمهر پیانو میزنه رانندگی کنیداین مورد انقدر از نظر PD مهم هست که یه Trophy مخصوص داره
Use the Personal BGM function, and go for a drive while listening to your favorite songs
آره بخر! چرا نخری؟ :d منم فرمون ندارم ولی بازی رو میگیرم :dدوستان 2 تا سئوال دارم شاید زیاد جلب نباشه !
اما میخواستم بدونم gt5 بدون داشتن فرمون چقدر لذت داره ؟! من که الان فرمون ندارم بازی و بخرم یا نه ؟
ممنون
سلام دوستان
شايد جاي اين مطلب اينجا نيست ولي هرچي گشتم چيزي درموردش صحبت نشده و اجازه ايجاد موضوع جديد هم ندارم گفتم شايد تنها جايي كه بهش ربط داره همين جاست،باور كنيد چاره ي ديگه اي نداشتم
من هر وقت بازي Gran Turismo 4 رو شروع ميكنم و جلو ميرم،بعد از خاموش و روشن كردن كنسول اين اخطار رو ميده و بازي از اول مياد!
Game is Corrupted
تا حالا صد بار اين بازي رو جلو رفتم و قصد تموم كردنشو داشتم ولي وسطاي راه اين اخطار رو ميده،اصلا هم از بازي نميگذرم،حتما بايد فتحش كنم
خواهش ميكنم راهنمايي كنين
قبلا اينو امتحان كردم ولي نشدفک کنم اگه سیوهاتو پاک کنی 2باره بری درست بشه....با ps3 بازی میکنی؟؟؟ مگه ps3 جی تی 4 هم داره؟؟!!؟!؟
قبلا اينو امتحان كردم ولي نشد
نه من اين بازي رو روي پدر پلي استيشن3 (ps2) انجام مي دم