Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
مدل های استاندارد به نظر بسیار خوب میان،حداقل توی ذوق نمیزنن.
این هم یک شات مقایسه ای از یک مدل استاندارد و GT4 :

fcsiv7jzuo6seao2la7o.jpg

چرا تبلیغ از PS2 جلوی ماشین هست...
احتمالا استاد یادش رفته بازی قراره واسه چه کنسولی بیاد:d
ماشین های استاندارد از این جور چیزا روشون پیدا میشه :دی برای GT4 بودن دیگه ! البته میشه بهانه آورد که PlayStation 2 اسپانسر این ماشین خاص بوده و باید نوشته PlayStation 2 روش باشه :دی

ماشین های استاندارد و عدم داشتن Cockpit view و جزئیات بمراتب کمتر اونها نسبت به Premium Cars میتونه یکی از دلایل (یا شاید هم تنها دلیل) بنی اسرائیلی باشه که سایت های منافق (جبهه 360 مثل Edge , Eurogamer و... :d) بهش گیر بدن, یامائوچی میتونست 292 ماشین پرمیوم بازی رو طی این مدت زمان ساخت زیاد به 400 یا نهایاتاً 500 افزایش بده و دلیلی برای کسر Score دست سایت های خوشحال نده هر چند گمانه زنی عده کثیری از طرفداران و غیر طرفداران بازی حول محور میانگینی با امتیاز 96-97 رو برای این بازی پیش بینی میکنند. :d

آخرین ویرایش:
توی مدل های استاندارد ماشین های با کیفیتی هم پیدا میشه. مثلآ توی عکس پایینی (دومین ماشین یعنی هوندا اکورد) استاندارد هست ولی حداقل از این زاویه شبیه ماشین های پریمیوم به نظر میاد

اریا جان این عکس را یکبار دیگه اپلود کن باز نمیشه.

درمورد طراحی ماشین های استاندارد چون در gt4 هم روی تعدادی از ماشین ها بیشتر کار شده بود بنظر میرسه با پورت شدن روی gt5 در میان ماشین ها این اختلاف بیشتر نمایان باشه. البته من هنوز زیا تصاویر از ماشین های استاندارد ندیدم ولی این چندتا عکسی که گذاشتی نشون میده که زیاد روشون کار نشده.

چند تا عکس هولناک !!! از Mercedes Benz C 63 AMG

عکس های بالا از داخل بازی به وسیله Photo Mode گرفته شده و عکس پایین از بخش Photo Travel Mode هست که میتونین ماشین رو توی 5,6 تا محیط جالب و زیبا قرار بدین و با زاویه اول شخص راه برین و عکس بگیرین. یه چیزی تو مایه های Project Gotham Racing !‏

95551553192414944190.jpg

برای بار 200 ام :دی عکسها از Photo Mode هست پس انتظاراتتون رو زیاد بالا نبرین ! به جاش چند تا گیم پلی ببینین :دی

اریا جان این عکس را یکبار دیگه اپلود کن باز نمیشه.

درمورد طراحی ماشین های استاندارد چون در gt4 هم روی تعدادی از ماشین ها بیشتر کار شده بود بنظر میرسه با پورت شدن روی gt5 در میان ماشین ها این اختلاف بیشتر نمایان باشه. البته من هنوز زیا تصاویر از ماشین های استاندارد ندیدم ولی این چندتا عکسی که گذاشتی نشون میده که زیاد روشون کار نشده.
بفرمایین حامد جان :

کلآ PD کار خاصی روی ماشینهای استاندارد انجام نداده. فقط رزولوشن و AAـشون بالاتر رفته و البته نورپردازی GT5 هم روشون انجام شده. اگه اشتباه نکنم یه سری از خطوط روی بدنه هم کمی بهبود پیدا کرده که شاید به همون AA مربوط باشه.

• Like
Reactions: Bayonetta
ماشین های استاندارد و عدم داشتن Cockpit view و جزئیات بمراتب کمتر اونها نسبت به Premium Cars میتونه یکی از دلایل (یا شاید هم تنها دلیل) بنی اسرائیلی باشه که سایت های منافق (جبهه 360 مثل Edge , Eurogame و... :d) بهش گیر بدن, یامائوچی میتونست 292 ماشین پرمیوم بازی رو طی این مدت زمان ساخت زیاد به 400 یا نهایاتاً 500 افزایش بده و دلیلی برای کسر Score دست سایت های خوشحال نده هر چند گمانه زنی عده کثیری از طرفداران و غیر طرفداران بازی حول محور میانگینی با امتیاز 96-97 رو برای این بازی پیش بینی میکنند. :d
ای بابا رضاجون.500 تا هم لازم نبود.اگر فقط و فقط همون دویست و خورده ایی بود کافی بود.الان همه ترسشون از همین هست.که الکی گیر بدن که این دوگانگی تو بازی هست.:|اما اگر فقط کمی انصاف داشته باشن نباید اینکار رو بکنن.من خودم لیست رو کامل دیدم.تمام ماشین های جدید-و ماشین های به قولی محبوب بین گیمرها همه پرمیوم هستن.خدا فقط بخیر بگذرونه.
چون از قدیم اینجوری بوده که هیچ کس نیمه پر لیوان رو نمی بینه.کسی این همه تغییر و ماشینهای پرمیوم که بی نظیر طراحی شدن-تغییر آب و هوا-1080p بودن بازی و در عین حال 60 فریم بودنش:-o:-oرو نمی بینه.

برای بار 200 ام :biggrin1: عکسها از Photo Mode هست پس انتظاراتتون رو زیاد بالا نبرین ! به جاش چند تا گیم پلی ببینین :biggrin1:
خوب شما که انقدرزحمت میکشی لینک گیم پلی رو هم بذار ملت حالشو ببرن :دی
مرسی :-j:-j:-j

آخرین ویرایش:
خب الان من ديگه نميتونم فرق دنياي واقعي خودم رو با دنياي مجازي تشخيص بدم.:d نزار آريا اينارو، اعتقاد ديني بچه ها به وجود خدا رو زير سوال ميبري.:d

• Like
Reactions: Bayonetta
درسته که ما همگی طرفداران پروپاقرص بازی هستیم ولی من خودم هم ته دلم از اینکه یکسری ماشین داخل پیست درحال مسابقه کاملا کیفت طراحیشون با ماشین های دیگه فرق داشته باشه ناخوشنودم و همینطور درمورد دمیج این موضوع حاکم هست بشخصه فکر میکنم اگر فقط همان تعداد ماشین پرمیوم داخل بازی وجود داشت و یکدستی در بازی به وجود می امد بهتر بود نه اینکه ماشینی که الان هم در مسابقات با اون تبلیغات دیگه وجود نداره هم به زور به بازی اضافه بشه تا بعد هم که منتقد ها نظرشون را بدن تمام این زحمات ریز و درشت که برای بازی کشیدن به حاشیه کشیده بشه و فقط صحبت از این مورد باشه.

الان این عکسی که اریای عزیز هم گذاشته بود دیدم شروع کردن بگن این ماشین خوبه! این خوشگله! این قاطی باقالیاست!

به هر حال باید بازی بیاد دستم تا تست کنم ببینم چقدر موضوع توی چشم هست ولی از دور که رنگ و بوی خوشی نداره!

دوستان طی یک روز 19 صفحه جلو رفت تاپیک به نظرتون یه خرده عجیب نیست ؟ :دی
درسته یکی از محبوب ترین بازیهای تاریخ هست این اما دیگه اینجوری پست دادن شبیه اسپم گاهش کرده ! جن نفر بیشتر فعالیت مفید ندارن

اما به نظر من خوبه که هستش اون ماشین ها هم هستن اما باید به وصیله مد آنلاین در مسابقه دادنشون با هم جلوگیری بشه . که دوگانگی ماشین ها در بازی به وجود نیاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or