كسي لينك Sound Track تريلري كه تو E3 نمايش دادن رو داره؟
حرف شما درسته اما دوست من طراحی ماشین ها واقا بی نظیر کار شده !!!!!!!!!!دوستان لطفآ انتظارتون رو از بازی در حد یه عنوان نسل بعد بالا نبرین ! همه این عکسهایی که می بینین (به جز عکسهایی که HUD دارن) یا از بخش Photo Mode هستن یا بخش Photo Travel . درسته مدل ماشین همینی هست که توی عکسها دیده میشه ولی داخل بازی به این شکل نمی بینینش. مخصوصآ از نظر AA و شفافیت و ...
استاد اشکان در مورد عکسهای این طوری (که توی همه بازیها وجود داره نه فقط ریسینگ ها) توضیحات خوبی اینجا داده.
دقیقآ ! کلآ مدلینگ و طراحی های GT همیشه جلوتر از زمان خودش هست (حتی توی نسل قبل که سخت افزار PS2 فاصله نجومی با رقبا داشت) اینم چیزی نیست که فقط من بگم. کافیه یه سری به فرومهای مختلف زده بشه یا مقایسه سایتی مثل IGN در این مورد خونده بشه. متآسفانه اینجا خیلی از دوستان مدل ماشینها رو با گرافیکشون یکی میدونن ولی همون مدل های GT4 هنوز هم فوق العاده دقیق و زیبا هستن و از بعضی از بازیهای این نسل جلوترن (بازم میگم منظورم گرافیک نیست)حرف شما درسته اما دوست من طراحی ماشین ها واقا بی نظیر کار شده !!!!!!!!!!
مخصوصا تویوتا prius که واقا led های داخل کاسه چراغ عقب به شدت به واقعیت نزدیکه !!!!!!!!
خُب بازی شبیه ساز باید 60 فریم باشه دیگه. Forza 3 هم 60 فریمه.ببخشید بازی 60 FPS هست؟
عجیبه!
توی این فیلم آخری که از بازی گذاشته شده بیشتر به نظر میاد:-o