Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اتفاقآ توی فرومهای خارجی خیلی روی این باد بحث میکنن ! مثل اینکه واقعآ همچین چیزی توی بازی وجود داره :دی
قبلاً هم بوده اصلاً به جان خودم. :d
یک مسابقه ای بود توی GT4 یادم نمیاد کدوم قسمت بود و چه نوعی بود فقط یادمه باید یک رکوردی میزدی با یک ماشین فسقلی کم سرعت، بعد من هرکاری میکردم به بهترین نحو ممکن هم میرفتم نمیتونستم به اون رکورد برسم و دیگه برام مبرهن شده بود که غیر ممکنه!
و آن گاه حامد (ع) از راه رسید :d و فرمود که باید پشت ماشین جلویی توی یک فاصله خاص حرکت کنی که مقاومت باد کمتر باشه! :eek:

و این آیتی بود از جانب پروردگار. حتی در جایی فرمود * مَن لا یُحب الجیطّی، ویل گو تو هِل، خیطّی؟ *

یک مسابقه ای بود توی GT4 یادم نمیاد کدوم قسمت بود و چه نوعی بود فقط یادمه باید یک رکوردی میزدی با یک ماشین فسقلی کم سرعت، بعد من هرکاری میکردم به بهترین نحو ممکن هم میرفتم نمیتونستم به اون رکورد برسم و دیگه برام مبرهن شده بود که غیر ممکنه!
و آن گاه حامد (ع) از راه رسید :d و فرمود که باید پشت ماشین جلویی توی یک فاصله خاص حرکت کنی که مقاومت باد کمتر باشه! :eek:

و این آیتی بود از جانب پروردگار. حتی در جایی فرمود * مَن لا یُحب الجیطّی، ویل گو تو هِل، خیطّی؟ *
مثل NFS که یه دکمه می زدی یارت میومد جلوت می رفتی تو بادش سرعتت زیاد می شد!!

Videogamer یه توضیح خیلی مختصر در مورد نمایش بازی در Gamescom 2010 داده که بخش هایی از اون تکراری هست ولی یه سری توضیحات هم داره :
بخش Track Creator به این صورت نیست که از اول هر مسیری با هر طراحی ای که خواستین بسازین. (کسی هم انتظار نداره توی یه بازی با این جزییات و این سبک همچین چیزی ببینه !) بلکه میتونین یک تم رو انتخاب کنین و طول مسیر رو تعیین کرده و فاکتورهایی مثل انحنای مسیر و درجه پیچ ها و ... رو به دلخواه تعیین کنین. (که تا حالا توی هیچ بازی دیگه ای در این سبک حداقل در کنسولها دیده نشده) این مسیرها رو هم میتونین به اشتراک بذارین.
کمی در مورد بخش B-Spec نوشته. بخشی که در GT4 هم بود و حالا قراره کامل تر بشه و یامائوچی بهش لقب The Racing Simulation RPG رو داده :دی در این بخش میشه گفت شما در نقش مدیر قرار میگیرین و به راننده خودتون میگین که سرعت خودش رو کم و زیاد کنه یا توی پیت توقف کنه و ... که البته نویسنده Videogamer هم مثل من از این کارا خوشش نمیاد و دوست داره خودش رانندگی کنه :دی
در مورد حالت 3D هم از لفظ Pretty Jaw-Dropping (فک برانداز !) استفاده کرده :دی
در مورد بخش گرافیکی و تکنیکی هم گفته وقتی بازی در حالت 1080p اجرا میشه , خیلی سخته که کف نکنین ! همین طور گفته که این بازی خیلی آسون و راحت بهترین گرافیک ریسینگی رو داره که تا حالا تجربه کردیم.
در آخر هم گفته که بیشترین سوالی که در مورد GT5 مطرح میشه این هست که آیا بازی ارزش این همه صبر رو داشته ؟ و با محتوا و کانتنت هایی که ما امروز دیدیم جواب "بله" هست.

خب اون یه نوع باد دیگه هست :دی پشت ماشینهای بقیه که قرار بگیری به اصطلاح Draft میکنه و این حرفا :دی (خودت از من استادتری !) هرچند من فکر نمیکردم توی GT4 هم Drafting داشته باشیم :دی
ولی این یکی کلآ گرد و خاک رو به سمتی که باد می وزه هدایت میکنه ! یعنی وقتی ماشین داره توی خاکی حرکت میکنه به سمت جلو , گرد و خاک به سمت راست میره !!!

این گیره یدک کشی زوندا (قرمزه) چرا صافه؟!:biggrin1:
بهانه گیری بیجا مانع کسب است :دی
کلآ گیره Zonda R خیلی باریکه و توی این عکس هم عینآ مثل نمونه واقعیش طراحی شده ! حتی سایه ـش رو هم میتونین روی زمین ببینین ! (معمولآ یه عکس تخت و صاف همچین سایه ای نداره)

• Like
Reactions: Mohammad
چندی پیش هم تو سایت GT-Planet یک عکس قرار داده شده بود که تو اون چمن ها به طرف چپ مایل شده بودند . به هر صورت زیاد دور از انتظار نیست که این مورد هم شبیه سازی شده باشه . ( چند ماه پیش هم که یک سری عکس منتشر شد از بازی که احتمالا مربوط به تونل باد بوده )

این هم عکسهایی از بخش B-Spec که شما در نقش کارگردان یا مدیر یا هرچی که اسمش رو بذارین ایفای نقش میکنین ! یعنی به راننده میگین بپیچه یا سرعتش رو کم و زیاد کنه و ... همون بخشی که یامائوچی اسمش رو The Racing Simulation RPG گذاشته :

• Like
Reactions: ar22
اره ... برای من هم این شک به وجود اومده که موقع مسابقه بجای چشم دوختن به جاده بشینم چمن و درخت و طبیعت رو تماشا کنم :))

مثلا فکر کن با سرعت 250 کیلومتر توی پیست نرنبرگ بشینم دار و درخت و گل و بلبل نگاه کنم تا سر اولین پیچ مثل کنسرو له بشم:>

فکر کن مثلا یک LMP1 برداری توی پیست لمان با سرعت حدود 350 کیلومتر بشینی به تماشای چمن و هوای بهاری :-*

-------------------------
این مزخرفات دیگه داره می ره روی اعصابم ... من خودم Forza3 رو بازی می کنم روی Advance و Hard بدون خط کمکی ترمز و با دنده دستی
موقع مسابقه های اصلی اصلا وقت فکر کردن به این که درخت های Forza یا چمن هاش چه قدر قشنگه رو ندارید

وقتی همه ی تمرکزتون روی مسابقه باشه دیگه توان نگاه کردن به چیزی غیر از جاده رو ندارید
تورو به خدا این مزخرفات رو ادامه ندید :">
(اگه چمن می خواید برید یه بازی چمن دار بازی کنید مثل Real Chaman simulator )
چرا جدی گرفتید؟:دی
از عکس کنسولهای زیر آواتارم باید می فهمیدید شوخی بود...:دی

میبینم که لامبورگینی ....... !
اوله !

42bobffmthj700qaxqbk.jpg

80image02a.jpg

d6r810c8bi3goev6it.jpg
فروشنده اتومبیل
میتوانید به دفعات معامله کنید برای خرید اتومبیل اتومبیل های جدید که با اعتبار به دست آمده از مسابقه کسب کردید ، و یا فقط به فهرست رفته و اتوموبیل رویایی خود را از بین 1000 دسگاه را خریداری میکنید.
ywd955iopzcnbbbdhtd9.jpg

فروشگاه دست دوم
میتوانید برای شروع و ذخیره اغتبارات به دست آمده ماشین دسته دوم خریداری کنید ! که لیست این ماشینها آپدیت خواهد شد !

y2792jqs9vjqnzk56nf0.jpg
فروشگاه تیونینگ
ارتقا و تیونینگ کردن ماشین خود را با طیف گسترده ای از قطعات . از جمله لاستیک ، کیت تعلیق ، بدنه ، شاسی ، سیستم اگزوز و قطعات موتور !

Gran-turismo.com

80image02a.jpg

آخرین ویرایش:
با این اوضاع بعد از عرضه-ی بازی . یک کلاس تیونینگ هم پیشکسوتان بازی باید واسه ما بزارن . هرچند خودم از ps1 بازی میکردم ولی اصلا نمیتونم تو تیونینگ همچین بازی-ای کار کنم . از الان بگم یک فکری هم به حال من و امثال من بکنیدا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or