Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
شکایت علیه PD ! لول

gran-turismo-5-karting-12-200x200.jpg

حتمآ نقشه Piazza del Campo که مخصوص مسابقات Karting در GT5 هست رو دیدین. مسیری دایره ای شکل در شهر سی ینای ایتالیا که اطرافش با بناهای تاریخی و البته پرچم (!) پُر شده. حالا این پرچم ها برای PD مشکل ساز شدن ! PD بدون اجازه گرفتن از مقامات سی ینا , این پیست رو بازسازی کرده و مقامات این شهر هم به خاطر قرار دادن پرچم هایی که براشون حالتی سیــاسی مذهبی داره , از PD شکایت کردن ! حالا دو راه باقی مونده , یا PD پول پرچمها (در اصل پول شکایت) رو بده , یا قید پرچمها رو بزنه و یه چیز دیگه جایگزین اونها بکنه !
برای اطلاعات بیشتر در مورد این پرچم ها و معنی اونها میتونین به اینجا مراجعه کنین.
Piazza del Campo هر سال دو بار میزبان مسابقات اسب سواری هست و مثل اینکه در فیلم Quantum of Solace هم دیده میشه ! (خودم فیلم رو ندیدم)
[LTR]Confirmed: 6 month delay...:smoke1:[/LTR]

وقتی gran torismo4 برای ps2 اومد با forza2 رقابت کرد و امتیازات بالاتری گرفت .

با توجه به مسابقاتی که از نسخه 3 به این سری بازی اضافه شد جذابیتش در PS2 چندین برابر شد به نحوی که باید 6 ساعت میشستی پای بازی تا یک RACE رو تموم کنی

آخر هر مسابقه هم که یک ماشین خوب میداد.
مثلا در آخر GT RACE که باید با یه ماشین توپ مثل MAZDA SPORT LAGG انجام بدی ماشین FORD RACE PRO را به شما میداد..

از یک طرف این LICENSE ها بود که ما باید قبل از شروع به RACE های INTERNATIONAL میگرفتیم مانند A1..B1..C1..S1 و RALLY.
اما در FORZA2 شما بلافاصله مسابقه را شروع میکردید..
حال با توجه به موقعیت GRAN TORISMO4 باید رشد نسخه ی 5 این بازی را شاهد باشیم

وقتی gran torismo4 برای ps2 اومد با forza2 رقابت کرد و امتیازات بالاتری گرفت .
Gran Turismo 4 میانگین امتیازاتش از همه نسخه های Forza پایین تره ! (بیشتر از همه به خاطر نداشتن بخش آنلاین)
در ضمن با Forza 1 رقابت کرد :دی

شکایت علیه PD ! لول

gran-turismo-5-karting-12-200x200.jpg

حتمآ نقشه Piazza del Campo که مخصوص مسابقات Karting در GT5 هست رو دیدین. مسیری دایره ای شکل در شهر سی ینای ایتالیا که اطرافش با بناهای تاریخی و البته پرچم (!) پُر شده. حالا این پرچم ها برای PD مشکل ساز شدن ! PD بدون اجازه گرفتن از مقامات سی ینا , این پیست رو بازسازی کرده و مقامات این شهر هم به خاطر قرار دادن پرچم هایی که براشون حالتی سیــاسی مذهبی داره , از PD شکایت کردن ! حالا دو راه باقی مونده , یا PD پول پرچمها (در اصل پول شکایت) رو بده , یا قید پرچمها رو بزنه و یه چیز دیگه جایگزین اونها بکنه !
برای اطلاعات بیشتر در مورد این پرچم ها و معنی اونها میتونین به اینجا مراجعه کنین.
Piazza del Campo هر سال دو بار میزبان مسابقات اسب سواری هست و مثل اینکه در فیلم Quantum of Solace هم دیده میشه ! (خودم فیلم رو ندیدم)
لول !!!! ! ! ! خدا هرچی مانع جلویه بازی هستش رو نابود کنه !

دوستان توی GT5 میشه ماشین هارو رنگ هم کرد؟ مثلا من این Zonda R رو دیدم توی چند تا ترکیب رنگ مختلف هست، میشه این رنگ هارو بر اساس میل خودمون تغییر بدیم؟ چقدر دستمون توی اینکار بازه؟

دوستان توی GT5 میشه ماشین هارو رنگ هم کرد؟ مثلا من این Zonda R رو دیدم توی چند تا ترکیب رنگ مختلف هست، میشه این رنگ هارو بر اساس میل خودمون تغییر بدیم؟ چقدر دستمون توی اینکار بازه؟

بر چه اساسی این سوال رو پرسیدی ؟ معلومه میشه ! تو مثل بقیه بازی های Simulator حتی می تونی فنربندی ماشین ، تقسیم نیروی موتور و ... رو هم دستکاری کنی چه برسه به رنگ ماشین ! این مورد رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم حتی بشه هر کدوم از قسمت های ماشین رو به یک رنگ اختصاص داد .

بر چه اساسی این سوال رو پرسیدی ؟ معلومه میشه ! تو مثل بقیه بازی های Simulator حتی می تونی فنربندی ماشین ، تقسیم نیروی موتور و ... رو هم دستکاری کنی چه برسه به رنگ ماشین ! این مورد رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم حتی بشه هر کدوم از قسمت های ماشین رو به یک رنگ اختصاص داد .
من چه بدونم خوب!:d من توي بازي هاي Racing فقط NFS2 رو بازي كردم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or