Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
یه سوالی برای من پیش اومده :d
این قضیه حجم دار بودن دود ماشین دقیقا چیه؟ یادمه یکی گفت که نور ماشین پشتی، رنگ دود رو عوض می کنه، درسته؟
اگه این باشه که من الان داشتم مافیا 2 بازی می کردم دقت کردم دیدم همین حالت رو داره
ولی تا جایی که شنیدم تا حالا تو بازی های دیگه این حالت نبوده (درسته؟)
حالا یکی منو توجیه کنه :d

یه سوالی برای من پیش اومده :d
این قضیه حجم دار بودن دود ماشین دقیقا چیه؟ یادمه یکی گفت که نور ماشین پشتی، رنگ دود رو عوض می کنه، درسته؟
اگه این باشه که من الان داشتم مافیا 2 بازی می کردم دقت کردم دیدم همین حالت رو داره
ولی تا جایی که شنیدم تا حالا تو بازی های دیگه این حالت نبوده (درسته؟)
حالا یکی منو توجیه کنه :d
توی بازیهای دیگه که هست ! از دود حجم دار تا ابر حجم دار :دی ولی توی ریسینگ تا حالا ندیده بودیم (شایدم باشه و من یادم نیست) البته بازیهایی مثل NFS: ProStreet هم هستن که دودشون خیلی زیبا و غلیظه ولی نورپردازی توش انجام نمیشه.

یامائوچی در Twitter خودش تایید کرد GT5 به 256 مگابایت نصب اجباری احتیاج داره و برای اجرای بازی این نصب باید انجام بشه.

اما یه نصب اختیاری 10 گیگا بایتی هم هست که اگر میخوایید تجربه بهتری از بازی داشته باشید این نصب رو میتونید انجام بدید، ولی اجباری نیست.

• Like
Reactions: Dinosaur
یامائوچی در Twitter خودش تایید کرد GT5 به 256 مگابایت نصب اجباری احتیاج داره و برای اجرای بازی این نصب باید انجام بشه.

اما یه نصب اختیاری 10 گیگا بایتی هم هست که اگر میخوایید تجربه بهتری از بازی داشته باشید این نصب رو میتونید انجام بدید، ولی اجباری نیست.

یامائوچی بگه 100 گیگ فضا ایجاد میکنیم .:x

بابی نگفت دقیقا چه اثری تو بازی میزاره اگه 10 گیگ فضا بهش اختصاص بدیم ....؟

البته LOADING کمتر که احتمالا یکی از مزایاش هست.

بابی نگفت دقیقا چه اثری تو بازی میزاره اگه 10 گیگ فضا بهش اختصاص بدیم ....؟

البته LOADING کمتر که احتمالا یکی از مزایاش هست.
نه دقیقا نگفته چی کار میکنه، فقط گفته Smoother Experience که فکر کنم منظورش همون Loading سریعتر و اینا باشه. البته تو منبع نوشته حداقل 10 گیگ:دی

آقا خوب شد گفتید تا حالا دقت نکرده بودم ...

ابرهای GT5 تو نسخه Trial حجم دار بوده ... من میگفتم چقدر قشنگ و واقعی ... نمیدونستم والا !

حالا میگم دودهای اگزوز هم حجم دار هست ؟

البته تو منبع نوشته حداقل 10 گیگ:biggrin1:

بفرما نوشابه ... حداقلش 10 گیگ پس حداکثرش چقدر ـه !:d

پ.ن: آقا من تورنمت GT5 یادم نرفته ها ... نشه بازی بیاد همه برن مسافرت:d

پ.ن2: بسیار عالی میشه مشکلی پیش بیاد من برم مسافرت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or