Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
تصاویری دیدنی از بازی که تازه از تنور در اومده !

Circuit_de_la_Sarthe_Jaguar_XJ13_Race_Car.JPG

PiazzaDelCampo_PDI_RACINGKART100_011.jpg

لینک رو باز کنین تا عکسهای بیشتر با ابعاد بزرگتر رو ببینین (البته اینا برای حالت Photo Mode هستا !)

واقعاً که اين Ployphony نتونسته چمن درست کنه ؟ :دی

من زياد اهل ماشين بازی نيستم ولی هميشه GT خريدم! :دی

ميگم شما فرمون ميگيريد ؟ من روم نميشه :دی به بابام پريروز گفتم 200 ميدی فرمون بخرم؟ :دی برگشت همچين نگام کرد :دی

ميگم شما فرمون ميگيريد ؟ من روم نميشه :دی به بابام پريروز گفتم 200 ميدی فرمون بخرم؟ :دی برگشت همچين نگام کرد :دی
اه بچه سوسول ، خودت برو کار کن چشت به دست بابات نباشه :d

==============

اریا فک کنم با این وضع تو باید روز عرضه بازی شیرینی بدی :d خودتو کُشتی اینقد در مورد GT5 کامنت دادی :d

اریا فک کنم با این وضع تو باید روز عرضه بازی شیرینی بدی :d خودتو کُشتی اینقد در مورد GT5 کامنت دادی :d
احتمالآ تا اون موقع از شدت هیجان از بین میرم ! الآن توی NeoGaf و GTPlanet بری ملت چند تا کشته و مجروح دادن بابت این عکسا ! :دی

واقعاً که اين Ployphony نتونسته چمن درست کنه ؟ :دی

من زياد اهل ماشين بازی نيستم ولی هميشه GT خريدم! :دی

واقعا منم با اینکه از ماشین سواری همچین خوشم نمیاد اما نمیشه نگرفتش
این عکس جدیدا که واقعا real game :-o

منم این سوال رو دارم
فرق زیادی داره با دسته بازی کنی یا با فرمون؟
ارزش داره فرمون بخریم؟

خیلی خوشحال کنندس اصافه کردن بخش کارتینگ به بازی! برای من که خبر خوبی بود حالا شاید بعضی دوستان براشون اهمیت نداشته باشه
در کل انصافا صبر ظولانی برای این بازی عبث نبوده!

من اګه خدا بخواد و بودجه اجازه بده یه فرمون خوب می ګیرم.بودجه ام بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ متغیر هست و بستګی به شرایط داره!!اما واقعا می خوام حس تو بازی بودن رو درک کنم.

یکی یه شات بذاره که توش چمن باشه چون این شک برام بوجود اومده که PS3 نمی تونه چمن رو پردازش کنه...:d
اره ... برای من هم این شک به وجود اومده که موقع مسابقه بجای چشم دوختن به جاده بشینم چمن و درخت و طبیعت رو تماشا کنم :))

مثلا فکر کن با سرعت 250 کیلومتر توی پیست نرنبرگ بشینم دار و درخت و گل و بلبل نگاه کنم تا سر اولین پیچ مثل کنسرو له بشم:>

فکر کن مثلا یک LMP1 برداری توی پیست لمان با سرعت حدود 350 کیلومتر بشینی به تماشای چمن و هوای بهاری :-*

-------------------------
این مزخرفات دیگه داره می ره روی اعصابم ... من خودم Forza3 رو بازی می کنم روی Advance و Hard بدون خط کمکی ترمز و با دنده دستی
موقع مسابقه های اصلی اصلا وقت فکر کردن به این که درخت های Forza یا چمن هاش چه قدر قشنگه رو ندارید

وقتی همه ی تمرکزتون روی مسابقه باشه دیگه توان نگاه کردن به چیزی غیر از جاده رو ندارید
تورو به خدا این مزخرفات رو ادامه ندید :">
(اگه چمن می خواید برید یه بازی چمن دار بازی کنید مثل Real Chaman simulator )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or