بازی تا سال بعد تاخیر خورد.
بهتر این چی بود خداییبازی تا سال بعد تاخیر خورد.
آخه این تاخیر بعید میدونم بتونه بلای مثبتی سر بازی بیاره که بگیم بهتر!بهتر این چی بود خدایی
یعنی اینا محفل جغدا رو ول کردن چسبیدن به این اراجیف صد حیف چه پتانسیلی داره این سری
دوستانی که طرفدار بتمن هستن حتما کمیک محفل جغدارو بخونن بی نظیره
من کلا بازی با گیم پلی و دنیای Arkham میخواستم، چنان خورد تو ذوقم دیگه نه این برام مهمه، نه بازی بعدیشون و نه اون SS !
با اینکه خیلی فحشش دادن(درک نمیکنم چرا!) به من که شدیدا چسبید!این رو پست جدا میزنم براش
آقا اصلا حواستون هست درست 6 سال پیش همین موقع (فردا البته) لانچ آرکهام نایت بود! چه قدر زود گذشت پسر...
با اینکه خیلی فحشش دادن(درک نمیکنم چرا!) به من که شدیدا چسبید!
از لحظه اول تا آخرش برام جذاب و لذت بخش بود
توی سه گانه بیشتر از همه دوستش داشتم
واقعاً یادش بخیر، من از بهترین ساعت های زندگیم رو با سری آرکام گذروندم و سر لانچ آرکام نایت قشنگ له له می زدم بعد یادمه اون موقع می گفتن سر وارد کردنش به ایران یه مشکلی پیش اومده بود که حتی فردا روز لانچ هم خیلی کم پیدا می شد تو بازار و انقدر رفتم گشتم دنبالش که موجودی آخر یه مغازه رو گرفتم با قیمت 300 تومن سال 94!این رو پست جدا میزنم براش
آقا اصلا حواستون هست درست 6 سال پیش همین موقع (فردا البته) لانچ آرکهام نایت بود! چه قدر زود گذشت پسر...
من یه ماه پیش یه دور کل سری رو به خاطر اینکه سیستمم رو آپدیت کرده بودم رفتم. هنوزم واقعا گرافیک خوبی داره بازی. بزرگترین مشکل گرافیکی بازی فقط Anti-aliasing خیلی بدش هست مخصوصا اینکه وقتی روشنه عملا افکت بارون رو نابود می کنه.این رو پست جدا میزنم براش
آرکام نایت هرچقدر خوبی داشت ولی مشکل هم کم نداشت. بخاطر یسری مشکلاتشه که کمتر بهش بها میدن طرفدارا. بت موبیل رو قبول دارم عالی بود ولی مشکل کمبود باس فایت درست و حسابی بزرگترین مشکل بازی بود. دوال پلی هم واقعا الان که فکر میکنم اصلا و ابدا به حد کافی در نیومد بود :/ 2-3 قسمت خاص اونم به این حالت که ده بار X رو بزنی، میزاره فینیشر بزنی و چنج ساید کنی هیچ عمق مناسبی نداشت والا توجه خیلی کم به بقیه ویلن ها در خط داستانی اصلی هم از نکاتی بود که طرفداران رو راضی نکرد اصلا.واقعا به عقیده من هم بهترین تایتل تو کل فرانچایز بود.
بی جهت تخریب کردن آرکهام نایت رو از همون اول سر باس فایت ها و استفاده بیش از اندازه از بتموبیل بدبخت! در صورتی که فقط یه برنامه نویس میفهمه چه قدر پیاده کردن همچین چیزی اونم طی 3 سال وحشتناکه! یعنی یه طرف انتخاب cam تو کات سین های گیم که به معنای واقعی سینماتیک از آب دراومدن، یه طرف دیگه پیاده کردن مکانیک Dual Play به اون بی نقصی و آخر هم بتموبیل...
خیلی کم لطفی شد در حق این گیم خیلی... از همین تریبون یه سلام ویژه هم میکنم به منتقد گرامی گیم اسپات، Kevin Vanord، که باعث شدن متای گیم با دنباله روی منتقدین بعدی از 92 به 87 برسه... سلام بی ن*موس!
پ.ن: الان یادم افتاد تاریخ عضویت این اکانت من هم برمیگرده به درست 2 روز قبل از لانچ گیم! یکی از مدیران محترم اون زمان خیلی ارادت داشتند به بنده تا آخرین لحظه ول کن نبودن...
بازی تو مراسم DC FanDome حضور داره!