بالاخره بازیش کردم و کل بازی رو بت گرل رفتم.
اومدن یه چیز متفاوت بسازن و کاراکترا رو با بتمن که یه چیز دارک بود متمایز کردن و حتی اینو تو منوها و شهر میبینی
از نظر داستانی بد نیست و کمبت بازی هم خوبه اگه رو hard برید و ability هاش هم جالبه که با پیشروی در داستان و انجام چلنجها باز میشه.
ماموریتهای فرعی بازی بی داستانن و یکسری شخصیت هستن و میگن برو فلان کارو بکن و یکبار که انجام میدی، میگه برو حالا نرمالشو انجام بده بعد هارد بعد وری هارد.
در واقع حال نوشتن ماموریت فرعی نداشتن و از سر خودشون باز کردن.
طراحی محیط
بخاطر اتفاقات بعد مرگ بتمن یه شهر خسته و بی روحه در شب و جنب و جوشی بجز یکسری اشرار نمیبینی
موتور بت گرل و رانندگیش حس خوبی میده و کاراکترای جانبی خیلی چیز خاصی نیستن
بازی بعد 3 سال از عرضه،همچنان نه خیلی بهینه هست و نه مشکلات باگ و کرشش کامل رفع شدن.
باگ منو من کم دیدمم بازی ای داشته باشه ولی تو این بازی تو contact ها که بری. یدفعه میبینی رو یه مرحله دیگه زدی ولی داره جزییات یچیز دیگه نشون میده
کرشم تا دلت بخواد. یعنی تو این ده روز،روزی 3-4 بار کرش داشتم و یکسری مراحلم داره که جزء اصلی نیست و به نوعی فرعیه برا freeze و هارلی و clay face
که بعد نیستن،
یه مقدار بعضی جاها تناسب سختی دشمنا با لول مراحل نمیخونه و بازی یکسری اساسین داره که بعد یه حمله غیب میشن و یدفعه ظاهر میشن. بازی برا اینا راهکاری گذاشته که از غیب شدنشون جلوگیری کنن ولی اون نیاز داره به 2 تا شارژ ability
و شما بیشترین شارژی که پیدا میکنی 4 تاست و گاها اینها 4-5 تایی حمله میکنن و اگه تازه فول باشه شارژژت، حداکثر میتونی جلوی دو تاشون رو بگیری.
یا بازی guardian talons داره که زدنشون از talon ها راحتتره
بازی فانه و در حد بتمن نیست ولی خوبه.
اگه با کمبتش کنار بیاید که بد نیست، راضیتون میکنه
7.5