Multi Platform Gotham Knights

سازنده
WB Games Montréal
تاریخ انتشار
October 2022
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
دری به تخته خورد و فعلاً حدوداً 7 ساعتی ازش رفتم و نظرم کاملاً واسه خودمم غافل گیر کننده است :D
بازی زباله نیست که هیچ قلقش دستتون بیاد خوب هم هست :D مشکل اصلی گیم پلی اش اینه که شما رو خیلی مجبور نمی کنه با روش خاصی مراحل رو برید جلو یا تو کامبت به چالش جدی ای بکشتتون؛ یعنی شما می تونی تا آخر بازی فقط با فشار دادن مکرر مربع و دایره بازی رو تموم کنی :D در نتیجه لذتی که تو بازی نهفته هست رو متأسفانه گیم به خوبی بهت ارائه نمیده و باید با خلاقیت خودت تو فایت ها و پیش بردن مراحل از ویژگی های بازی استفاده کنی تا ازش لذت ببری!
من خودم در وهله اول سعی می کنم Stealth برم جلو و وقتی کامبت میشه از همه توانایی ها استفاده کنم و تنوع بدم که نتیجه اش هم فایت های خوب و متنوع درمیاد.
در مورد مأموریت ها هم کاراکتر رو با توجه به هدف مأموریت اصلی انتخاب می کنم (اینکه بر حسب کاراکترتون دیالوگ بعضی کاتسین ها هم فرق می کنه نکته خوبیه)، تو هر Night هم معمولاً نصف فرعی ها رو میرم بعد که اصلی رو رفتم نصف دیگه فرعی ها رو میرم :D
در مورد گاتهام هم درسته اصلاً اون اتمسفر، پیچیدگی و عمق خفن آرکام نایت نداره ولی باز پریدن از رو پشت بوم هاش و موتور سواری و تک چرخ زدن تو خیابوناش حال میده و اون وایب اش رو می رسونه :D
داستان بازی و نمایش خوب کاراکتر های DC هم تا اینجا برجسته ترین نقطه قوت اش بوده
از نظر فنی هم با آخرین آپدیت من فعلاً افت فریم وحشتناکی ندیدم ولی پیش اومده که مثلاً یه ماشینی بپیچه جلوم بعد غیب بشه :D
گرافیک فنی هم بد نه ولی در حد نسل 9 نیست اما گرافیک هنری و نورپردازی خوبی داره مخصوصاً تو محیط های بسته
خلاصه اگر فن DC و بتمن و سری آرکام هستید با قیمت مناسب امتحانش کنید، چون اگر سعی کنید میشه ازش لذت برد

بالاخره بازیش کردم و کل بازی رو بت گرل رفتم.
اومدن یه چیز متفاوت بسازن و کاراکترا رو با بتمن که یه چیز دارک بود متمایز کردن و حتی اینو تو منوها و شهر میبینی
از نظر داستانی بد نیست و کمبت بازی هم خوبه اگه رو hard برید و ability هاش هم جالبه که با پیشروی در داستان و انجام چلنجها باز میشه.
ماموریتهای فرعی بازی بی داستانن و یکسری شخصیت هستن و میگن برو فلان کارو بکن و یکبار که انجام میدی، میگه برو حالا نرمالشو انجام بده بعد هارد بعد وری هارد.
در واقع حال نوشتن ماموریت فرعی نداشتن و از سر خودشون باز کردن.
طراحی محیط بخاطر اتفاقات بعد مرگ بتمن یه شهر خسته و بی روحه در شب و جنب و جوشی بجز یکسری اشرار نمیبینی
موتور بت گرل و رانندگیش حس خوبی میده و کاراکترای جانبی خیلی چیز خاصی نیستن
بازی بعد 3 سال از عرضه،همچنان نه خیلی بهینه هست و نه مشکلات باگ و کرشش کامل رفع شدن.
باگ منو من کم دیدمم بازی ای داشته باشه ولی تو این بازی تو contact ها که بری. یدفعه میبینی رو یه مرحله دیگه زدی ولی داره جزییات یچیز دیگه نشون میده

1.jpg

کرشم تا دلت بخواد. یعنی تو این ده روز،روزی 3-4 بار کرش داشتم و یکسری مراحلم داره که جزء اصلی نیست و به نوعی فرعیه برا freeze و هارلی و clay face
که بعد نیستن،
یه مقدار بعضی جاها تناسب سختی دشمنا با لول مراحل نمیخونه و بازی یکسری اساسین داره که بعد یه حمله غیب میشن و یدفعه ظاهر میشن. بازی برا اینا راهکاری گذاشته که از غیب شدنشون جلوگیری کنن ولی اون نیاز داره به 2 تا شارژ ability
و شما بیشترین شارژی که پیدا میکنی 4 تاست و گاها اینها 4-5 تایی حمله میکنن و اگه تازه فول باشه شارژژت، حداکثر میتونی جلوی دو تاشون رو بگیری.
یا بازی guardian talons داره که زدنشون از talon ها راحتتره
بازی فانه و در حد بتمن نیست ولی خوبه.
اگه با کمبتش کنار بیاید که بد نیست، راضیتون میکنه
7.5

به نظر خیلی در حق این گیم کم لطفی شده چون هر چه قدر جلوتر میرم بیشتر به این تایتل علاقه مند میشم. برداشت من اینه که صرفا به خاطر RPG شدن گیم WB Games Montreal برخلاف گیم قبلی ـشون، و عدم استفاده مجدد از مکانیک های سری Arkham و بیشتر استفاده از trend های روز ضربه خورد وگرنه به لحاظ detail طراحی کارکترها و اتمسفر Gotham (با وجود حس نسبتا بی روح بودن شهر) به شدت جذابه! گیم خیلی با کیفیت ـیه واقعا تجربه اش پیشنهاد میشه.
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند.

Gotham Knights
/ Deluxe Edition - PS5 /
Pt.1

BC | #screenshots | MR.1199

اصلا ناراحتش نباش ، هیچ چیز خاصی از دست ندادی
همون سه گانه اصلی رو بازی کرده باشی کافیه
ولی انصافا بعد از تجربه Suicide Squad ایشون پادشاه اوشون هستن.
تو تخفیفهای بالا مخصوصا 90-80 درصدی که میخوره خیلی بازی سرگرم کننده ایه.

@m.d.makan آقا گیم های WB معمولا رو کدوم Sale ها تخفیف میخورن؟ این و Suicide Squad رو ابتدای سال قیمت اصلی استور پلی استیشن باندل گرفتم با خودم گفتم حتما فروش دارن دیگه که بعد این همه مدت همچنان قیمت day one هست :دی
Suicide Squad رو هم حدود نیم ساعتی که پلی دادم، صراحتا به لحاظ گیم پلی همچنان مهارت تکنیکی Rocksteady رو به رخ میکشید که میشه ساعت ها از همین یه مورد لذت برد، اما متاسفانه فقط همین بود و اون هویت و فرمول بنیادی راکستدی اصلا دیده نمیشد.
پ.ن: پیشنهاد میکنم حتما این ویدیو [Sefton Hill DICE 2012 Session | YouTube] رو کامل ببینید. حدود نیم ساعت ـه کل ویدیو، اما نکاتی که اون زمان بهش رسیده بودن همچنان موارد بسیار اثرگذار و تعیین‌کننده‌‌ای در موفقیت یه گیم هست.

Gotham Knights
/ Deluxe Edition - PS5 /
Pt. 2

@m.d.makan آقا گیم های WB معمولا رو کدوم Sale ها تخفیف میخورن؟ این و Suicide Squad رو ابتدای سال قیمت اصلی استور پلی استیشن باندل گرفتم پیش خودم گفتم حتما فروش دارن دیگه که بعد این همه مدت همچنان قیمت day one هست :دی
Suicide Squad رو هم حدود نیم ساعتی که پلی دادم، صراحتا به لحاظ گیم پلی همچنان مهارت تکنیکی Rocksteady رو به رخ میکشید که میشه ساعت ها از همین یه مورد لذت برد، اما متاسفانه فقط همین بود و اون هویت و فرمول بنیادی راکستدی اصلا دیده نمیشد.
پ.ن: پیشنهاد میکنم حتما این ویدیو [Sefton Hill DICE 2012 Session | YouTube] رو کامل ببینید. حدود نیم ساعت ـه کل ویدیو، اما نکاتی که اون زمان بهش رسیده بودن همچنان موارد بسیار اثرگذار و تعیین‌کننده‌‌ای در موفقیت یه گیم هست.

Gotham Knights
/ Deluxe Edition - PS5 /
Pt. 2

کنسول رو نمیدونم ولی روی استیم تخفیهای زمستونی بالای 85-80 درصد تخفیف میخورن.
همین چندوقت پیش این بازی هم 80 درصد تخفیف داشت ولی خب استیم آخر سال تخفیفهای بهتری داره.

• Like
Reactions: mobile1199
ولی انصافا بعد از تجربه Suicide Squad ایشون پادشاه اوشون هستن.
تو رو خدا ببین به کجا رسیدیم. فکر کن یکی دو سال پیش نسخه جدید بتمن آرکام راکستدی رو تجربه کرده بودیم و الان هم در انتظار ورژن بعدی...حیف

نمیدونم فرنچایزی که هر نسخه‌ش چند ده میلیون فروش داشته چرا باید کلا کنار گذاشته میشد؟ جالب اینجاست که میتونستن پروژه ای مثل SS رو بدن استودیو مونتریال بسازه ولی "نع ما خیلی باهوشیم، وقتی طرفدارا اسم راکستدی رو ببینن بازی رو چشم بسته میخرن" بدون اینکه به احتمال شکست بازی و آینده استودیو فکر کنن.

حالا برو ببین میتونی دو نفر مثل Sefton Hill و Jamie Walker پیدا کنی آقای WB Games.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or