حالا جالبه هم اینا و هم راکستیدی جفتشون قبل معرفی بازیشون، هایپش 10 برابر بودعلت این که کسی ازشون حرف نمیزنه اینه که 500 نفر داخل استودیو طی 7 سال سه تا پروژه کنسل شده از خودشون به جای گذاشتند! آخرم به این نتیجه رسیدن که خوب نیست فضای گاتهام دارک باشه، بیایم اتمسفر و طراحی کارکترها رو شبیه فورتنایت کنیم (شوخی).
به شخصه از ته دل امیدوارم نتیجه نهایی همون چیزی باشه که طرفدارا دلشون میخواد و باعث شه خستگی از تن خودشون هم در بره، ولی به معنای واقعی مارکتینگ ـشون افتضاح ـه!
میان یه تریلر میدن که اونم وسطش کارگردان گیم (Patrick Redding) کلی چرت و پرت میگه انگار بیننده چشم نداره خودش ببینه چی به چیه، بعد هم مارکتینگ و فن بیس رو کلا رها میکنن تا یک سال بعد!
فقط خدا بخیر کنه... همین.
فقط منم که حس میکنم خیلی از نظر طراحی شخصیت ها تغییر کرده؟ اون حس و حال رنگارنگ و فان نمایش معرفیشو نداره و یکم بهتر شده
راستش من که از نمایش معرفیش حس رنگارنگ و فان دریافت نکردم ، ولی حتی اگه تغییری هم ایجاد کنن صد در صد در راستای دورتر شدن از آثار راکستدی هست، نمیخوان "ننگ" اوریجینز (که من خیلی دوست داشتم) و انگ کپی کاری از کار راکستدی دوباره واسشون تکرار بشه.فقط منم که حس میکنم خیلی از نظر طراحی شخصیت ها تغییر کرده؟ اون حس و حال رنگارنگ و فان نمایش معرفیشو نداره و یکم بهتر شده
راستش من که از نمایش معرفیش حس رنگارنگ و فان دریافت نکردم ، ولی حتی اگه تغییری هم ایجاد کنن صد در صد در راستای دورتر شدن از آثار راکستدی هست، نمیخوان "ننگ" اوریجینز (که من خیلی دوست داشتم) و انگ کپی کاری از کار راکستدی دوباره واسشون تکرار بشه.
البته اوریجینز خیلیش کپی کاری بود شکی نیست، ولی دلیل بر عدم توانایی استودیو نبود و به نظر من به ناحق مورد بی لطفی WB (و تا حدی راکستدی) قرار گرفتن.
از ریفلکشن کف خیابون میشه فهمید ویلن داستان کیهنه واقعا تغییر دادن جزئیات چهره و طراحی کارکترها همونه، علت ـش تغییر انیمیشن صورت ـه که از اون حالت بچگانه دراومده.
پوستر جدید:
ظاهرا کاور نهایی همینه. (الان ایمیلشون رو چک کردم که حاوی این عکس بود) - حجم 1.38 مگابایت
View attachment 222862