God of War III

من که از همین الان دارم پس انداز می کنم که پک آلتیمیت بگیرم:laughing::laughing:

زياد بدلت صابون نزن
چون اين پك از طريق توزيع كنندگان عرضه نمي شود و فقط توسط خرده فروشي هايي مثل آمازون و ... فروخته ميشود
در نتيجه :
1- زود به ايران نمي آيد ( فكر كنم بعد 20 فروردين )
2- قيمت آن به نسبت خيلي بالا خواهد بود

پس بهتر است كه به فكر خريد پك معمولي بازي باشيد

دوستانی که میخوان بدونن نیم ساعت اول بازی چطور میگذره!:biggrin1:

You are not ready: The first 30 minutes of God of War III

. . . . . . . . .

اینم از جمله های پایانی متن که spoiler هم نداره...

But that doesn’t mean everything is the same! Obviously, the game is a huge step up visually from the previous games, displaying the best graphics I have ever seen in a videogame -- yup, even better than Uncharted 2. And the few new mechanics I saw implemented in the first 30 minutes of the game are original enough to feel fresh, but not too different to feel awkward
Basically, the first 30 minutes I played was perfect. Absolutely perfect. The graphics were jaw-dropping; the gameplay was solid and already addictive; and there were more “holy sh*t!” moments in the opening sequence than some games have in their entireties
Obviously I recommend God of War III to anyone who owns a PlayStation 3. If you own a PS3, there is no excuse to not pick this up when it is released on March 16th. Heck, even if you don’t own a PS3, get the game anyway! I bet even holding the box would be a cool experience
Even though I only got to play the first 30 minutes of the game, I can say with confidence that God of War III is going to offer an unforgettable experience -- easily one of the best this generation
You are not ready

قابل توجه "بعضی ها" که معتقد بودند گرافیک GoW III خیره کننده نیست! lulz

اوه اوه! اینم از Destructoid که چیزی به جز تعریف برای بازی نداشته! More Coming Up!
قابل توجه "بعضی ها" که معتقد بودند گرافیک GoW III خیره کننده نیست! lulz
اون آقایون که بعد از دیدن این ویدئو هایی که همین چند روز پیش اومده بود، سجده کردن! :دی کسی که با دیدن این ویدئوهای آخری بگه "گرافیک GoW III خیره کننده نیست!" از بیخ مشکل داره!

نه آقا اینا همش دروغه اون تریلر هایی هم که دیدیم همش CS بود!اینم که قبلا گفتند این بازی اصلا CS نداره دروغه!
همش تبلیغاته!تازه سونی پول داده به سایت ها تا از این بازی و کنسولش تعریف کنند!
شما از بیزینس چیزی سر در نمیارید که ... اینا همش کلکه!
GOW II HD دارند به خوردتون میدند عین خیالتون نیست !

تو همین بخش اخبار تا بحث سر گرافیک این بازی میشه این چیزا رو میتونید ببینید :d

GamePlay بازي به شدت سريع و فوق العاده و ديوانه كنندست ! واقعا عالي بود . 2 هفته مونده .
همه گفتني هارو گفتين ديگه ما نيز همين يه جمله رو ميگيم !

حس من میگه فردا میاد :blushing: چون حس من زیر پوستی هست :biggrin1: بابا بزرگی بابا گرافیگ راستی من 2 رو تا 1 ماه پیش بازی نکرده بودم چون وقتی 2 اومد من PS2 به رحمت خدا رفت تا این کالکشن اومد و بازی کردم انگار نه انگار داشتم بازی PS2 رو بازی میکردم خیلی قشنگ بود الان فکر میکنم این دیگه چی هست ....

اين هفته که فکر نکنم ولی سر HR همون روز که اومد اوّل رفتم مجله playstation بگيرم گفتم اين بازی فروشيم همين کناره ببينم داره چون حس کردم داره رفتم ديدم بله خريدم اومدم حالا امشبم يه سر بزنيم خدارو چه ديدی چون HR هم 2 هفته زود تر اومد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or