God of War III

کسی که با دیدن این ویدئوهای آخری بگه "گرافیک GoW III خیره کننده نیست!" از بیخ مشکل داره!

پس ما که خیره کننده نبود واسمون، Cut دهنده بود واسمون از بیخ مشکل داریم؟

انشاالله قیمتش تا 90 تومان دیگه بیشتر نباشه
چون بیش از این دیگه ندارم !
هرچی پول داشتم سر heavy rain رفت که واقعا ارزششم داشت

بابا شما که فن نیستی:biggrin1:
من نرفتیم هوی رین رو بگیریم گفتیم اول این بازی رو بگیریم تا پول کم نیاد.من همون روز اول که اومد میرم میگیرم.هرچی هم باشه میدم.نزدیک به 110 برای این بازی جمع کردم.امیدوارم 90 بیشتر نشه.چون این 120 رو برای خرید بتلفیلد2 برای ایکس باکس360 و همچنین مس افکت2 گذاشتم.
آقا اگه بازی اومد یا قرار بود پخش بشه توروخدا بیاید به من بگید تو پروفایلم.بدجوری تو کف موندم.

سونی واقعا چی فکر کرده؟!فرت و فرت تریلر!!!
همچنین تو مراسمی که برای خبرنگاران بوده گیم پلی مبارزه با پوسایدون رو قرار دادن!!!
سونی ابــــــــــله:biggrin1:!

همچنین تو مراسمی که برای خبرنگاران بوده گیم پلی مبارزه با پوسایدون رو قرار دادن!!!
می خواد منتقدا رو قبل از عرضه ی بازی به دیار باقی بفرسته :biggrin1:

این رو به هیچ وجه نبینین ! نبرد Poseidon رو کامل نشون میده. فقط میتونم بگم یکی از عظیم ترین صحنه های تاریخ رو توی این نبرد خواهید دید ! ویدئوی قبلی رو کامل قورت میده :دی
جالب ترین قسمت ویدئو به نظرم طراحی بی نظیر مراحل بود. گذشته از جزییات فوق العاده بالای محیط ها , منظره های دور دست هم عالی طراحی شده و واقعآ مثل تابلوی نقاشی باشکوه هست !
اول گفتم این طراحی محیط توی بازی ای با این سبک شاید خیلی هم سخت نباشه , ولی وقتی توی این ویدئو بازتاب نور تک تک حرکات کریتوس و دشمناش رو روی محیط دیدم حرفم رو پس گرفتم ! به جز سایه های عالی , کوچیکترین عناصر محیط (از آتیشهای روی سلاحها تا orb های قرمز رنگ) همه و همه به زیباترین شکل ممکن روی محیط بازتاب دارن ! انعکاس عکس ستونها روی محیط آینه مانند و براق این مرحله فوق العاده زیبا کار شده !
دو تا عکس بی کیفیت (ویدئو چند تا کیفیت داره که برای من 320p هست ! یعنی کمترین کیفیت :دی) از این محیط گرفتم. با اینکه چیزی رو اسپویل نمیکنه ولی چون بعضی ها به همین هم حساس هستن توی اسپویلر میذارم :
01318IMM3ckarkakratos.JPG

فقط میتونم بگم یکی از عظیم ترین صحنه های تاریخ رو توی این نبرد خواهید دید ! ویدئوی قبلی رو کامل قورت میده
فکر همونی باشه که برای خبرنگارها و منتقدان نمایش داده شده بود.چند تا شات ازش دیدم واقعا در توصیفش نمیدونم چی بنویسم...

خبرنگارا الان خیلی وقته که review copy بازی رو دریافت کردن و احتمالاً همشون بازی رو تا آخر رفتن...
این کار چیز عجیبی نیست در کل، رسمش همینه.

کاملا درسته!!! بهتر از کرایسیس!

میشه بیخیال این موضوع بشید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or