God of War III

میشه بیخیال این موضوع بشید؟

اگه بشن كه عاليه .

من خيلي سعي كردم اون ويدئو رو نبينم و تا الان هم موفق بودم . :biggrin1:
امروز GOW:C رو زديم به بدن بيشتر تشنه شديم ! به اميد اينكه زودتر منتشر بشه .

یکی از برنامه نویسان Santa Monica تو فروم بازی اعلام کرد که بازی از تکنولوژی MLAA که مختص با PS3 هست استفاده میکنه، قبلا هم چیزی شبیه به این تو بازی Saboteur استفاده شده بود.
اگه مقاله Eurogamer رو درباره MLAA خونده باشید توضیح دادند که این چیزی در حد 16x AA هست.

چی ؟؟............ 16 .......؟!!! WTF ......... FTW.... OMG.......چی ؟

جدا این طور هست ؟؟ می تونی یه لینکی چیزی از فروم سانتا مونیکا بدی .؟؟
بله 16x

این مقاله Eurogamer درباره MLAA

The PS3 rendition of Pandemic's The Saboteur is different though. It's special. It's trying something new that's never been seen before on console, or indeed PC, and its results are terrific. In a best-case scenario you get edge-smoothing that is beyond the effect of 16x multi-sampling anti-aliasing, effectively delivering an effect better than the capabilities of high-end GPUs without crippling performance. Compare and contrast with Xbox 360 hardware, which tops out at 4x MSAA.

در این تکنولوژی AA بر عهده CPU هست و CELL هم برای اینکار ایده عاله...
این هم لینک فروم GOW که توضیح دادند بازی از MLAA استفاده میکنه.

http://forums.godofwar.com/t5/God-o...opers-on-Forums-Right-Here/td-p/30061/page/14

lol @ 4xAA

یکی از برنامه نویسان Santa Monica تو فروم بازی اعلام کرد که بازی از تکنولوژی MLAA که مختص با PS3 هست استفاده میکنه، قبلا هم چیزی شبیه به این تو بازی Saboteur استفاده شده بود.
اگه مقاله Eurogamer رو درباره MLAA خونده باشید توضیح دادند که این چیزی در حد 16x AA هست.
:eek::eek::eek::eek:
wooooooooooooooooooooooooooooooow
عالیه فوق العاده است انقدر گرخیدم که نمی دونم چی دارم می گم!!!! همینه دیگه معلوم نیست تو سانتا مونیکا دارن چیکار می کنن که هر منتقدی می ره تو با برانکارد میارنش بیرون :biggrin1:
یه عده با 4x AA حال می کردن

آخرین ویرایش:
در این تکنولوژی AA بر عهده CPU هست و CELL هم برای اینکار ایده عاله...
این هم لینک فروم GOW که توضیح دادند بازی از MLAA استفاده میکنه.

خیلی جالب بود .. توی eurogamer نوشته بود حتی یه کامپیوتر Hi-End هم نمی تونه از نظر کیفیت AA با این تکنیک رقابت کنه
البته این موردذ رو در مورد بازی Saboteur نوشته بود که بین سه پلتفرم حتی یک PC بسیار قوی هم نمی تونه با کیفیت AA بازی Saboteur توی PS3 رقابت کنه
حالا از همون تکنیک یعنی MLAA در بازی GOW III استفاده شده
فوق العاده است

به عنوان یه خبر تو قسما اخبار قرار بده .. ارزششو داره

lol @ 4xAA

دقیقا ..... lol :biggrin1:

اینجاست که CELL کاربرد خودش رو نشون میده! پس بگو اون صحنه های Jaw-Dropperی که توی اون ویدئو ها بود، دسترنج CELL هست! :دی
ROFLOLMAO @ 4xAA! LOL is not enough!
یاد اون دانشمندی که می گفت CELL برای PS3 اصلا به درد نمی خوره و با یه CPU معمولی فرقی نداره، به خیر! :lol:!

دوستان OPM به بازی نمره 9 داده و گفته که هسته گیم پلیش مثل بازی های قبلیه و مقداری تکراریه پس بهتره از الان منتظر امتیازهای 9-9.5 از سایت های معتبر باشیم من که انتظار بیبشتری ازش داشتم.

دوستان OPM به بازی نمره 9 داده و گفته که هسته گیم پلیش مثل بازی های قبلیه و مقداری تکراریه پس بهتره از الان منتظر امتیازهای 9-9.5 از سایت های معتبر باشیم من که انتظار بیبشتری ازش داشتم.
عزیز این OPM کلا با سری GoW مشکل داره! به شماره های قبلی امتیازهای پایین تری داده نسبت به این! ایرادی هم که از این شماره گرفته، از بنی اسرائیلی فراتره! در ضمن IGN UK که از پس توصیف کردن بازی بر نیومده و PSM3 هم که 10 (نمره ی کامل! 20/20 بود فکر کنم! درست یادم نیست!) داده! :smile: حالا باز چاره ای نیست به جز صبر کردن برای نمره ی بقیه ی مجله ها و سایت ها!

دوستان یه مسئله ای که هست تازه به ذهنم رسید OMP خورده امتیاز نمی ده ... یعنی 8.5 یا 9.5 نمی ده
البته اگه اشتباه می کنم بگین .. چون خودم مطمئن نیستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or