آهان من نمیدونستم فردین جان که پشت سر هم هستش و مربوط به اول بازی میشه و فقط بعضی جاهاش از جلوتر هست. ولی من ترجیح میدم که دیگه تا اومدن بازی نیام تو تاپیک چون خیلی دوست ندارم این چیزا هم برام لو بره. البته می دونم این ها معلوم بوده و از همون جایی که 2 تموم شده اینا شروع کردن ولی دوست دارم اولین بار این صحنه ها رو تو TV خودم و زمانی که دسته دستم هست ببینم و بعدش همه رو بزنم ناکار کنم:biggrin1: ایشالا بعد از اینکه بازی اومد به تاپیک بر می گردماصلا این طوری نیست برهان جان. این 10 دقیقه که البته 10 دقیقه هم نمیشه گفت چون حدود 5 دقیقه بود اگه جمع و جورش کنی که پشت سر هم داشتن نشون می دادن و همشون هم از اول و شروع بازی بود. جایی که تایتان ها از کوه میرن بالا. همین.
چرا من می دونستم ولی جزییاتش رو که نمی دونستیم. تو بالا توضیح دادم من دوست ندارم ببینم ولی خیلی ها طاقت ندارن و دوست دارن که ببینند ولی من جز دسته اول هستم و به نظرم به نظر هر دو دسته باید احترام گذاشت چون دیدگاه ها و اخلاق و روحیات آدم ها باهم دیگه فرق داره و من و خیلی های دیگه این جوری هستیم و خیلی ها هم مثل تو و فردین و نیما و آریا و .... هستند.در ادامه بايد بگم که مگه شما نميدونستيد قراره با هيديز و پوسايدن مبارزه بشه؟؟ مگه نميدونستيد ممکنه با تايتان ها درگير بشيد؟

منظورمو فکر کنی متوجه میشی:biggrin1