God of War III

اصلا این طوری نیست برهان جان. این 10 دقیقه که البته 10 دقیقه هم نمیشه گفت چون حدود 5 دقیقه بود اگه جمع و جورش کنی که پشت سر هم داشتن نشون می دادن و همشون هم از اول و شروع بازی بود. جایی که تایتان ها از کوه میرن بالا. همین.
آهان من نمیدونستم فردین جان که پشت سر هم هستش و مربوط به اول بازی میشه و فقط بعضی جاهاش از جلوتر هست. ولی من ترجیح میدم که دیگه تا اومدن بازی نیام تو تاپیک چون خیلی دوست ندارم این چیزا هم برام لو بره. البته می دونم این ها معلوم بوده و از همون جایی که 2 تموم شده اینا شروع کردن ولی دوست دارم اولین بار این صحنه ها رو تو TV خودم و زمانی که دسته دستم هست ببینم و بعدش همه رو بزنم ناکار کنم:biggrin1: ایشالا بعد از اینکه بازی اومد به تاپیک بر می گردم

در ادامه بايد بگم که مگه شما نميدونستيد قراره با هيديز و پوسايدن مبارزه بشه؟؟ مگه نميدونستيد ممکنه با تايتان ها درگير بشيد؟
چرا من می دونستم ولی جزییاتش رو که نمی دونستیم. تو بالا توضیح دادم من دوست ندارم ببینم ولی خیلی ها طاقت ندارن و دوست دارن که ببینند ولی من جز دسته اول هستم و به نظرم به نظر هر دو دسته باید احترام گذاشت چون دیدگاه ها و اخلاق و روحیات آدم ها باهم دیگه فرق داره و من و خیلی های دیگه این جوری هستیم و خیلی ها هم مثل تو و فردین و نیما و آریا و .... هستند.

دوستان برای اینکه مشکلی پیش نیاد اون چیزایی رو که تو تریلر ها هم میبینن رو تو اسپویلر بنویسن ! من عمدا هیچ کدوم از تریلر های GOWIII رو ندیدم تا بازی برام تازگی داشته باشه . خیلی ها هم دوست ندارن همین چیزهای توی تریلر رو هم بدونن من و برهان و علی رضا نمونه ی این ادما هستیم :-":دی

پ.ن : در ضمن صدرا ، من سر HR که اومدی اذیت کردی تو پروفایل بلاخره یه جا حالت رو اساسی میگیرم :دی

منم طرف شمام :d
گفتم بزارید تو اسپویلر ولی نمیزارند دیگه! کل تریلر لو رفت از بس گفتید اینجوره اونجوره :d
صدرا تو هم برو به یکی از مدیرا بگو بیان اون تاپیک راهنمای تروفی GOW III عنوانش رو عوض کنند تا خودم گزارش ندادم :d آخه رو چه حسابی نوشتی 3 ؟ها؟ها؟ها؟؟؟؟ تا وقتی که III هست چه نیازی به 3 هست؟ :d

گفتم بزارید تو اسپویلر ولی نمیزارند دیگه! کل تریلر لو رفت از بس گفتید اینجوره اونجوره :d
صدرا تو هم برو به یکی از مدیرا بگو بیان اون تاپیک راهنمای تروفی GOW III عنوانش رو عوض کنند تا خودم گزارش ندادم :d آخه رو چه حسابی نوشتی 3 ؟ها؟ها؟ها؟؟؟؟ تا وقتی که III هست چه نیازی به 3 هست؟ :d

حالا من نمیدونم داداش که فرق III با 3 چیه!!!
مثل اینکه خودت فقط میتونی متوجه شی:laughing:(منظورمو فکر کنی متوجه میشی:biggrin1:)
من دمو خدای جنگ 3 رو بازی کردم واقعا فوقالعادست......توضیحم نمیدم که بچه ها ناراحت نشن:(
http://www.talarbazi.com/POSTER/GOD OF WAR = GARSHASP.jpg

به نظر من GOW از UNcharted 2 هم بیشتر فروش میکنه......:cool:

میدونی که از حروف یونانی جای شمارش معمولی استفاده میکنند؟!
اجالتآ تا حالا آرم این بازی رو که دیدی؟!

داداش میدونـــــــــــــــــم که از حرف یونانی استفاده میشه ....منظورم این بود که درک نمیکنم چرا اون حرف رو زدی
بیخیال کشش ندیـــــــــــــــم ولی بزار تاپیک بیشتر به طرف نکات فنی بازی بره تا به جای حاشیه رفتن:smile:

داداش میدونـــــــــــــــــم که از حرف یونانی استفاده میشه ....منظورم این بود که درک نمیکنم چرا اون حرف رو زدی
بیخیال کشش ندیـــــــــــــــم ولی بزار تاپیک بیشتر به طرف نکات فنی بازی بره تا به جای حاشیه رفتن:smile:
اولا که من اون حرف رو نزدم..امیر گفت.:smile:
و حرفش هم درسته دیگه تا اینجا مشکلی نیست.
دوم شما که نمیخوای تاپیک الکی جلو بره چرا اون پست رو دادی؟

خیلی فرق میکنه دیگه! اولا که آرم بازی رو دیده باشید III گزاشته بعدش در مورد یونان باستان هست که خوب بازم III باید باشه :d
آها در این مورد بازی ها III خودش ابهتی داره :d

میدونی که از حروف یونانی جای شمارش معمولی استفاده میکنند؟!
اجالتآ تا حالا آرم این بازی رو که دیدی؟!

حالا من نمیدونم داداش که فرق III با 3 چیه!!!
مثل اینکه خودت فقط میتونی متوجه شی:laughing:(منظورمو فکر کنی متوجه میشی:biggrin1:)
من دمو خدای جنگ 3 رو بازی کردم واقعا فوقالعادست......توضیحم نمیدم که بچه ها ناراحت نشن:(
http://www.talarbazi.com/POSTER/GOD OF WAR = GARSHASP.jpg

به نظر من GOW از UNcharted 2 هم بیشتر فروش میکنه......:cool:

خیلی فرق میکنه دیگه! اولا که آرم بازی رو دیده باشید III گزاشته بعدش در مورد یونان باستان هست که خوب بازم III باید باشه :d
آها در این مورد بازی ها III خودش ابهتی داره :d
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:بابا بیخیال چنر روز روی اسپویل چت کرده بودید الان هم روی 3 :biggrin1: تو رو خدا بیخیال :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or