God of War III

oh my god , that s amazinggggg:eek::eek: i mean, playable :biggrin1:demo :love:
البته اون دمو چیزی بجز سرگرم کردن مردم تا صداشون در نیاد نبود :smile:

دوستان اون تيکه که کله يارو تو دستشه طرف زعوس نيست؟؟؟؟ چون يه تيکه که دستشو نشون ميده به زعوس ميخوره!
اولا زعوس نه، زئوس... دوما نه اون نیست. :arrowd:

Poseidon ـه. خدای دریا

تفاوت دموی E3 با این تریلر های های جدید از زمین تا آسمون هست!! فقط میشه گفت فوق العاده بود!بی نظیر و باورش واقعا سخت بود که اینا گیم پلی بودن یا CG!.کاملا مشخصه که از افکت های K2 به زیبایی در این بازی استفاده شده.الان بشینید و دمو رو بازی کنید میبینید همه چی زیبا تر و فوق العاده سینمایی تر شده
همون کاری که در K2 شده بود
اول از همه نور پردازی بازی هست که به شدت واقعی تر و چشم گیر تر شده و بعد موشن بلور آبجکت هست که به شکل فجیعی بازی رو زیر و رو کرده.موشن بلور هم که در نسخه دمو وجود نداشت بزیبایی تمام در بازی پیاده شده

فقط به اون قسمت های که صورت کریتوس رو از جلو نشون میده نگاه کنید می بینید که همون افکت بلور کردن لبه های اجسام که در K2 استفاده شده بود در این بازی پیاده شده و هیچ گونه بریدگی در لبه ها وجود نداره

دوربین به شکل دیوونه کننده ای زمانی که کریتوس ضربه هاش رو میزنه می لرزه و با ضربه های قوی تر لرزشش هم بیشتر می شه و در زمانی که کریتوس در حال ضربه زدن هست و دوربین کمی زوم می کنه محیط پشت سر کریتوس کاملا محو می شه

همکاری استدیو های سونی توی این بازی خودش رو نشون میده و این شاهکار بی نظیر رو خلق میکنه

آخرین ویرایش:
من هم دمو رو بازی کردم. خیلی عالی بود. مخصوصا دکمه زنی که دیگه لازم نیست نگاه کنی چه دکمه ای باید زده بشه راحت میتونی واکنش کریتوس رو ببینی

خب منم این تریلر رو دیدم. نمیتونم چیزی بگم !

واقعا محشر بود . صحنه ای که از نمای پوسایدون داشت نشون میداد واقعا زیبا کار شده بود ! ( مخصوصا اون تیکه ای که تو چشم پوسایدون انگشت کرد ):biggrin1:

تنها نکته منفیش این بود که انتظار برای این بازیو فوق العاده سخت کرد !:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خب منم این تریلر رو دیدم. نمیتونم چیزی بگم !
واقعا محشر بود . صحنه ای که از نمای پوسایدون داشت نشون میداد واقعا زیبا کار شده بود ! ( مخصوصا اون تیکه ای که تو چشم پوسایدون انگشت کرد ):biggrin1:

SPOILER هم خوب چیزیه...

آخرین ویرایش:
همینجا میگم از الان کسی چیزی از بازی بگه و داخل SPOILER نباشه خودم شخصا گزارش میدم!

ویرایش: کیا که دخلتون رو میاره هیچکی رو زنده نمیزاره!

ویرایش:صدرا هم اعصاب نداره بد حالتون رو میگیره!

نفر بعدی:؟:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بازی محشریه جون مادرتون لو ندید
من که اینقدر اصرار دارم که آخر داستان رو بدونم اینیکیرو بیخیال شدم
GOWIII:بهترین بازی عمرم خواهد شد.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or