God of War III

بازی محشریه جون مادرتون لو ندید
من که اینقدر اصرار دارم که آخر داستان رو بدونم اینیکیرو بیخیال شدم
GOWIII:بهترین بازی عمرم خواهد شد.:love:

این یکی رو راست میگی...من سر HR رفتم پایان رو دیدم ولی این یکی واقعاً میخوام بدونم قضیه چی هست که این کریتوس داره با همه میجنگه!واقعاً باید داستان بازی رو بازی کرد تا فهمید.نه اینکه یکی بگه بقیه بخونن...من خودم پول هامو برای HR خرج نکردم تا این بازی رو بگیرم.نزدیک به 100 تومن برای این بازی گذاشتم کنار.
کسی نمی دونه حدود قیمتش تا قبل از عید چقدر میشه؟

عزیزان بحث قیمت رو نکنین خواهشا . بازی میاد همه چی معلوم میشه . تو ایران هم که پیش خرید مفهومی نداره پس بیخیال بحث سر قیمت بشید خواهشا .
مرسی .

ولی من هیچ وقت نفهمیدم که ملت چرا میرند این همه تریلر از بازی می بینند. من به جز اونی که چند وقت پیش اومد و همه رو شکه کرد دیگه چیزی ندیدم و نمی بینم. چون به نظرم تمام حس بازی ازش می پره بیرون:دی این جوری دیگه اون صحنه ها توی بازی اصلا به آدم حال نمیده و انگار برای بار دوم هست داری بازی می کنید.

در مورد داستان هم من دز خشونتم از همه بالاتره(البته بعد از آرش:دی) کسی که یک تیکه از داستان بازی، معماهای بازی، نحوه کشتن Bossها و ...... رو خارج SP بزاره اگه تو ایران باشه که خودمون میکشیمش:دی اگه هم تو کشورهای حوزه خلیج فارس باشه به بچه ها خبر میدیم که دخلش رو بیارن:دی

در مورد قیمت هم تو 2 صفحه قبل گفتم و حرف نیما هم کاملا تایید میشه. بی خیالش بشید. بزارید بازی بیاد ببینم کی میاد بعد یک فکری به حال قیمت می کنیم.

آخه مسئله این هست که 10 دقیقه از یک قسمت بازی که نبوده:دی 10 دقیقه از این جا و از اونجا بوده:دی کم مونده آخر بازی هم بگن که چی میشه. ولی در کل من با این کار حال نمی کنم ولی خیلی ها دوست دارن ببینند و نظرشون قابل احترام هست. به نظر من حس بازی تا حدودی می پره. من هم تو HR بعد از اون تریلر مربوط به مبارزه اسکات جلوی لوران وینتر دیگه هیچی از بازی ندیدم و این هم مثل همونه برام و فرقی نداره. ایشالا بازی زودتر بیاد یک حالی ببریم

البته اينجانبم به غير از ناخون کندن و کوبيدن پوسايدون مثل گوشت کوبيده :دی چيز ديگه ايی از تريلر رو نديدما يوقت گفتم شايد بيشترش ممکنه ناجور بشه :دی

آخرین ویرایش:
البته اينجانبم به غير از ناخون کندن و کوبيدن پوسايدون مثل گوشت کوبيده :دی چيز ديگه ايی از تريلر رو نديدما يوقت گفتم شايد بيشترش ممکنه ناجور بشه :دی
برهان این چی میگه؟!:biggrin1:
بابا بزار تو اسپویل غاز تو حلقت نگو چیزی دارم قاطی میکنما
:biggrin1:

عجب مسخره بازیی شده ها!
آقا از تریلر کف کردی برای خودت نگه دار. هر کی میاد یه قسمت رو توصیف میکنه میگه اسپویل نکردم.!
من دیگه تو این خراب شده نمیام

الکی واسه چی خودتون رو عذاب میدید آخه. بی معنیه کاراتون... چند صحنه نشون دادن اونم از اول بازی هیچ کار خاصی نمیکنه. مطمئن باشید اونایی که این برنامه رو ترتیب دادن بیشتر از من و شما می دونستن که اسپویل یعنی چی و بیشتر از من و شما دوست دارن که داستان یا صحنه ای خفن از بازی لو نره.

آخه مسئله این هست که 10 دقیقه از یک قسمت بازی که نبوده:دی 10 دقیقه از این جا و از اونجا بوده:دی
اصلا این طوری نیست برهان جان. این 10 دقیقه که البته 10 دقیقه هم نمیشه گفت چون حدود 5 دقیقه بود اگه جمع و جورش کنی که پشت سر هم داشتن نشون می دادن و همشون هم از اول و شروع بازی بود. جایی که تایتان ها از کوه میرن بالا. همین.

الکی واسه چی خودتون رو عذاب میدید آخه. بی معنیه کاراتون... چند صحنه نشون دادن اونم از اول بازی هیچ کار خاصی نمیکنه. مطمئن باشید اونایی که این برنامه رو ترتیب دادن بیشتر از من و شما می دونستن که اسپویل یعنی چی و بیشتر از من و شما دوست دارن که داستان یا صحنه ای خفن از بازی لو نره.

اصلا این طوری نیست برهان جان. این 10 دقیقه که البته 10 دقیقه هم نمیشه گفت چون حدود 5 دقیقه بود اگه جمع و جورش کنی که پشت سر هم داشتن نشون می دادن و همشون هم از اول و شروع بازی بود. جایی که تایتان ها از کوه میرن بالا. همین.
شديدا تاييد ميشه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or