بازی محشریه جون مادرتون لو ندید
من که اینقدر اصرار دارم که آخر داستان رو بدونم اینیکیرو بیخیال شدم
GOWIII:بهترین بازی عمرم خواهد شد.![]()
برهان این چی میگه؟!:biggrin1:البته اينجانبم به غير از ناخون کندن و کوبيدن پوسايدون مثل گوشت کوبيدهچيز ديگه ايی از تريلر رو نديدما يوقت گفتم شايد بيشترش ممکنه ناجور بشه
![]()
صدرا یه کلمه دیگه بگی خودم میام از برق می کشمت :biggrin1:بابا سر همه ده دقيقه مفيد نشون ندادن که هی ميگيد حس بازی ميپره 10 دقيقه از 10 ساعت حکم پشه با فيل داره!
اون صحنه ناخون کشيدن چی بود خدااا![]()
اصلا این طوری نیست برهان جان. این 10 دقیقه که البته 10 دقیقه هم نمیشه گفت چون حدود 5 دقیقه بود اگه جمع و جورش کنی که پشت سر هم داشتن نشون می دادن و همشون هم از اول و شروع بازی بود. جایی که تایتان ها از کوه میرن بالا. همین.آخه مسئله این هست که 10 دقیقه از یک قسمت بازی که نبوده10 دقیقه از این جا و از اونجا بوده
![]()
شديدا تاييد ميشهالکی واسه چی خودتون رو عذاب میدید آخه. بی معنیه کاراتون... چند صحنه نشون دادن اونم از اول بازی هیچ کار خاصی نمیکنه. مطمئن باشید اونایی که این برنامه رو ترتیب دادن بیشتر از من و شما می دونستن که اسپویل یعنی چی و بیشتر از من و شما دوست دارن که داستان یا صحنه ای خفن از بازی لو نره.
اصلا این طوری نیست برهان جان. این 10 دقیقه که البته 10 دقیقه هم نمیشه گفت چون حدود 5 دقیقه بود اگه جمع و جورش کنی که پشت سر هم داشتن نشون می دادن و همشون هم از اول و شروع بازی بود. جایی که تایتان ها از کوه میرن بالا. همین.