God of War III

بچه ها نبینید بهتره به نطر من
من دارم مقاومت میکنم که ویدیو رو نگاه نکنم، خیلی سخته
بیخیال شما که به قدرت کریتوس واقفی این حرفها چیه . دوستان ببینید فقط بعدش تحملتون رو از دست ندید.:دی این تنها یه ذره از نمایش GOW هست. اون ناخن کشیدن چی بود.:biggrin1:
برید ببینید مگر نه خودم میام دونه به دونش رو تعریف میکنم.

من 1/3 اولش رو دیدم ولی دیگه حجمم تموم میشه نمیبینم:دی

گرافیک وحشتناک بالاست! خیره کننده و مبهوت کنندست! تا نبینید باور نمیکنید! خشونت تو تک تک قسمتها فوران میکنه:دی به نظرم همون نبینید بهتره!! جدا از اسپویل، ممکن است یکی دو نفر سکته کنن:دی

بیخیال شما که به قدرت کریتوس واقفی این حرفها چیه . دوستان ببینید فقط بعدش تحملتون رو از دست ندید.:دی این تنها یه ذره از نمایش GOW هست. اون ناخن کشیدن چی بود.:biggrin1:
برید ببینید مگر نه خودم میام دونه به دونش رو تعریف میکنم.
جون هر کی دوست دارید انقدر وسوسه نکنید:biggrin1:
بسه سونی جون مادرت بسه:دی

اين چيزي كه من ديدم بازي نبود . شاهاكارم نبود . زبان از توصيفش عاجز است.

فقط من موندم اينا چيكار كردن با اين كنسول اخه با عقل جوردر نمياد مبارزش با كرونوس. خداي من خداااا

اين تصاوير رو حتي تو خواب هم نميشه ديد . دوستان هميشه به دنبال تعريفي از واقعيت تو بازيا بودن اما چيزي كه من ديدم وراي واقعيت بود.

بچه ها اصلا هیجان زده نشین،میخوام بدونم سونی داره چه غلطی میکنه.:evil:
حجم کل تریلر 900 مگ یعنی نزدیک 1 GIG!!!
ببینید یعنی چقدر اسپویل داره!

بچه ها اصلا هیجان زده نشین،میخوام بدونم سونی داره چه غلطی میکنه.:evil:
حجم کل تریلر 900 مگ یعنی نزدیک 1 GIG!!!
ببینید یعنی چقدر اسپویل داره!

شما وقتي تريلر رو ببيني ديگه جوني برات نميمونه بري بازيو بگيري . ماكه سكته قلبي كرديم البته با جادو خودمونو احيا كرديم:laughing:

اره اسپويلر كه داره اما اونقد تشنه بازي ميشي كه شده از لب مرز ميري گير مياري:biggrin1:

پ.ن:شايد نصفش تبليغات بازياي ديگه و تريلر بازيايي مثل transformers و چند تا بازيه ديگست همش كه gow3 نيستش

آخرین ویرایش:
من اکانت US دارم و امروز از STORE دموی GOW3 رو گذاشتم داره دانلود میشه یک سئوال دارم این همون دمو قبلی یا اینکه فرق میکنه در ضمن حجمشم نزدیک 2.7گیگ از دوستانی که دمو رو گرفتن خواهش میکنم جواب منو بدن :confused:

من که نمیبینم! :d حالا هرچقدر می خواید وسوسه کنید!(ضد وسوسه شدم :d ) فقط جون هرکی دوست دارید اگر چیزی میخواید در مورد تریلر بگید تو اسپویلر بگید!!!!! حتی از خشونتشم میخواید بگید توی اون بگید :d

تنها چیزی که میشه در موردش گفت همون توصیفیه که قبلا ازش شده بود.این بازی مثل نقاشی های اساطیر یونانه که زنده شدن و حرکت می کنن

من اکانت US دارم و امروز از STORE دموی GOW3 رو گذاشتم داره دانلود میشه یک سئوال دارم این همون دمو قبلی یا اینکه فرق میکنه در ضمن حجمشم نزدیک 2.7گیگ از دوستانی که دمو رو گرفتن خواهش میکنم جواب منو بدن :confused:
همون دموی قبلی میباشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or