God of War III

آقا این بازی دقیقا کی میاد
گمونم قیمت بازی بالای 150 هزار تومان باشد
بع نظرتون قیمت بازی چند در میاد
انگار شما خودت خوشت میاد گرون بخری.چه خبره 150 تومن!!!یه فروشنده هم میبینه پیش خودش میگه چه خبره.گذشت زمانی که بازی رو این قیمت میدادن.من که تو شهرستان هستم بازی ها رو روز اول که میاد زیر 80 میخرم.تخم دو زرده که توش نیست

نخیر! چیز اضافه ای نداره!
این بازی تو دبی ممنوع هست و چون اینایی که میارند از دبی میارند!خوب نمیتونند بیارند دیگه!
باید برند از اروپا و آمریکا و اینجور جاها بیارند!خوب اینجوری هم گرونتر در میاد!
مثلا همین GOW : C اصل قیمتش باید حدود 40 - 45 تومن باشه ولی هنوز دارند 60 میفروشند!خوب اینم همچین چیزیه دیگه!

دوستان یه سوال حالا ما با کلی عشق و حال این هیدیز رو لت و پار کردیم فرستادیم اون دنیا ! کدوم دنیا یعنی وقتی هیدیز مرد این دنیای مرده ها چی می شه اصلا خودش وقتی مرد چی میشه یا بقیه مرده ها چی و کلی سوالات خفن دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این اوضاع gow3 باید داستان وحشتناکی داشته باشه !:eek:

دوستان یه سوال حالا ما با کلی عشق و حال این هیدیز رو لت و پار کردیم فرستادیم اون دنیا ! کدوم دنیا یعنی وقتی هیدیز مرد این دنیای مرده ها چی می شه اصلا خودش وقتی مرد چی میشه یا بقیه مرده ها چی و کلی سوالات خفن دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این اوضاع gow3 باید داستان وحشتناکی داشته باشه !:eek:
مگه این hades چیکارست؟

راست میگی این خودش میتونه موضوع رو پیچیده تر بکنه.....
چون اون خودش اصلا god of underworld(دنیای مردگان بحساب میاد دیگه درسته؟)
من تو یکی از کات سین های GOW II یادمه که وقتی داشت با یکی از تایتان ها مبارزه میکرد یه زنجیر انداخت دور گردنش و روحش رو از تو تنش کشید بیرون بعد رفت تو بدن خودش
هر احتمالی میشه برای بعد از مرگ این بابا داد.....

آره درسته.
مثلا چی می شه یه دفعه داداش کریتوس برگرده و بخواد از کریتوس انتقام بگیره چه خر تو خری می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی این احتمال وجود داره که Hades به صورت کامل در مقابل Kratos شکست نخوره. یعنی بعد از شکست اولیه که خورد به دنیای خودش برگرده و از طریق برادر Kratos به اون نزدیک بشه و بخواد بهش ضربه بزنه. به نظر من که می تونیم منتظر یک شاهکار از لحاظ داستانی تو این بازی باشیم. خیلی امید دارم که روی این قضیه به بهترین شکل کار کردن و بهترین داستان ممکنه رو ارائه می کنند و داستان خراب نمیشه.

ولی این احتمال وجود داره که Hades به صورت کامل در مقابل Kratos شکست نخوره. یعنی بعد از شکست اولیه که خورد به دنیای خودش برگرده و از طریق برادر Kratos به اون نزدیک بشه و بخواد بهش ضربه بزنه. به نظر من که می تونیم منتظر یک شاهکار از لحاظ داستانی تو این بازی باشیم. خیلی امید دارم که روی این قضیه به بهترین شکل کار کردن و بهترین داستان ممکنه رو ارائه می کنند و داستان خراب نمیشه.
واسه این بازی لامصب همه چی ممکنه نمی دونم چرا زودتر نمی دن بیرون خفه شدیم :cursing:

تجسم من از Hades همیشه آدمی با لباس سیاه که اطرافش آتیش سیاه گرفته(بخاطر کارتون هرکول)
من میمیرم هزار بار زنده میشم وقتی ذموی گیم پلی بازی میبینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or