God of War III

آره الان بازی کاملا آماده است ولی زمان اصلا زمان مناسبی واسه فروش نیست.زمانهای عرضه ی بازی های بزرگ یکی تعطیلات سال نوه (که بعضی شرکت ها تو این زمان هم به خاطر سیل بازیها بازیاشونو عرضه نمی کنن) و آخرای زمستونه یکی تابستون .این سه تا زمان هستند که همچین بازیهایی عرضه می شن البته ممکنه استثناهایی هم باشه ولی اکثر بازیهای بزرگ تو این زمانها عرضه می شن کاریش هم نمی شه کرد.

آخه این بازی که هر وقت عرضه بشه فروش خودش رو میکنه حتی اگر تو اوج پر بودن بازار از بازیای جدید باشه این GOW III که این وسط رو نمایی میکنه:d

ساخت بازی هر موقعی هم که تموم شده باشه!کامل کاملم باشه!! باز هم تو march عرضه میشه! :d ( حتی اگر یک آپریل آماده برای عرضه باشه بازم باید یک سال صبر کرد! :d )
اینا هم اصلا براشون مهم نیست march پر بازی باشه یا نباشه!فوقش اگر تا خرخره پر بود میندازند march 2011 :d !!! ( که نمیندازند! )

آخه این بازی که هر وقت عرضه بشه فروش خودش رو میکنه حتی اگر تو اوج پر بودن بازار از بازیای جدید باشه این GOW III که این وسط رو نمایی میکنه:d
آخه تو مارچ یه صفای دیگه ای داره سونی نمی خواد که شما بین چند تا بازی اینو انتخاب کنی می خواد تو اون موقع از سال فقط واسه اومدن این بازی ثانیه شماری کنی :biggrin1:

سلام. من ایکس باکس خور بودم تازه اومدم تو کار پلی 3! زیاد وارد نیستم اینجا سیستم چجوریه، اینکه میگن
دمو GOW3 رو یکی با من شیر کنه قضیه اش چیه؟؟

سلام. من ایکس باکس خور بودم تازه اومدم تو کار پلی 3! زیاد وارد نیستم اینجا سیستم چجوریه، اینکه میگن
دمو GOW3 رو یکی با من شیر کنه قضیه اش چیه؟؟
سلام رفیق خوش اومدی .چند وقت پیش سونی یه کد رو به صورت رندوم واسه یه سری از کابرا فرستاد که با وارد کردن کد می تونستن دموی قابل بازی e3 گاد آو وار 3 رو دانلود کنن و حالشو ببرن .همونطور که گفتم به صورت رندوم فرستاد و همه نتونستن دریافتش کنن ولی هر کی داشته می تونسته با 4 نفر شیر کنه .مدتی بود اینجا شد بود حراج کد! اینها هم ترکش های باقی مونده ی همون جریانه.ok

سلام
این Pandora’s Box که تو پکه God of War III: Ultimate Edition هست اندازش چقدره ؟
درش باز میشه ؟
دیگه چه چیز هایی توش هست؟
ممنون میشم جواب بدین
یکی دو صفحه برو عقب یه عکس کامل از چیزهایی که توش هست گذاشتم
ویرایش:
بیشتر از یکی دو صفحه شد بیا این صفحه استhttp://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=12522&page=66

آخرین ویرایش:
capcom چه ربطی به santamonica و GOW داره ! عجیبه ! تو اروپا کی میاد یا امریکا چون از اونجا میارنشش تو ایران ؟ بعد ULTIMATE EDITON تو ایران میاد ؟ اگه میاد کجا میارتش ؟ :confused:

capcom چه ربطی به santamonica و GOW داره ! عجیبه ! تو اروپا کی میاد یا امریکا چون از اونجا میارنشش تو ایران ؟ بعد ULTIMATE EDITON تو ایران میاد ؟ اگه میاد کجا میارتش ؟ :confused:
دوستان تو اونکی تاپیک هم جوابتون رو دادن ناشر بازی تو ژاپن این شرکت هست.
این پک هم اگه تو ایران بیاد فکر کنم قیمتش در حد یک PS3 باشه:biggrin1:

اصلا CAPCOM OR SONY چه فرقی داره وقتی ژاپنیا سبکهای خاص میپسندند؟
و واقعا کم به سبکهای دیگه اهمیت میدن..شب و صبح پای JRPG هستن!
مهم در فروش بازی کشورهای اروپایی و امریکایی هستن که باید فروشش رو اونجا دید.

خوب دوستان برای اینکه بتونید یه God of War III Ultimate Editionمفتی به جیب بزنید, یه ویدئو از خودتون بسازید و "God of War فنیت" خودتون رو شدیدا نمایش بدید. :دی اون وقت اگه برنده بشید تیم سازنده ی GoWIII براتون یه دونه امضا می کنه می فرسته! :دی تازه از اون جالب تر اسمتون میره تو تیتراژ پایانی "God of War: Unearthing the Legend Franchise Documentary"! :دی
On December 15, 2009, the God of War team began taking video submissions of players to see who is the "Ultimate God of War fan." The development team will select the top 20 submissions to be included within the ending credits of God of War: Unearthing the Legend Franchise Documentary – a full-length movie documentary depicting the history of the God of War franchise. All the selected winners will also receive a copy of the God of War III Ultimate Edition signed by the development team. The winners will be announced on March 1, 2010.

چی بسازیم؟ بیاید گروهی یک فیلمی چیزی بسازیم :d (نصفمون زیر 18 هستیم اگر بهترین فیلم رو هم بسازیم برامون نمیفرستند!قیافمون داد میزنه هنوز به 18 نرسیدیم :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or