God of War III

یعنی چی کات سین از پیش رندر شده نداره؟من درست متوجه نشدم!!!

راستی مگه کراتوس بر نمیگرده به زمان گزشته؟خوب قبلا هم آرس زنده بوده!
تو این بازی آرس نیست که این دوباره حالش رو بگیره؟ یا هرکی در آینده مرده در گزشته هم مرده دیگه؟من درست این قسمت رو متوجه نشدم :biggrin1:

دوست عزيز کات سين همون فيلم های وسط بازی هست.

به طور کلی ما دو نوع کات سين داريم يکیREAL TIMEو يکیCG مثل انيميشن

در کات سين هایreal time انيميشن با توجه به حرکت موشن کپچريست ها تعبيه ميشه.و با حرکت موشن کپچريست ها و يک سری ماد و غيره که توضيح بدم متوجه نميشيد اين فيلم مجازی ساخته ميشه.اگه unchartedداشته باشی ميتونی در قسمتbonus يک فيلم از چگونگی ساخت کات سين هم زمان ببينی.

ولی در کات سين های از پيش رندر شده انيماتر خودش با نام افزار ها اين فيلم مجازی رو درست ميکنه.ساده تر بگم دستی طراحی ميشه.

• Like
Reactions: hunter76
یعنی چی کات سین از پیش رندر شده نداره؟من درست متوجه نشدم!!!

شماره های قبلی یادت هست که یه تریلر های CGـی بازی داشت که کیفیتش خیلی بالا بود ؟! (مثلا همون جایی که زئوس با شمشیر میزنه توی دل کریتوس) اینا کات سین هایی هستند که از پیش رندر شدن یعنی با گرافیک خود بازی و به صورت Real نیستن و قبلا درست شدن و به بازی اضافه شدن
فهمیدی ؟

آها آره فهمیدم!خوب برای چی دیگه تو این بازی از این چیزا نیست؟یعنی اینا میگند انقدر گرافیک بازی بالا میباشد که دیگه از این چیز ها نخواهیم داشت؟آخه چرا !!! :(

من چون درست با این افسانه ها آشنایی ندارم اون سؤال دومم رو هم اگر کسی بلده جواب بده ممنونش میشم

از شما هم ممنون به خاطر جواب دادن به سؤالم;)

آها آره فهمیدم!خوب برای چی دیگه تو این بازی از این چیزا نیست؟یعنی اینا میگند انقدر گرافیک بازی بالا میباشد که دیگه از این چیز ها نخواهیم داشت؟آخه چرا !!! :(

من چون درست با این افسانه ها آشنایی ندارم اون سؤال دومم رو هم اگر کسی بلده جواب بده ممنونش میشم

از شما هم ممنون به خاطر جواب دادن به سؤالم;)

دوست عزيز شما فکر ميکنی داستان اين بازی در افسانه های يونان اومده؟نه اين طور نيست.

راستی مگه کراتوس بر نمیگرده به زمان گزشته؟خوب قبلا هم آرس زنده بوده!
تو این بازی آرس نیست که این دوباره حالش رو بگیره؟ یا هرکی در آینده مرده در گزشته هم مرده دیگه؟من درست این قسمت رو متوجه نشدم :biggrin1:
کریتوس به زمان گذشته نرفته... Titan ها رو با خودش به زمان حال اورد.

ولی در کات سين های از پيش رندر شده انيماتر خودش با نام افزار ها اين فيلم مجازی رو درست ميکنه.ساده تر بگم دستی طراحی ميشه.

کی این حرفو زده ؟؟ دیگه زمان قدیم نیست که دستی بسازن. الان فیلم های CG مگه دستی حرکت گذاری میشن؟!!! /:)

خوب منم میدونم که کراتوس تو این افسانه ها نیست ولی از این چیزایی که تو داستان ها استفاده کرده!تیتان ها-خواهران سرنوشت-خدایان و خیلی چیزای دیگه گفتم شاید مثلا تو این افسانه ها هم در مورد خواهران سرنوشت چیزی وجود داشته باشه!

دست دوست عزیز کنجی هم درد نکنه که راهنماییم کردن! ;)

آخرین ویرایش:
اره تو كارتون هركول والت ديسني هم اين خواهران سرنوشت بودن.....
كلا خيلي از شخصيتهاي God of war ( البته در درجه اول شخصيتهاي افسانه ها ي يونان باستان ) با قيافه هاي خيلي با مزه تو اين كارتون هستن ... حتما ببينيد

از الان به فکر درجه سختی بازی همچنین تروفیش
باشید من که gow2 رو نتونستم با very hard
تمومش کنم خیلی خیلی سخت اصلا غیر ممکن:eek:
دوست عزیز من تمومش کردم البته سخت بود ولی اگه ng بازی کنی برای gow احساس سختی کمتری میکنی.

لتفا در مورد gow2 بخث نکنید.

از تذکرتون خیلی ممنون.

دوستان اشتباه کردین که بحث کردین در مورد سختی GOW II و مقایسه کردین با GOW III. اصلا چه معنی داره این کارا. :-" :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or