God of War III

بدون شک داستان بازی تو این نسخه تموم میشه در غیر این صورت باید بازی رو به بکب از بدترین بازی ها نام برد.
مگه میخوان دیگه چیو ادامه بدن؟شما هم راست میگین شاید دوباره زئوس اومد پایین و رفت تو اتن:cheesygri:laughing:.

1شما دوست دارید چه چیز هایی در پک لیمیتد بازی باشه؟
2دوست- دارید باندل این بازی چه جوری باشه؟
3ز- همه مهم تر این بازیو چند میدن وقتی بیاد تو ایران من فکر کنم بالای 200 تومن چون کیلزون که 100 به بالا بود اون اولا؟
1.همچنان دارم دعا میکنم بازی 1و 2 توش باشه اون که رو psp هم بود اگر باشه دیگه چه بهتر :biggrin1:در هر صورت من این رو میگیرم بگو هرچی میخواد توش باشه :biggrin1:
2.یک علامت امگا روی PS3 باشه!یا همین امگا و عدد III که تو آواتر خودت هست هم قشنگ میشه!
3.شاید حدود 120 تومن این حدودا باشه البته بعد دو روز شاید بیاد رو 80 اینا!من که پیش خرید میکنم فقط منتظرم پکش معرفی بشه تا پیش خرید کنم امیدوارم بیشتر از 100 دلار نشه :biggrin1:

آمازون تا دو روز پیش زده بود 57 چجوری یکهو شد 80 ؟ :biggrin1:

ویرایش: این که هنوزم زده 57!80 نبود که :biggrin1:

منم فکر کنم این آخرین بازی از این سری باشه!ولی امیدوارم آخرش خیلی خفن تموم بشه!اگر کراتوس زنده بمونه شاید بی مزه باشه!اگر بمیره حالمون گرفته میشه شاید زدیم بازی رو نابود کردیم!کلا نمیدونم دوست دارم چجوری تموم بشه:biggrin1: راضییم به رضای سازنده ها :biggrin1:

آخرین ویرایش:
gow2 واسه من وسطاش به اون پله میرسیدم گیر میکرد.[/QUOTE]

به خاطر این که بازیت 100 درصد نبود چون gow2 اولاش که اومده بود فقط دمویه بازی یود که سر اون پله تموم میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or