God of War III

دوستان اشتباه کردین که بحث کردین در مورد سختی GOW II و مقایسه کردین با GOW III. اصلا چه معنی داره این کارا.

ببخشید دوستان سخت نگیرین.
فکر نکنم مقایسه کردن کوچولو بین این دو ورژن مشکل داشته باشه اخه هردو یه بازی هستن.

من که فقط منتظرم این پک کالکتور ادیشن تایید بشه هر 3 تا GOW رو با هم بازی کنم دوباره پشت سر هم :d
اخه برا GOW 1 و2 خونه ی فامیل تلپ میشدیم زیاد حال نمیداد باید در ارامش کامل زد تایتان ها رو قلع و قم کرد :d

دوست عزیز من تمومش کردم البته سخت بود ولی اگه ng بازی کنی برای gow احساس سختی کمتری میکنی

خب شما با save ی رفتی که یک بار بازی در اخرین درجش تموم شد اینجوری
به مراتب اسون تر میشه چون تمام قدرتهای که تو جریان بازی گرفتی رو دوباره بهت میده

این چیه؟ بوی پیش خرید و نسخه ی colector edition میاد!(من زبون اینا رو نمیفهمم :biggrin1: )

image_big.png

اینم لینک خبر تو خود سایت :

http://www.godofwar.com/merchandise.html

چیز جلبیه!
منم دارم دعا میکنم که نسخه ی colector edition توش بازی 1 و 2 باشه اگر خدای جنگی که روی psp هم اومده بود هم باشه دیگه چه بهتر :biggrin1: (چیز دیگه نمیخوام؟ :cheesygri ) تا ما نیز پیش خرید کنیم این نسخش رو .

آخرین ویرایش:
اگر نسخه ی بعدی در کار باشه در مورد کراتوس نیست(امیدوارم بزنن زیر حرفشون :biggrin1: )
یکهو دیدی به جای GOD OF WA IV اومدن GOD OF GODS عرضه کردن :biggrin1:بعدشم کراتوس جوگیر میره با خدایان اسکاندیناوی و مصر میجنگه(خز شد که!همون نسازند بهتره :biggrin1: )

من که شک دارم آخریش باشه اگر هم باشه مهم نیست چون رو نسخه psp تازه god ها شروع شده مهم اینه.100% نظر من حتما god chain 2.3.... میاد این مهمه که هنوز میشه با kratos بازی کرد اونم با داستان کاملا جدید تازه من هنوز اسمی از psp2 که سال 2010 میاد نبردم حتمآ sony واسه این کنسول برنامه های خواهد داشت.

باید به اخر داستان توجه کرد حتی ریز ترین نکات(مثلا چند بار دستگیره در می کشین :biggrin1:)اخرش گویای همه چیزه !!تازه شاید تایتان ها بر علیهت شورش کردند یا ادم فضایی ها اومدن:biggrin1:

کامیار کلان تو توی این تاپیک God Of War 3 خیلی تخیلی فکر می کنی:biggrin1: من که امیدوارم بازی تو این شماره تموم بشه:biggrin1: ولی بعدش بیان یک قسمت در اون وسط های داستان بازی بسازند

به جای این کارا بیاین به این 3تا سوال همه جواب بدیدین :D

1شما دوست دارید چه چیز هایی در پک لیمیتد بازی باشه؟
2دوست- دارید باندل این بازی چه جوری باشه؟
3ز- همه مهم تر این بازیو چند میدن وقتی بیاد تو ایران من فکر کنم بالای 200 تومن چون کیلزون که 100 به بالا بود اون اولا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or