God of War III

خوب عزیز دل برادر اینو که هممون میدونیم :biggrin1:
تاریخ دقیقش رو می خوایم یعنی می خوایم بدونیم کدوم این 31 روز می خواد بیاد:biggrin1:

این مارچ رو هم که تو خود سایت بازی زده.

اصلان مرسی بابت عکسها
این عکس آخریه چقدر شبیه استادیومه :دی شاید یه مینی گیمی چیزی باشه که توش باید جک جونور بکشیم ! (توی قبلی ها یه همچین چیزی بود ولی اسمش یادم نیست)

اصلان بسیار بسیار متشکریم :love::love: شادمون کردی :biggrin1: اقا میگم بازی همینجوری داره پیشرفت میکنه ها !!! ای خدا چی میشه CG هاش زمانش بیشتر بشه چون خدایی CG هایی که این بازی داره تکه :love:

به جون خودم تا این بیاد من سکته رو زدم :(( رو قبرم می نویسن جوان ناکام. علت مرگ GOW III
خدا نکنه فردین :دی
این عکس آخریه چقدر شبیه استادیومه :دی شاید یه مینی گیمی چیزی باشه که توش باید جک جونور بکشیم ! (توی قبلی ها یه همچین چیزی بود ولی اسمش یادم نیست)
فکر میکنم مکانی باشه برای جنگ گلادیاتور ها (اخه توی یونان بوده دیگه ! که الان به این وضع در اومده :دی) اره بود توی قبلیا ولی اون توی یه دایره بزرگ توی اسمونا بود :دی فکر میکنم اسمشونم Bonus Levels بود که اخرین ایکون توی Main Menu بازی برای اون بود :biggrin1:

اخ چه حالی میده یه حال اساسی اخر بازی به این زئوس بدیم :دی

به به مشعوف شدیم :d
مرسی اصلان جان !
واقعا که تمام لذت PS3 خریدن به همین گاو بازیشه :d
کی میخواد تا 2010 صبر کنه ؟ اقا اینایی که تو E3 بودن چه حالی کردن ! playble demo رو استادش کردن :d

اصلان بسیار بسیار متشکریم :love::love: شادمون کردی :biggrin1: اقا میگم بازی همینجوری داره پیشرفت میکنه ها !!! ای خدا چی میشه CG هاش زمانش بیشتر بشه چون خدایی CG هایی که این بازی داره تکه :love:

اين بازی کات سين از پيش رندر شده نداره.

یعنی چی کات سین از پیش رندر شده نداره؟من درست متوجه نشدم!!!

راستی مگه کراتوس بر نمیگرده به زمان گزشته؟خوب قبلا هم آرس زنده بوده!
تو این بازی آرس نیست که این دوباره حالش رو بگیره؟ یا هرکی در آینده مرده در گزشته هم مرده دیگه؟من درست این قسمت رو متوجه نشدم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or