God of War III

خوش به حالتون .. من که تا آخر هفته ی دیگر پی اس 3 ام را با یک اکس باکس 360 عوض می کنم .
خیلی خوفه ولی وضع مالیم خیلی خرابه . تازه می خوام برم دبیرستان خوب کلی باید پول بدم .

اگر این تغییراتی که نام بردید در یه بازیه 360 هم به همین اندازه اعمال میشد اونوقت بازم نظرت همین بود؟
مطمئنا بازیه خیلی بزرگیه ولی مشکل اینه که سطح توقعات رو بسیار بالا برده و این توقعات در همهء بخشها براورده شده ولی مقداری در بخش گیم پلی براورده نشده.
يعني الان ميخواستي بگي من فن PS3 ام؟:biggrin1: اصلا به قيافه ي من ميخوره فن PS3 باشم؟:biggrin1: ديگه اينجا خيليا منو ميشناسن.
وقتي يه بازي انقدر كامله و الكي ازش ايراد گرفته بشه بايد گفت.
دیروز این دختره که تو IGN میری همه جا عکسش هست گفت ایا میشه در این بازی نیز س ..ک..س کرد .
بعد Stieg یه جورایی تایید کرد. با Sixaxis چه شود
PS3 بد زده تو خط ******* ها.:biggrin1: اون از عكسهاي حماسيه Uncharted 2.:biggrin1:
اونم از Heavy Rain كه براي يه انجام يه ماموريت بايد تن به هر خفتي داد.:biggrin1:
اينم از اين.
به به.:biggrin1: آرش خوب خوش به حالت ميشه ها.:biggrin1:

ولی چیزی که حسابی حالمو گرفت گیم پلیش بود که چیزه خاص و جدیدی نداشت.خواهشا انقدرم نگید چی باید داشته باشه؟وقتی همه چیز نسل جدید میشه گیم پلی که مهمترین بخش بازی هست باید یه نواوری و المانهای جدیدی داشته باشه.
آقای محترم اجازه بدید اول بازی منتشر بشه! بعد بیاید بگید فلان چیز نداره و و و. جوری صحبت میکنید انگار بازی رو کاملا تجربه کرده اید!!
در ضمن اول شما میگید "خواهشا انقدرم نگید چی باید داشته باشه" بعد میفرمایید "باید یه نواوری و المانهای جدیدی داشته باشه" ؟؟؟
و اینکه شما گفته بودید "چیز خاص و جدیدی نداشت" :arrowd:
:PSX Extreme

- the environments will be "up to 4 times larger than those found in God of War II

- Kratos will be able to climb atop Titans and ravage the earth from above; these controllable behemoths can be the size of the "Empire State Building

thousands of dynamic lights and textures with quadruple the resolution...allows for realistic muscle striations, detailed facial expressions, and new heightened levels of brutality and gore -

there will be all new weapons, including the Cestus - that set of gauntlets you saw in the on-stage demonstration -

there's something called High Dynamic Range Lighting - which "will emulate the human retina, causing players to feel a sharp brightness when Kratos exits a dark area and enters a sunlit area -

آقای محترم اجازه بدید اول بازی منتشر بشه! بعد بیاید بگید فلان چیز نداره و و و. جوری صحبت میکنید انگار بازی رو کاملا تجربه کرده اید!!
در ضمن اول شما میگید "خواهشا انقدرم نگید چی باید داشته باشه" بعد میفرمایید "باید یه نواوری و المانهای جدیدی داشته باشه" ؟؟؟

و اینکه شما گفته بودید "چیز خاص و جدیدی نداشت" :arrowd:
:PSX Extreme

- the environments will be "up to 4 times larger than those found in God of War II

- Kratos will be able to climb atop Titans and ravage the earth from above; these controllable behemoths can be the size of the "Empire State Building

thousands of dynamic lights and textures with quadruple the resolution...allows for realistic muscle striations, detailed facial expressions, and new heightened levels of brutality and gore -

there will be all new weapons, including the Cestus - that set of gauntlets you saw in the on-stage demonstration -

there's something called High Dynamic Range Lighting - which "will emulate the human retina, causing players to feel a sharp brightness when Kratos exits a dark area and enters a sunlit area -​

من گفتم با توجه به اون تریلر چیزه جدیدی از گیم پلیش ندیدم.شاید یه تریلر دیگه منتشر بشه چیزای جدیدی هم ازش رو کنن.

واقعا هر کی بخواد به این عکس ها ایرا بگیره یا مخش معیوبه، یا کلا مخش تعطیله، یاهم که .... ولش کن نمیگم

واقعا ! :biggrin1: البته با دیدن Trailer ها میشه به عظمت بازی پی برد :biggrin1: خشونتش منو کشته !

اين مشكل ما ايراني هاست فردين. الان اينترنت كل كشور اينطوري شده.
ممنون آقا کسری که گفتین مشکل از کجاست. مرسی

این همونه که توی کنفرانس سونی نشون دادن
نمی دونم ولی مثل اینکه میگن جدید هستش و 13 دقیقه هم زمانش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or