God of War III

دوستانی که تریلر اچ دی بازی رو دانلود کردن بیان یک توضیح مختصر بدن در مورد فیزیک و گرافیک.
دیشب که من از شدت هیجان دیوونه شده بودم!
واقعا نمیدونم الان چی بگم
فقط و فقط alan wake تونسته بود انقدر منو تحت تاثیر قرار بده ولی این gow3 چی بود؟؟؟
عجب گرافیکی داشت.عظمت از سر و روی بازی میریخت.
خوشحالم که ps3 رو نفروختم وگرنه الان معلوم نبود چه حالی داشتم.
فقط حیف که گیم پلیش فرق خاصی نداشت.چیزه جدید و تازه ای نداشت.
وایییییی چی بود.

آخرین ویرایش:
چیزی که مشخصه اینه که این به جای اینکه فقط روی گرافیک بازی تمرکز کنن , دارن روی جزییات هم کار میکنن. توی تریلر دیشب هر ضربه ای که کریتوس به اون centaur بدبخت میزد , جاش روی بدن اون میموند ! یا وقتی دم اون جونور آخر تریلر رو کند , به زیبایی جای زخمش روی بدن اون موجود موند.
همین طور انیمیشنهای بازی هم خیلی پیشرفته به نظر میان , مثلآ همین عکس پایین خیلی برای من جالب بود. به صورت centaur نگاه کنین :

همین طور جزییات صورت اون تایتان عظیم الجثه !

کم لطفی نکنید!مثلا میخواین گیم پلی بازی رو چی کا کنن؟بازی تبدیل بشه اول شخص و اسلحه بدست بگیره؟
دیروز کمبوهای قشنگی هم میزد.
چیزی که مشخصه اینه که این به جای اینکه فقط روی گرافیک بازی تمرکز کنن , دارن روی جزییات هم کار میکنن. توی تریلر دیشب هر ضربه ای که کریتوس به اون centaur بدبخت میزد , جاش روی بدن اون میموند ! یا وقتی دم اون جونور آخر تریلر رو کند , به زیبایی جای زخمش روی بدن اون موجود موند.
اره این چیزاش خیلی خوبه و وقاعا بازی رو دارن کامل میسازن از همه لحاظ.
-------------
اون غول بیابونیه هم که داشت دمو رو بازی میکرد چیزی کمتر از کریتوس نداشت!خیلی عصی بود!:biggrin1:

اون غول بیابونیه هم که داشت دمو رو بازی میکرد چیزی کمتر از کریتوس نداشت!خیلی عصی بود!:biggrin1:
آره در کل همه بازیکن ها عصبی بودن امسال نمیدونم چرا:biggrin1: من با اون تیکش حال کردم که شاخش رو کند و زد تو گلوش بود سرش بود کجاش بود که پاره کرد. بازی خیلی توپ و عالی هستش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
*کیفیت عکس ها پایین هست... پس خواهشا بعضی ها دوباره حرف های خنده داری مثل GoW II HD یا GoW CoO نزنند!
این عکس ها رو برای دوستانی که تریلر ها رو نمیتونن ببینن گذاشتم.

اگه ناراحتی قلبی دارید این GIF ها رو نگاه نکنید!!
s12nuw.gif
9bd6wk.gif

s12nuw.gif
9bd6wk.gif

v3q6au.jpg
v3q6au.jpg
v3q6au.jpg
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]![/SIZE][/FONT][FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Madness? THIS IS Kratos[/SIZE][/FONT]

آخرین ویرایش:
قلب من طاقت اینچیزا رو نداره:biggrin1:الانه که سکته بزنم!
امید پس بهت پیشنهاد می کنم اصلا ازش Trailer نبین اونم از نوع HD :دی
من کل تریلر E3 رو گرفتم HD باید بگم فوق العادست آقا ! فوق العاده :دی دهنم باز مونده بود
چیزی که منو خرسند کرده بود :دی وجود خئن فراوان و خشونت بسیار بالای بازیه .
دیگه کمبو ها و انیمیشن ها و نورپردازی و گرافیک رو نمیگم زیاد میشه خودتون میدونید دیگه :دی

همه چیز عالی بود.من تریلر hdشو از gamersyde دان کردم و گرافیک و جزییات این بازی دیوانه کننده بود مخصوصا شفافیت بازی که انگار سوپر hd بود.
ولی چیزی که حسابی حالمو گرفت گیم پلیش بود که چیزه خاص و جدیدی نداشت.خواهشا انقدرم نگید چی باید داشته باشه؟وقتی همه چیز نسل جدید میشه گیم پلی که مهمترین بخش بازی هست باید یه نواوری و المانهای جدیدی داشته باشه.
در هر صورت بازم عالی بود.

ولی چیزی که حسابی حالمو گرفت گیم پلیش بود که چیزه خاص و جدیدی نداشت

شماره 2 هم نسبت به شماره 1 چیز زیاد خاصی نداشت. یعنی وقتی چیزی کامل باشه لازم نیست اونو تغییر بدن.

همه چیز عالی بود.من تریلر hdشو از gamersyde دان کردم و گرافیک و جزییات این بازی دیوانه کننده بود مخصوصا شفافیت بازی که انگار سوپر hd بود.
ولی چیزی که حسابی حالمو گرفت گیم پلیش بود که چیزه خاص و جدیدی نداشت.خواهشا انقدرم نگید چی باید داشته باشه؟وقتی همه چیز نسل جدید میشه گیم پلی که مهمترین بخش بازی هست باید یه نواوری و المانهای جدیدی داشته باشه.
در هر صورت بازم عالی بود.
نه، اتفاقا بايد بپرسيم چي بايد داشته باشه؟
گيم پليش كامله و به چيز خاصي احتياج نداره. تنوع دشمنان هم كه من ديدم زياد شده. محيطها هم بزرگ شده. اينا خودش پيشرفت در گيم پلي محسوب ميشه.

در هر صورت از اين عنوان نميشه گذشت.:biggrin1: بايد دوباره دوستمو تلكه كنم.:biggrin1:

اگر این تغییراتی که نام بردید در یه بازیه 360 هم به همین اندازه اعمال میشد اونوقت بازم نظرت همین بود؟
مطمئنا بازیه خیلی بزرگیه ولی مشکل اینه که سطح توقعات رو بسیار بالا برده و این توقعات در همهء بخشها براورده شده ولی مقداری در بخش گیم پلی براورده نشده.

دیروز این دختره که تو IGN میری همه جا عکسش هست گفت ایا میشه در این بازی نیز س ..ک..س کرد .
بعد Stieg یه جورایی تایید کرد.:biggrin1: با Sixaxis چه شود:praying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or