God of War III

با کیوان و فردین موافقم!
ما از همون اول هم همینارو میگفتیم کو گوش شنوا! دیگه خستمون کردین ....
129fs238648.gif

گرافیک GOWIII با اینکه هنوز در مراحل ساخت به سر میبره فوق العادست.
مسئله مهم تر از گرافیک، داستان و گیم پلی بازیه که این بازی رو از بقیه متمایز میکنه.
یه مقایسه جالب هم بین GOW2 و GOW3 در بخش اخبار گذاشته شده بود حتما خوندینش
در ضمن اگر از مسئله ای اطلاع ندارید لطف کنید در موردش اصلا اظهار نظر نفرمایید .
کی گفته خون در GOW3 دو بعدیه !
بازی از سیستم حجمی خون استفاده میکنه و استفاده از Particle ها برای قطرات خون یک معنی خیلی خوب داره : اینکه قطرات خون نسبت به نور واکنش نشون میدن و میتونن بدرخشن و یا تیره بشن و یا حتی نوعشون رو با نزدیک شدن به نور به نمایش بگذارند...حتی به خاطر اینکه قطرات خون جزو کلاس ذرات هستند، این قطرات به هنگام پاشیدن دارای فیزیک اختصاصی و سایه پردازی پیشرفته خواهند بود...

این افکت در نسل پیش شامل افکت ذرات حالت پایه بود بدین معنی که خونها مثل بازی Tekken فقط یک لحظه معلوم میشدن و مثل اسپری بودن و بعدش غیب میشدند ! نه زمین میریختن و نه به جایی میچسبیدن ! فقط ظاهر و بعدش غیب میشدن !
برید یه بار دیگه این تاپیک رو بخونید .
امیدوارم بعد از این شاهد نظرات بی ارزش نباشیم.

آخرین ویرایش:
من میخواستم جواب بعضی از این دوستان رو بدم که کلا بیخیالش شدم.. چون با پنکه جماعت در بیوفتی نابود میشی..

به نظرم تموم حرفها رو فردین و دیگر دوستان زدن..

در ضمن من با نوید سر یک مسئله ای شوخی کردم .. نمیدونم این آدم ها از کجا پیداشون شد..

فقط خوشحالم که دوستان فن بودن خودشون رو نشون دادن..

من میخواستم جواب بعضی از این دوستان رو بدم که کلا بیخیالش شدم.. چون با پنکه جماعت در بیوفتی نابود میشی..

به نظرم تموم حرفها رو فردین و دیگر دوستان زدن..

در ضمن من با نوید سر یک مسئله ای شوخی کردم .. نمیدونم این آدم ها از کجا پیداشون شد..

فقط خوشحالم که دوستان فن بودن خودشون رو نشون دادن..
عزیزم . من اصلا تا حالا 360 از نزدیک ندیدم اون وقت چطوری میتونم فن 360 باشم ؟
اومدی تو پروفایلم توهین کردی جوابتو ندادم چون تو شخصیت من نیست حرف بد زدی چیزی نگفتم .
احترام خودت رو نگه دار . شوخی هاتون رو هم ببرید تو پروفایل تا صبح با هم شوخی کنید اینجا تاپیک GOW نه تاپیک شوخی .
چیه چون از Halo تعریف کردم یا از GOW بد گفتم گفتم هنوز کار داره شدم فن یا گفتم راجع به Killzone درست صحبت کن . !
جالبه والا :دی بهمون فن نگفته بودن که اینم گفتن :دی .

آخرین ویرایش:
کار نداریم نیاید منم بزنید و فن بوی کنید ولی انظار من از gow به عنوان سمبل ps3 یه بازی که دهن همه بسته بمونه .

من اون عکسارو دیدم(مخصوصا اون عکس اول) و دمویی که از خوده psn دانلود کردم به شخصه هیجانی شده بودم ! همه چی عالیه ! در حالی که هنوز خیلی تا تکمیل شدن بازی مونده

ولی من همچنان میگم این بازی جا برا پیشرفت داره و باید پیشرفت کنه . من انتظار بیشتری دارم به شخصه

کنسول نوایان اثر ابی هوگو

بچه ها ما که نمی تونیم یکی از این کنسولا بخریم
ای کاش مسئولای سایت به فکر راه انداختن یه فروم برا ما مستضعفا با عنوان کمیته امداد به بازی خورهای بینوا می بودن و ما رو از بلاتکلیفی و حرص خوردن نجات میدادند .
به امید آن روزی که هیچ بازی خوری بدون کنسول و بازی نباشد . :-"
ای کاش یه میلیونری یا میلیادری بین شماها پیدا میشد و ....

سلام
من با این بازی خیلی حال کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از قسمت های قبلیشو بازی نکردم
حتما باید نسخه های قبلی رو بازی کرد تا از این یکی هم سر درآورد؟ یعنی پشت سرهم هستن یا تکی هم میشه بازی کرد؟

سلام
من با این بازی خیلی حال کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم از قسمت های قبلیشو بازی نکردم
حتما باید نسخه های قبلی رو بازی کرد تا از این یکی هم سر درآورد؟ یعنی پشت سرهم هستن یا تکی هم میشه بازی کرد؟
احتمال داره بازي هاي gow1 و gow2 هم توي همون بلوري بياد...

احتمال داره بازي هاي gow1 و gow2 هم توي همون بلوري بياد...
گفتند که شاید در نسخه Special Edition بازی GOW III دو بازی قبلی رو قرار بدیم.
برای کامل فهمیدن داستان بازی حتما باید قسمتهای قبلی رو بازی کرده باشید.

آخرین ویرایش:
انظار من از gow به عنوان سمبل ps3 یه بازی که دهن همه بسته بمونه .
هیچ بازیه سمبولیکی بخاطر گرافیکش سمبل نشده!
شما به همین هیلو به گاد آف وار و... نگاه کن هیچکدوم بخاطر گرافیک این همه فروش نکردن بلکه بخاطر داستان هست!
دیروز interview سازنده های infamous رو نگاه میکردم نیت فاکس هم به این نکنه اشاره کرد که گرافیک ملاک نیست و چیزای مهمتری هم هستن!

حرف فردین و کیوان تایید میشه!

من موندم اگه الان فردینو کیوان حرفی نمیزدن تو همین نظرو داشتی ؟
فقط یه سریتون وایسادین یکی از بچه ها که بارشه یه حرفی بزنه شما تاییدش کنید
قرار نیست که هرکسی که عضو تحریریه هستش حرفش سند و دلیل باشه که

دیگه فکر نمی کنید که این بازی با اون مقیاس بزرگش (ده ها برابر GOW 2) با 60fps (البته ممکنه در جاهای شلوغ کمی افت داشته باشه) در رزولوشن 1080p قراره اجرا بشه.
حرف حق جواب نداره

یه مقایسه جالب هم بین GOW2 و GOW3 در بخش اخبار گذاشته شده بود حتما خوندینش
در ضمن اگر از مسئله ای اطلاع ندارید لطف کنید در موردش اصلا اظهار نظر نفرمایید .
کی گفته خون در GOW3 دو بعدیه !
برید یه بار دیگه این تاپیک رو بخونید .
امیدوارم بعد از این شاهد نظرات بی ارزش نباشیم.

یکی این که مقایسه ی یک عنوان از نسل قبل با این نسل اصلا درست نیستش
دوما این مطالب رو یک منبع موثق که ننوشته یکی مثل شما ( :laughing: ) اومده تو یه فرومی نوشته
مثال خون حال حاضر ( نه در نسخه اصلی ) که از تصاویر بازی مشخصه دقیقا مانند خون درون Ninja Gaiden 2 هستش
قبول دارم نورپردازی بازی خیلی خوبه روی جزییات محیط و... کار شده و موارد بسیار دیگر
اما از طرفی بافت های بازی بسیار کهنه هستند
بازم میگم خون بازی دو بعدیه
محیط بیش از اندازه تیره و تاریکه

من نه ضد PS3 هستم نه Fan بیچونوچرای اونم
هر 3 کنسول نسل حاضرمدارم و عقده ای هم نیستم
فقط مثل بعضی ها کورکورانه از بازی ای تعریف نمیکنم
با همه این حرفا خودم اولین کسی هم هستم که میرم بازیو میخرم ;)

هیچ بازیه سمبولیکی بخاطر گرافیکش سمبل نشده!
شما به همین هیلو به گاد آف وار و... نگاه کن هیچکدوم بخاطر گرافیک این همه فروش نکردن بلکه بخاطر داستان هست!
دیروز interview سازنده های infamous رو نگاه میکردم نیت فاکس هم به این نکنه اشاره کرد که گرافیک ملاک نیست و چیزای مهمتری هم هستن!

کاملا موافقم . شاید این دلیلی باشه که من عاشق سریه سایلنت هیلم

ما که فعلا چیزی از سیر داستان نمیدونیم که چطور ادامه پیدا میکنه . تنها بحث موجود فعلا گرافیک بازی که میتونیم ما ببینیم و شما ها نظر بدید (من نمیدم چون زیاد سرم نمیشه)

من موندم اگه الان فردینو کیوان حرفی نمیزدن تو همین نظرو داشتی ؟
فقط یه سریتون وایسادین یکی از بچه ها که بارشه یه حرفی بزنه شما تاییدش کنید
قرار نیست که هرکسی که عضو تحریریه هستش حرفش سند و دلیل باشه که
جناب من همینطوری اسم این دو رو بردم.
منظور از تایید کردن حرفش ابن بود که من هم همین نظرو دارم که البته ایشون خودش میدونه
پس این موضوع به شما ارتباطی پیدا نمیکنه .
(همین فردین وقتی اولین تریلر از این بازی اومد کاملا نظرش با شما مشابه بود).
یکی این که مقایسه ی یک عنوان از نسل قبل با این نسل اصلا درست نیستش
دوما این مطالب رو یک منبع موثق که ننوشته یکی مثل شما ( ) اومده تو یه فرومی نوشته
مثال خون حال حاضر ( نه در نسخه اصلی ) که از تصاویر بازی مشخصه دقیقا مانند خون درون Ninja Gaiden 2 هستش
قبول دارم نورپردازی بازی خیلی خوبه روی جزییات محیط و... کار شده و موارد بسیار دیگر
اما از طرفی بافت های بازی بسیار کهنه هستند
بازم میگم خون بازی دو بعدیه
محیط بیش از اندازه تیره و تاریکه
اون کسی که این مقایسه رو نوشته حداقل از شما در مورد افکتهای گرافیکی "خیلی" مطلع تره . بیشتر مسائل گرافیکی بازی در اون تاپیک گفته شده.
خون بازی دو بعدیه یا محیط بازی تیره و تاره(اینا رو خدایی دیگه نشنیده بودیم!) معنی نداره! حداقل یه حرفی بزنید که بگنجه!
من نه ضد PS3 هستم نه Fan بیچونوچرای اونم
هر 3 کنسول نسل حاضرمدارم و عقده ای هم نیستم
فقط مثل بعضی ها کورکورانه از بازی ای تعریف نمیکنم
با همه این حرفا خودم اولین کسی هم هستم که میرم بازیو میخرم ;)
دیگه این حرفا برای تبرعه کردن خودتون یه کم قدیمی شده . فکر میکنم با این همه توضیحی که دادیم امثال شما به هیچ وجه نه تنها قانع نمیشن بلکه بیشتر لجبازی میکنند. حرفاتون برام مهم نیست ولی کلا شورشو درآوردید.
پس به قول معروف "نرود میخ آهنی در سنگ"
ضمنا خریدن یا نخریدن بازی توسط شما به ما ارتباطی نداره.
گزارشتون رو هم رد کردم تا خود مدیران به این مسخره بازیهایی که راه انداختید، رسیدگی کنند.
پ.ن.ما که از بحث کردن با شماها خسته شدیم! ول کن معامله هم نیستید....

آخرین ویرایش:
از این پست به بعد اگر کسی احترام دیگران رو رعایت نکنه، توهینی بکنه، انگی بچسبونه: THERE WILL BE BLOOD!

And I have a reputation on backing up all my words!

پس سعی کنید که وارد فازی نشید که من دست به اعمالی بزنم که تبعات خوشایندی براتون نخواهد داشت.

پ.ن: This Wolf is seeking blood ...

با اون دمویی که من از gow دیدم و اون هیجان اون موزیک و جو جنگ انقدر جوزده شدم که اصلا به گرافیکش اهمیت نمیدم.بازی هنوز در حال ساخته و هرکی دمو رو دیده به حماسی بودن بازی اذعان داره.مطمئنا بازیه فوق العاده ای میشه و تا زمان عرضه گرافیکشم بهت زدتون میکنه.حالا اگرم بهت زده نشید حداقل کفتون میبره.صبر کنید تا زمان عرضه بعد تو سرو کله هم بزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or