God of War III

کسانی که خیلی ادعاشون میشه و انتظار گرافیک خیلی بالاتر از این ها رو دارن لطف کنن اصلا وارد تاپیک نشن و بشینن منتظر PS4 باشن.

هر چقدر خواستم پست ندم نشد. آخه نمیدونم شما ها چه مرگتونه، چی میخواین از یه بازی. PS3 هم ابر کامپیوتر با گرافیک 5 گیگ نیستش که. جمع کنین از بحث های بیهوده رو.
بله قبول داریم جای کار داره اما دیگه نه در اون حدی که دوستان لطف میکنن و صحبت میکنن.

فردین تو چرا دیگه داری این حرفو میزنی ؟
تو یه نگاه به بافت های بازی بنداز
محیط تیره
خون ها دو بعدیه اصلا
قرار نیست که هر شاتی از بازی ای با IP مشهور بیاد خوب باشه که
به نظر من اصلا خوشحالی نداره دیدن این تصاویر
الان چیزی هم که تو کارت گرافیک مهمه چیپشه نه مقدار ظرفیت پردازندش
همین کارو Ram میکنه و احتیاجی به حافظه کارت گرافیک نیست
اگه ابر دستگاه هم نبود بازیی مثل Killzone 2 MGS 4 و ... روش اجرا نمیشد

سامی جون خیلیا منظور منو از پست بالایی کمی اشتباه متوجه شدند. الان با حسام صحبت میکردم. (MGS) که اونم اشتباه متوجه شده بود. اما حرفی خوبی گفت که شاید بتونه منظور منو واضح تر برسونه.

کلا تو سبک بازی های مثل GOW این گرافیک خارق العادست. با اون محیطی که توی شماره های 1و2 و همچنین نسخه PSP شاهد بودیم و در شماره 3 هم هستیم (بسیار بسیار بزرگ تر از شماره های 1و2 ) قبول کنید که اتظارات بی جا نباید از گرافیک بازی داشت.

خون ها دو بعدیه اصلا

بالا هم اشاره کردم که بله قبول داریم که جای کار داره. و اینکه این خون دو بعدی مطمئنن چیزی نیست که با وجود قدرت PS3 نتونن از پسش بر بیان.

کلا تو سبک بازی های مثل GOW این گرافیک خارق العادست. با اون محیطی که توی شماره های 1و2 و همچنین نسخه PSP شاهد بودیم و در شماره 3 هم هستیم (بسیار بسیار بزرگ تر از شماره های 1و2 ) قبول کنید که اتظارات بی جا نباید از گرافیک بازی داشت.

دقیقا همین طوره بازی های دیگه این سبک رو مقایسه کنید متوجه می شید این گرافیک پایین نیست

اما با این حال من هنوزهم فکرمیکنم جای کار زیاد داره و کیفیت بافت ها ونورپردازی خیلی بهتر خواهد شد
کمی صبر و انتظار تا E3 بد نیست :cheesygri

بابا یه جوری حرف میزنی انگار روز اول که ps3 اومد رفتی گرفتی !!!
تو واقعا به این گرافیک راضیی ؟!
در ضمن از کسی که میاد میگه SF4 مال سگاس گرافیکش انتظار بیشتری نمیره !
در ضمن کسی با شما نبود ! این از همه مهمتر بود که آخر گفتم !

اگر این گرافیک آخر باشه من از راضی یک چیزی انورترم.. بعد هم اصلا برای من گرافیک مهم نیست ، GOW یک گیم پلی فوق العاده داره که اگر با گرافیک نسل قبل هم بیاد باز هم هیجان انگیزه..

الان تو داری اسپم میزنی نه ایشون . تو مثل اینکه کلا با همه مشکل داری .
فقط گفت که هنوز جای کار داره و بهتر از این خواهد شد حالا مشکلت چیه ؟

کی ؟ من با هم مشکل دارم.!!!

تو نوید رو نمیشناسی قصدش فقط تخریب بازی هست (نکنه خودتم میگی که این بازی بدرد نمی خوره..؟)

واقعا" این شات ها اینقدر هیجان انگیز هستند؟! گرافیک بالاست ولی به نظر من باید خیلی بهتر از این عکس ها بشه.
البته خودم هم جزو ps3 داران هستم.

الان همه مردم دنیا دارن از هیجان با سر میزنن به دیوار بعد من نمیدونم شما چی میگین..!!؟

مطمئن باش تغییر خاصی نمیکنه ، تازه اینها همه عکس هستند معلوم نیست تو بازی چقدر تغییر انجام بشه..

اگه ابر دستگاه هم نبود بازیی مثل Killzone 2 MGS 4 و ... روش اجرا نمیشد

شما بازیهای ساده شوتر رو که تو محیطش 4 نفر یکجا نمیبینی و همه صحنه هاشم تکراریه با این بازی به این بزرگی مغایسه میکنی..؟

GOW یکی از بهترین بازی هایی هست که من تا به حال بازی کردم
اما مشکل اصلی من سر کارگردان بازیه که الان نه David Jaffe و نه Cory Barlog روش نظارت دارن
و خود Jaffe هم از لحاظ داستانی به بازی گیر داده و گفته اگه خودش بود اینجوری خط داستانی رو پیش نمیبرده
گرافیک GOW 1 و 2 دلنشین بود اما خود من اصلا با گرافیکی که بازی در حال حاضر داره حال نمیکنم

چرا Blade of Chaos تو این عکسا مشکی قرمزه ؟

اما مشکل اصلی من سر کارگردان بازیه که الان نه David Jaffe و نه Cory Barlog روش نظارت دارن
دقیقا زمانی که اعلام کردند دیوید جفی کارگردان GoW2 نخواهد بود و این مسئولیت بر عهده بارلاگ است همه به این موضوع انتقاد کردند و ....
حالا هم همین موضوع داره در مورد Gow3 تکرار میشه.

کسانی که خیلی ادعاشون میشه و انتظار گرافیک خیلی بالاتر از این ها رو دارن لطف کنن اصلا وارد تاپیک نشن و بشینن منتظر PS4 باشن.

هر چقدر خواستم پست ندم نشد. آخه نمیدونم شما ها چه مرگتونه، چی میخواین از یه بازی. PS3 هم ابر کامپیوتر با گرافیک 5 گیگ نیستش که. جمع کنین از بحث های بیهوده رو.
بله قبول داریم جای کار داره اما دیگه نه در اون حدی که دوستان لطف میکنن و صحبت میکنن.
دوست من همونطور که گفتم گرافیک بازی بالاست ولی به نظرم با اون همه هیجان کاذب که تو پست ها دیده میشه مطابقت نداره!;) و اگه بخواد اون چیزی باشه که همه ازش به عنوان غول گرافیکی و رقیب گرافیکی Killzone اسم ببرن واقعا" هنوز جای کار داره.
البته شاید تو تریلرها گرافیک واقعی بازی بیشتر مشخص باشه تا این عکسها.

بعد هم خودتون رو PS3 باز معرفی میکنید که نریزن سرتون.
:confused:
نکنه فکر میکنید دروغ گفتم که ps3 دارم؟
مطمئنا" کسی که ps3 داره و به 360 ترجیحش میده نمیاد از روی تعصب بیجا چنین شاهکاری رو زیر سوال ببره هر چند که 360 داران عزیز هم عاشق این عنوان بزرگ هستند!:smile:

در ضمن من اصلا" تو این بحثهای کدوم بازی و کدوم گرافیک بهتره معمولا" شرکت نمیکنم مگه اینکه خیلی بحث خاصی باشه و بیشتر از بحث کردن منطقی و فنی در مورد این سخت افزارها و تاثیر اونها در پیشرفت گیم ها و گرافیک لذت میبرم تا بحث های جانبدارانه کم ارزش.

این بحث ها بی فایده ـست... شما فقط اون چیزی که جلوی چشمتونه رو میبینید.
دیگه فکر نمی کنید که این بازی با اون مقیاس بزرگش (ده ها برابر GOW 2) با 60fps (البته ممکنه در جاهای شلوغ کمی افت داشته باشه) در رزولوشن 1080p قراره اجرا بشه.
هر چند که همین Screen ها هم از لحاظ گرافیکی و نور پردازی چیزی کم نداره.

شما بازیهای ساده شوتر رو که تو محیطش 4 نفر یکجا نمیبینی و همه صحنه هاشم تکراریه
بخشید .. این جا برای بحث در مورد GOW III هست اما با این حال لازم شد بگم

توی بخش آنلاین Killzone 2 می شه هم زمان توی یک نقشه 32 نفر باشن
اما فرض کن توی سناریو سرچ اند دیستروی تمام این 32 نفرتوی یه سالن می ریزن روی سر هم البته یک مقدار شلوغ می شه و بازی کردن هم سخت می شه اما سیستم انگار نه انگار مثل بچه PS3 اجرا میکنه و آخ نمی گه :eek:

اون وقت شما می گی 4 یا 5 نفر !!!!!!

توی حال داستانی هم همچین صحنه هایی هست

یکی از دوستان گفت gow گیم پلی جالبی داره حقیقتآ راست گفت و gow بهتر میشه من یکی که 100% اطمینان دارم و در e3 مشخص میشه چون این بازی بنظر من از killzone برای سونی اهمیتش بالا تره و سونی رو این بازی حساب جدا گونه باز کرده چون gow 1.2 فروش کنسول ps2 رو چند برابر کردن حتی خیلیا همین الان ps2 میخرن که gow رو بازی کنن بخاطر همین میگم 100% سونی حساب جدا گونه رو این بازی باز کرده و بزودی همه چیز معلوم میشه.موفق باشید.

اگر این گرافیک آخر باشه من از راضی یک چیزی انورترم.. بعد هم اصلا برای من گرافیک مهم نیست ، GOW یک گیم پلی فوق العاده داره که اگر با گرافیک نسل قبل هم بیاد باز هم هیجان انگیزه..

کی ؟ من با هم مشکل دارم.!!!

تو نوید رو نمیشناسی قصدش فقط تخریب بازی هست (نکنه خودتم میگی که این بازی بدرد نمی خوره..؟)

الان همه مردم دنیا دارن از هیجان با سر میزنن به دیوار بعد من نمیدونم شما چی میگین..!!؟

مطمئن باش تغییر خاصی نمیکنه ، تازه اینها همه عکس هستند معلوم نیست تو بازی چقدر تغییر انجام بشه..
شما بازیهای ساده شوتر رو که تو محیطش 4 نفر یکجا نمیبینی و همه صحنه هاشم تکراریه با این بازی به این بزرگی مغایسه میکنی..؟

کیوان اجازه بده من یه چیزی بگم . باید این مسئله همینجا تموم بشه .
شما اصولا افرادی مثل شما که کم نیستن وقتی یه چیزی یکی بر خلاف میلتون میگه با اینکه درسته بازم مخافت میکنید و میخواید بجنگید .
اونجا نوید گفت این بازی کار داره . خوب این دیگه دعوا داره ؟ ! خوب بازی کار داره دیگه مشخصه بهتر از این خواهد شد چون هنوز خیلی تا عرضه بازی مونده .
اون مردمی هم که یا سر میرن رو دیوار اصطلاحا بهشون میگن **مغز . چون کسی که عقل داشته باشه با دیدن 2 تا شات نمیره تو دیوار .
دفعه آخری هم باشه که راجع به MGS و Killzone 2 اینجوری صحبت میکنی . چه جالب شد که MGS محیط هاش تکراری شد و Killzone 2 یه بازی شوتر معمولی .
تو مثل اینکه کلا از پایه مشکل داری .
هر موقع تونستی چشماتو باز کنی و تا یکی یه حرفی میزنه که به مزاجت خوش نمیاد سریع بیای بگی Halo Wars بازی نیست که یا سریع بیای بکوبی تو سر بازی های 360 برو یکم تحقیق کن اطلاعاتت بره بالا .

دوستان عزیز اون امضای منو ول کنید لطفا و و الکی نیاین بگین فن هستیو میخوای بازی رو خراب کنی ! شما به امضام نگاه کردی به آواتارم یه نگاهی بنداز ! در ضمن اگه قرار باشه این شماره از بازی با GOW 2 مقایسه بشه که خب مشخص هستش که بازی خیلی پیشرفت کرده دیگه این اصلا فکر کردن نداره ! من فکر نمیکردم اینقدر برداشت های بد بشه از حرف های من ! من میگم شما که اینقدر از قدرت PS3 میگین چرا راجع به این عکس اینجوری صحبت میکنید ! مگه من میگم این عکس ها بد هستند ! ولی این گرافیک برای PS3 و عنوان بزرگی مثل GOW 3 اصلا کافی نیست ! همه میدونیم که بزرگ ترین عنوان SONY واقعا همین بازیه ! همه آرزوی بازی کردن این بازی رو دارن !من با توجه به نام این بازی ازش خیلی بیشتر ازینا انتظار دارم ! من خودم چند سال ps2 داشتم و هر دو نسخه ی قبلی رو بارها تموم کردم ! یه جورایی همه اینجا دوسا دارن بگن گیمر نیستی حالیت نیست فن 360 هستی ! من همه ی اینا باشم هیچی حالیم نباشه ولی حرفام غیر منطقی نیست !

مطمئنی ؟! من توی کدوم تاپیک رفتم یه بازی رو تخریب کردم ؟! من KZ2 & MGS4 رو تخریب میکنم یا تو ؟!
من میگم SF4 بچه بازیه و گرافیکش مال سگا هست یا تو ؟! من میگم HALO WARS چرته ؟!

نمیدونم مشکلت با من چیه !

خیلی جالبه که ملت دوست ندارن حرف های منطقی رو گوش بدن. با اینکه کیوان اومد و این جمله رو به عرضتون رسوند :

دیگه فکر نمی کنید که این بازی با اون مقیاس بزرگش (ده ها برابر GOW 2) با 60fps (البته ممکنه در جاهای شلوغ کمی افت داشته باشه) در رزولوشن 1080p قراره اجرا بشه.

باز هم دوستان سر حرف های خودشون پا فشاری میکنن. اصلا دوست دارین خودتونو بزنید به اون راه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or