God of War III

آره مثل اینکه اون نیست چون من تا نصفه های این رو دیدم که دقیقا همونجا که تو کنفرانس تموم شد این گیر کرد و دیگه جلو نرفت با اینکه هنوز چندیدن دیقه مونده بود دیگه هم حال رفرش و از اول دیدنش نبود.
ولی دقیقا تا اونجا که تو کنفرانس نشون دادن من اینجا دیدم(وقتی گیر کرد اوگو ی سایت اومد!)

کرونوس همون غول بزرگست که پشتش صخره داره و پدر زئوس هست؟!!
کرونوس جزو تایتان ها یه حساب میاد؟!
یورینم که خدای همه چیز هست تایتان بود؟!

205646.jpg

آقا این گرافیکش چرا اینطوریه؟ :-" اصلا در حد و اندازه های GOW نیستش. باید بیشتر از این باشه. یعنی چی آخه :دی

کرونوس همون غول بزرگست که پشتش صخره داره و پدر زئوس هست؟!!
کرونوس جزو تایتان ها یه حساب میاد؟!
یورینم که خدای همه چیز هست تایتان بود؟!
بله کرونوس یه تایتانه که پدر زئوس هست که زئوس پس از شکستش معبد پندورا روی کول میزاره و در صحرای اوارش میکنه.

بله کرونوس یه تایتانه که پدر زئوس هست که زئوس پس از شکستش معبد پندورا روی کول میزاره و در صحرای اوارش میکنه.
کرونوس چطور میتونه شوهر رها یا بچه اورانوس و گایا باشه؟!!!
بخاطر هیکلش میگم..........نسبت به اندازه اندامش نمیتونه.....:biggrin1:

کرونوس چطور میتونه شوهر رها یا بچه اورانوس و گایا باشه؟!!!
بخاطر هیکلش میگم..........نسبت به اندازه اندامش نمیتونه.....:biggrin1:
دیگه اون برو از مردم یونان بپرس که برای همه کاریشون یه اسطوره درست میکردن:biggrin1: حالا اگر قضیه تولد آفرودیت رو بگم بیشتر کف میکنی:laughing:

دیگه اون برو از مردم یونان بپرس که برای همه کاریشون یه اسطوره درست میکردن:biggrin1: حالا اگر قضیه تولد آفرودیت رو بگم بیشتر کف میکنی:laughing:
رفتم سرچ کردم... تو یکی از وبلاگ ها اینو پیدا کردم....:biggrin1:
پس از آنكه كرونوس اعضاي تناسلي پدرش (اورانوس) را قطع كرد، اعضاي تناسلي اورانوس به دريا افتادند و به اين ترتيب آفروديت كه به نام (زن متولد از امواج) يا (متولد از نطفه خدا) معروف شدبدنیاآمد، اورا به نام الهه عشق در يونان مي شناسند كه روميها به او (ونوس) مي گويند.
http://www.ikaros72.blogfa.com/post-15.aspx
خیلی با این حوادث و روابط اسطورهای یونانی حال میکنم......:biggrin1:

دوسته من شما اگه اون تریلر hd از گیم پلی بازی رو دیده باشه نظرت کاملا عوض میشه.

بابا من پارادوکس استفاده کردم. پست های صفحات قبلمم رو میتونی ببینی. ;)

من اون حرف ها رو به نقل از دوستانی گفتم که قبولش ندارن و یه فوق گرافیک نسل 1000 ام ازش انتظار دارن.

دیگه اون برو از مردم یونان بپرس که برای همه کاریشون یه اسطوره درست میکردن:دی حالا اگر قضیه تولد آفرودیت رو بگم بیشتر کف میکنی

تو تمام اسطوره های یونان چیزی جالب تز از خائوس و تولد اروس از شب و اربوس نیست :دی خیلی عجیبه. آفرودیت پیشش خیلی طبیعیه.

با چش بدبخت چکار داره بابا ؟! :biggrin1:
عجب صحنه رمانتیکی :biggrin1:
اگه فردین این تیکه ای که انداختیو با من بودی باید بهت بگم انتظاری که من از بازی داشتم چیز زیادی نبود و نمایشی که بازی در E3 امسال داشت منو جدا متقاعد کرد و من دیگه الان هیچ مشکلی با بازی ندارم;)
من نمیدونم چرا سوزن تو همیشه رو من گیر کرده:biggrin1: بابا ولم کن دیگه :biggrin1:

رفتم سرچ کردم... تو یکی از وبلاگ ها اینو پیدا کردم....:biggrin1:
پس از آنكه كرونوس اعضاي تناسلي پدرش (اورانوس) را قطع كرد، اعضاي تناسلي اورانوس به دريا افتادند و به اين ترتيب آفروديت كه به نام (زن متولد از امواج) يا (متولد از نطفه خدا) معروف شدبدنیاآمد، اورا به نام الهه عشق در يونان مي شناسند كه روميها به او (ونوس) مي گويند.
http://www.ikaros72.blogfa.com/post-15.aspx
خیلی با این حوادث و روابط اسطورهای یونانی حال میکنم......:biggrin1:
بیخیال اف تاپیک شد اونم چه اف تاپیکی:biggrin1:

با چش بدبخت چکار داره بابا ؟! :biggrin1:
عجب صحنه رمانتیکی :biggrin1:
اگه فردین این تیکه ای که انداختیو با من بودی باید بهت بگم انتظاری که من از بازی داشتم چیز زیادی نبود و نمایشی که بازی در E3 امسال داشت منو جدا متقاعد کرد و من دیگه الان هیچ مشکلی با بازی ندارم;)
من نمیدونم چرا سوزن تو همیشه رو من گیر کرده:biggrin1: بابا ولم کن دیگه :biggrin1:

بابا سوزن رو خودت به خودت گیر دادی :دی من کلی گفتم اونو :دی

خب یکم از این بحث ها دور شیم :biggrin1:
سایت بازی اپدیت شده پیشناهاد میکنم برید ببینید :دی
روی smile کلیک کنید تا به ادرس مورد نظر هدایت شین :biggrin1:
:love::biggrin1::love:

آخرین ویرایش:
دوستان جایی نیست که همه ی cs های GOW 1 & 2 V رو داشته باشه؟
اون تریلر 13 دیقه ای رو دیروز رفتم دیدم نصفش (تا همون جایی که قبلا دیده بودم) مربوط به همون کنفرانس E3 بود ول بقیش جدید بود!

راستی مگه کراتوس با تیتان ها دوست نیست؟پس چرا آخر سر پرید به طرف اون تیتانه(خشن پرید جوری که انگار میخواست نفلش کنه)(اسم تیتانه چیه؟همون که تو کنفرانس E3 دیدیمش :biggrin1: )

فقط خواهشا هرچه سریعتر که نیاز دارم

دستتون درد نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or