God of War III

بالاخره رو very hard تمومش كردم . نكته جالب اينجا بود كه دور آخر مبارزه با زئوس هر كاري ميكردم نميمرد ولي وقتي چند دقيقه بعد دوباره دستگاه رو روشن كردم و باهاش جنگيدم خيلي سريع مرد . سريع تر از اوني كه از خودش سه چهارتا كپي بسازه

يك نكته اي هم از رو فيلمهاي بازي فهميدم. اول قرار بوده كه very hard مود titan باشه

خوب قسمت نمیشد من خودم بازی کنم. همرو دادیم رفت :دی

امروز تموم کردم. فقط یه موردی نظرمو جلب کرد. (نمیدونم شاید قبلا دوستان بحثش رو کردن آخه از زمان اومدن بازی تو این تاپیک نیومده بودم).

نمیدونم گذاشتید تا اسامی آخر بازی تموم بشه یا نه؟ من همینجوری گذاشته بودم مونده بود که تموم شد صحنه ای رو نشون داد که کریتوس جایی که خودشو کشت نبود. رد خونش تا لبه پرتگاه به جا مونده بود. اما خودش نبود. اونجا ویدئو تموم شد. :confused:

امروز تموم کردم. فقط یه موردی نظرمو جلب کرد. (نمیدونم شاید قبلا دوستان بحثش رو کردن آخه از زمان اومدن بازی تو این تاپیک نیومده بودم).

نمیدونم گذاشتید تا اسامی آخر بازی تموم بشه یا نه؟ من همینجوری گذاشته بودم مونده بود که تموم شد صحنه ای رو نشون داد که کریتوس جایی که خودشو کشت نبود. رد خونش تا لبه پرتگاه به جا مونده بود. اما خودش نبود. اونجا ویدئو تموم شد. :confused:
کلآ یه جوری ساختن که اگه حالش رو داشتن ادامه بدن ! :دی یکی همین که اشاره کردی , یکی هم اینکه محلی که کریتوس میمیره یه نقش ققنوس داره. یعنی رستاخیز !
ولی بعیده حداقل به این زودی ادامه بدن چون چیزی نمونده :دی کل اساطیر ترکیدن دیگه :دی

فردین بحث شده در موردش!!
به این نتیجه من رسیدم که خودش رو از دره پرت میکنه پایین!

چه جالب منم ميخواستم اينو بپرسم..
يه سوال:
تا حالا دوبار بازيو تموم كردم ولي نتونستم همه ي اسلحه هارو آپگريدت كنم.... اون orb هايي كه اول بازي ميگيريم بعد از كشتن پوسايدن همش از بين ميره . راهي نداره كه نزاريم از بين بره؟ اگه راهي نداره پس چرا اول بازي از اون جعبه ها گزاشتن كه بهمون orb قرمز ميده؟

خوب من این بازی را کردم(یعنی از دوستم گرفتم:biggrin1:)
جالب بود و یکمی هم سخت بود بلخصوص اون فکری که دمار از روزگارم در امد تا فهمیدم چه جوری میشه حلش کرد:((:biggrin1:
ولی خدایش گرافیگش خیلی عالی بود
ذمشان گرم بابت ساخت بازی واقعا این همه سال ارزش داشت برای من تا صبر کردم امد:love:

نقل قول از ar22: به این نتیجه من رسیدم که خودش رو از دره پرت میکنه پایین!
]
دره ای در کار نیس تا جایی که یادم میاد کنار صخره آبه!

منم تمام تروفیهاش رو گرفتم.:biggrin1:
فقط اون 1000 کمبو واقعا سخت بود.باقیش تقریبا راحت بود.
راستی برای اینکه بتونید تمام سلاحاتون رو آپگرید کنید باید روی درجه easy بازی کنید.
تو سایت ign هم نوشته بود که رو easy میشه همش رو آپگرید کرد.منم خودم همینجوری آپگرید کردم.
با تشکر از صدرا جان بخاطر trophy guide -- god of war 3 که واقعا کامل و عالی بود.

راستی برای اینکه بتونید تمام سلاحاتون رو آپگرید کنید باید روی درجه easy بازی کنید.
تو سایت ign هم نوشته بود که رو easy میشه همش رو آپگرید کرد.منم خودم همینجوری آپگرید کردم.

هیچ بایدی وجود نداره. همون طور که تو Guide اشاره کردم با یک بار بازی کردن بخش داستانی بازی می تونید تمام تروفی ها به جز Challengeها رو بگیرید. همون جوری هم که خودم تو دور اول رو درجه GOD حدود 70% از جمله این تروفی و تمام Itemها رو گرفتم. در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید صحبت نکنید. احتمالا IGN اشاره کرده بوده برای راحت تر شدن کار می تونید این کار رو انجام دهید. وگرنه هیچ بایدی در کار نیست.
من با این چیزا ناراحت یا عصبانی نمیشم دوست عزیز;) خود خوانندگان سایت می تونند قضاوت کنند که کدوم Guide بهتر هست. من خودم دوست داشتم صدرا یک Guide مثل این بنویسه ولی متاسفانه به دلایلی نتونست این کار رو انجام بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or